akoinonitos Δημοσ. Σάββατο στις 01:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:42 μμ 27 λεπτά πριν, music_lover είπε AMD to unveil RX 9000 series February 28, leaked specs and prices emerge Radeon RX 9070 XT might retail for $700 αμα ειναι 700 καλα θα ειναι ,μην ειναι παραπανω 3
Darthvader Δημοσ. Σάββατο στις 01:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:42 μμ 26 λεπτά πριν, music_lover είπε AMD to unveil RX 9000 series February 28, leaked specs and prices emerge Radeon RX 9070 XT might retail for $700 Σε αυτή την τιμή είναι DOA, εκτός και να φτάνουν σε επίπεδα 5080..... 1
Teddy77 Δημοσ. Σάββατο στις 02:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:17 μμ 34 minutes ago, akoinonitos said: αμα ειναι 700 καλα θα ειναι ,μην ειναι παραπανω Αν είναι 700$ θα πάει τρελό κουβά αλλά θα χαρώ να φάω το καπέλο μου αν μας εκπλήξει τόοοοοσο πολύ με την απόδοσή της.
Fulgore Δημοσ. Σάββατο στις 02:19 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:19 μμ 1 ώρα πριν, music_lover είπε AMD to unveil RX 9000 series February 28, leaked specs and prices emerge Radeon RX 9070 XT might retail for $700 Το έχουμε γράψει πόσες φορές στα θέματα της Nvidia, αλλά ας το ξαναγράψουμε και εδώ. Κανένα κατάστημα ή εταιρείες καρτών γραφικών δεν γνωρίζουν την τελική τιμή, μέχρι να ανακοινωθεί από Amd/Nvidia. Με λίγα λόγια δεν παίζει ''price leak'' στις κάρτες γραφικών. 1
korakios Δημοσ. Σάββατο στις 02:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:35 μμ Είναι αρκετοί παράγοντες . Ποιες οι πραγματικές τιμές στα ράφια (και αν υπάρχουν) της nvidia καθώς και τη διαθεσιμότητα που θα παίζει απο AMD (που θα παίξει ρόλο για την τιμή στο ράφι)... Το MSRP περνά σε 2η μοίρα .
rioener Δημοσ. Σάββατο στις 02:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:50 μμ (επεξεργασμένο) Φαίνεται ότι η Nvidia θα συνεχίσει στο δρόμο της τεχνιτής έλλειψης και με την 5070ti, ενώ αντίθετα η AMD δείχνει πως θα έχει καλή διαθεσιμότητα από την πρώτη μέρα. Επεξ/σία Σάββατο στις 02:50 μμ από rioener
LLLEFTERIS Δημοσ. Σάββατο στις 02:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:52 μμ Φοβαμαι οτι θα πουλαει ιδια τιμη με την 5070ti γιατι θα σου λεει εγω την εχω διαθεσιμη. 2
rioener Δημοσ. Σάββατο στις 02:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:55 μμ Αν έχει ίδια απόδοση ας πουλάει. Αλλιώς προσπέρασμα και αυτή όπως και οι υπόλοιπες
akoinonitos Δημοσ. Σάββατο στις 02:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:55 μμ (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Αν είναι 700$ θα πάει τρελό κουβά αλλά θα χαρώ να φάω το καπέλο μου αν μας εκπλήξει τόοοοοσο πολύ με την απόδοσή της. οι τιμες που μου εχουν πει στο γνωστο μαγαζι που φερνει day one καρτες ειναι οσο περιπου βλεπουμε τις 5070ti ,ελπιζω να ειναι μονο εκει και στις αρχες μονο. 38 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το έχουμε γράψει πόσες φορές στα θέματα της Nvidia, αλλά ας το ξαναγράψουμε και εδώ. Κανένα κατάστημα ή εταιρείες καρτών γραφικών δεν γνωρίζουν την τελική τιμή, μέχρι να ανακοινωθεί από Amd/Nvidia. Με λίγα λόγια δεν παίζει ''price leak'' στις κάρτες γραφικών. δεν ειμαι σιγουρος για αυτο ,πως αγορασαν τα μαγαζια τοτε ρε συ με υποθετικη τιμη? Απο οσο ξερω ειναι ηδη τιμολογημενες Επεξ/σία Σάββατο στις 02:57 μμ από akoinonitos
