Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, hitec7 είπε

Τελικα πηρα απο σκρουτζ αυτην Gigabyte VGA Radeon RX 9070 GAMING OC 16 GB στα 605 χωρις ΦΠΑ!

Νομιζω ειναι Value!

605ευρώ+24% Φπα= 750ευρώ.

Για την απλή 9070 value σε αυτή την τιμή,ούτε για αστείο.

Εχει το amazon στα 770ευρώ την ακριβότερη Nitro 9070 και είναι μόνιμα άμεσα διαθέσιμη γιατί δεν την αγοράζει ο κόσμος.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα 779 έχω παραγγείλει την mercury 9070XT από amazon. Τα 750 νομίζω δεν είναι καλή τιμή για σκέτη 9070 (όχι ότι είναι τα 779 για XT, αλλά τέλος πάντων:P)

Δημοσ.

Value λεει για την τιμη που την πηρε χωρις φπα.

Αλα το φπα το εχει γλυτωσει απο την αρχη η θα το συμψηφισει εσοδα εξοδα;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει value αυτή την στιγμή στις νέες gpu, όταν πάνε στο msrp, και οι υπόλοιπες (γιατί τώρα μόνο η 5070 είναι) το ξαναβλέπουμε

Η 9070 ΧΤ βάσει msrp, φόρων και ισοτιμίας έπρεπε να παίζει κάτω από 700 ευρώ

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Λογικα εσοδα εξοδα λεει δεν νομιζω να μπορεις να παρεις καρτα γραφικων απο Ελλαδα με αποφορολογηση στο ταμειο ας με διορθωσει καποιος

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, icenex είπε

Λογικα εσοδα εξοδα λεει δεν νομιζω να μπορεις να παρεις καρτα γραφικων απο Ελλαδα με αποφορολογηση στο ταμειο ας με διορθωσει καποιος

Και εγώ αυτό ξέρω.

Δημοσ.

Παιδιά έχω παραγγείλει αντικαταβολή απο flexin.gr την powercolor reaper 9070 xt  στα 765 ευρώ (μαζί με χρήση κουπονιού έκπτωσης εγγραφής στο κατάστημα τους). Είναι αξιόπτιστο το κατάστημα? ή να περιμένω επιστροφή χρημάτων? Η παραγγελία έγινε τη δευτέρα που μας πέρασε. βέβαια με κάλεσαν την τετάρτη και με ενημέρωσαν ότι εντός 10 εργάσιμων ημερών θα παραλάβω. Τι λέτε το ξέρετε το μαγαζί?  Ευχαριστώ σε όλους.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, rioener είπε

Νομίζω είναι δυνατή η αποφορολόγηση για κάρτες γραφικών

Παντως με τον δικο μου καδ δεν γινεται, να αγορασω λαπτοπ,ταμπλετ, κινητο ακομη και κονσολα γινεται, σταθερο υπολογιστη ομως δεν γινεται.Και ο κολλητος μου που ασχολειται με video editing,3d animation που λες οτι ειναι και το αντικειμενικο του απο οσο ξερω με εσοδα εξοδα ειναι και στο δικο του Καδ.

Τωρα αν παραγγειλεις απο εξωτερικο με ενδοκοινοτικες μιλαμε για τελειως διαφορετικο πραγμα.Ας μας απαντησει το παλικαρι που πηρε απο πανω ποσα εδωσε στο ταμειο να μας λυθει η απορια και τι καδ εχει αν οντως την πηρε με αποφορολογηση.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, john9 είπε

Παιδιά έχω παραγγείλει αντικαταβολή απο flexin.gr την powercolor reaper 9070 xt  στα 765 ευρώ (μαζί με χρήση κουπονιού έκπτωσης εγγραφής στο κατάστημα τους). Είναι αξιόπτιστο το κατάστημα? ή να περιμένω επιστροφή χρημάτων? Η παραγγελία έγινε τη δευτέρα που μας πέρασε. βέβαια με κάλεσαν την τετάρτη και με ενημέρωσαν ότι εντός 10 εργάσιμων ημερών θα παραλάβω. Τι λέτε το ξέρετε το μαγαζί?  Ευχαριστώ σε όλους.

Πρώτη φορά το ακούω. Τώρα πάντως δεν έχει κάρτες , κάτι κουζίνες βλέπω :) 

Γενικά πρώτα ρωτάμε και μετά παραγγέλνουμε . Λέω γω τώρα :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Van Gerokost είπε

Πρώτη φορά το ακούω. Τώρα πάντως δεν έχει κάρτες , κάτι κουζίνες βλέπω :) 

Γενικά πρώτα ρωτάμε και μετά παραγγέλνουμε . Λέω γω τώρα :) 

Το πολυ πολυ να του ερθει καφετιερα ή κανενας απορροφητηρας αντι για καρτα.Νομιζω οτι και να ερθει απο τα 2 σιγουρα θα παιζει cybepunk στα 1440P. :P 

Επεξ/σία από icenex
  • Haha 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το ΦΠΑ θα το γλίτωνε ό,τι κάρτα και να επαιρνε, οπότε δεν πρέπει να το σκέφτεται έτσι. Η τιμή της κάρτας που πήρε ήταν 750€, πολύ ακριβή για σκέτη 9070.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Το ΦΠΑ θα το γλίτωνε ό,τι κάρτα και να επαιρνε, οπότε δεν πρέπει να το σκέφτεται έτσι. Η τιμή της κάρτας που πήρε ήταν 750€, πολύ ακριβή για σκέτη 9070.

Τι 500€ χωρις φπα τι 600€ το ιδιο πραγμα ειναι...απλα 100 ευρω περισσοτερα :P 

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Προφανως το γλυτώνω απο την αρχη. Αλλιώς δεν θα το ανεφερα...

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

605ευρώ+24% Φπα= 750ευρώ.

Για την απλή 9070 value σε αυτή την τιμή,ούτε για αστείο.

Εχει το amazon στα 770ευρώ την ακριβότερη Nitro 9070 και είναι μόνιμα άμεσα διαθέσιμη γιατί δεν την αγοράζει ο κόσμος.

Πειτε απλα οτι την περνω 605€ τελικη! Για 50€ πανω απο MSRP Ελλαδα νομιζω καλα ειναι...

Το συζητάμε/ψαχνουμε 3 μηνες τωρα με φιλους & λιγο εδω στο φορουμ δεν αντεξα αλλο! ΛΟΛ!

Επεξ/σία από hitec7
  • Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, hitec7 είπε

Πειτε απλα οτι την περνω 605€ τελικη! Για 50€ πανω απο MSRP Ελλαδα νομιζω καλα ειναι...

Το συζητάμε/ψαχνουμε 3 μηνες τωρα με φιλους & λιγο εδω στο φορουμ δεν αντεξα αλλο! ΛΟΛ!

Λέμε(τουλάχιστον εγώ) τα πράγματα όπως είναι, και όχι όπως βολεύουν τον καθένα.

Αφού δεν ήθελες να περιμένεις άλλο, καλά έκανες και πήρες την κάρτα ,αλλά value σε αυτή την τιμή δεν θεωρείται, ούτε είναι 50ευρώ πάνω από msrp. 100+ειναι πάνω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...