korakios Δημοσ. Σάββατο στις 02:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:57 μμ 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Φοβαμαι οτι θα πουλαει ιδια τιμη με την 5070ti γιατι θα σου λεει εγω την εχω διαθεσιμη. αν ξεκινά η 5070ti στα 1200 (μετά την τεχνητή έλλειψη) , κλέφτης θα γίνει η AMD ? 🤪 850-900 και θα λέμε ευκαιρία 😂 1
akoinonitos Δημοσ. Σάββατο στις 02:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:59 μμ (επεξεργασμένο) απλα μην μπερδευουμε το "ποσο πουλαει η nvidia και η amd" δειτε καλυτερα τα msrp των aibs . Aν πχ η msi χρεωνει την καρτα 200 ευρω πανω απο το msrp της nvidia δεν φταιει η nvidia και η καθε nvidia. Επισης τον πρωτο καιρο μην περιμενετε να δουμε φυσιολογικες τιμες. Επεξ/σία Σάββατο στις 03:00 μμ από akoinonitos 2
LLLEFTERIS Δημοσ. Σάββατο στις 03:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:01 μμ Ας βγουν να δουμε πραγματικες αποδοσεις και βλεπουμε.
zoiskarl Δημοσ. Σάββατο στις 03:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:06 μμ αν η 9070xt που την σπρώχνουν ως high mid range είναι στα ίδια ή περισσότερα λεφτά σε σχέση με την 7900 xtx (900+) πέρα από πιθανον rt δεν βλέπω γιατί κάποιος να την προτιμήσει.ψάχνω κάρτα για 2κ και λόγω τιμών αυτή που έχω καταλήξει μέχρι στιγμής είναι η xtx μιας κ απότι είδα οι τιμές για 5070ti είναι 1100+ 1
John_on_PC Δημοσ. Σάββατο στις 03:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:13 μμ 12 minutes ago, akoinonitos said: απλα μην μπερδευουμε το "ποσο πουλαει η nvidia και η amd" δειτε καλυτερα τα msrp των aibs . Aν πχ η msi χρεωνει την καρτα 200 ευρω πανω απο το msrp της nvidia δεν φταιει η nvidia και η καθε nvidia. Επισης τον πρωτο καιρο μην περιμενετε να δουμε φυσιολογικες τιμες. Αφού λέγανε τα AIBs πως η Nvidia δεν τους αφήνει σχεδόν καθόλου margin και αναγκάζονται να ανεβάζουν τις τιμές πολύ σε σχέση με το MSRP. Για αυτό σταμάτησε και η EVGA να βγάζει AIB κάρτες γραφικών.
Fulgore Δημοσ. Σάββατο στις 03:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:16 μμ (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε δεν ειναι σιγουρος για αυτο ,πως αγορασαν τα μαγαζια τοτε ρε συ με υποθετικη τιμη? Απο οσο ξερω ειναι ηδη τιμολημενες Δεν ξέρω τι συμφωνίες κάνει το κάθε κατάστημα/εταιρεία/προμηθευτής στο κομμάτι των τιμών. Μπορεί να αγόρασαν σε μια Χ τιμή και η Amd/aibs να τους πληρώσει τώρα την διαφορά αν αλλάξει η τελική τιμή. Οι τιμές αυτές καθαυτές όμως κρίνονται αφού ανακοινωθούν επίσημα οι κάρτες, και από εκεί και πέρα οτι τιμές δώσει η κάθε 3η εταιρεία πάνω σε αυτές. Τα λέγαμε τον προηγούμενο μήνα και με τον @Psycho_Warhead στο δίπλα θέμα της Nvidia, που ορισμένες εταιρείες όπως η MSI περίμεναν υψηλότερες τιμές από αυτές που ανακοινώθηκαν. Γιαυτό βλέπουμε δεξιά και αριστερά διαφορα posts με ''leaked prices''και όλα διαφέρουν μεταξύ τους. Επεξ/σία Σάββατο στις 03:20 μμ από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα