Van Gerokost Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 29 λεπτά πριν, grevoil είπε ΘΑ είναι αρκετός ο 7600x για την έχει ο αδερφός μου τον 7600x και σκεφτόμουν μήπως του έλεγα να πάει στην απλή 9070. Αξίζει την μικρή διαφορά τιμής (9070 vs XT) ?
azazil1190 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 41 λεπτά πριν, grevoil είπε ΘΑ είναι αρκετός ο 7600x για την έχει ο αδερφός μου τον 7600x και σκεφτόμουν μήπως του έλεγα να πάει στην απλή 9070. Αν παίζει σε 1440π και πάνω δεν θα έχει θέμα Ο 7600χ εάν κάτσει λίγο να παίξει με rams,uv k pbo θα πάρει και άλλο αέρα στα lows.Γενικα οι amd gpus δεν έχουν το χάλι του overhead των Nvidia. 13 λεπτά πριν, Van Gerokost είπε Αξίζει την μικρή διαφορά τιμής (9070 vs XT) ? Κατ εμέ ναι! 2 1
sattack Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 ώρες πριν, TheGangster6 είπε https://www.tovima.gr/2025/03/12/world/ipa-klimakonetai-o-emporikos-polemos-me-eyropi-stin-antepithesi-i-ee/ Θα με ενδιέφερε η άποψη των όσων πιστεύουν ότι θα στρώσουν οι τιμές, δεδομένου του νέου πολέμου δασμών που ξεκινάει 1
Aten-Ra Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 hours ago, TheGangster6 said: https://www.tovima.gr/2025/03/12/world/ipa-klimakonetai-o-emporikos-polemos-me-eyropi-stin-antepithesi-i-ee/ Θα με ενδιέφερε η άποψη των όσων πιστεύουν ότι θα στρώσουν οι τιμές, δεδομένου του νέου πολέμου δασμών που ξεκινάει Οι κάρτες έρχονται από Ασία στην Ευρώπη
Aris-leme Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Αυτό με τα "ταριφς" ποια έχει καταντήσει άλλο σήριαλ. Κανονικά γιατί να επηρεάσει τις τιμές? αν μια κάρτα ένας επεξεργαστής φτιάχνεται Ασία έρχεται από εκεί δεν πάει μουρικά και μετά Ευρώπη. Τώρα το ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός τα σκάλπινγκ μαγαζιά-χοντρέμποροι είναι άλλο θέμα 2
rioener Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 ώρες πριν, grevoil είπε ΘΑ είναι αρκετός ο 7600x για την έχει ο αδερφός μου τον 7600x και σκεφτόμουν μήπως του έλεγα να πάει στην απλή 9070. Θα παίζω σε 4k (και αν δεν τραβάει σε 1440p) οπότε πιστεύω θα την κάνει τη δουλειά ο 7600x. Για 1080p ναι θα έχω μπουκάλι από τον επεξεργαστή. 1
@udioTechnic@ Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Van Gerokost είπε Αξίζει την μικρή διαφορά τιμής (9070 vs XT) ? Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα βάζεις 800 ευρώ παίρνεις ένα PS5 Pro το συνδέεις με ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι και τελείωσες έχεις 4Κ και ray tracing στα 120 FPS 60 και 30 FPS ανάλογα το graphics mode σε 4Κ. Όχι δεν συμφέρει γιατί δεν είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις η 9070 με την ΧΤ ... Για να δώσεις 900 ευρώ για 9070 .. πρέπει καλύτερα να το τριπλό σκεφτείς και να βγάλεις αλλά 100 με 200 ευρω από την τσέπη να πάρεις την ΧΤ .η καλύτερα να πας σε προηγούμενο gen 7900 με λιγότερα χρήματα . Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από @udioTechnic@ 3
7nisiotis Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, μόλις ξυπνησα (ως συνήθως τέτοια ωρα) γιατι σε 2 ωρες παω δουλειά. Ακύρωσα την μια, καθως δεν προχώρησε με το ενα παιδί, μιας και τον κάλυψε φίλος του με άλλη παραγγελία. https://www.amazon.de/-/en/dp/B0DWPH5N38?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0 ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΤΩΡΑ [ EDIT 05:47 finito! ] οποιος προλάβει - ΒΑΡΑΤΕ κανονιά! 818€ (ΦΠΑ + ΜΤΦ) XFX MERCURY OC WHITE Αυτη ετσι κι αλλιώς θα έληγε σε μερικες ωρες. Καλύτερα τώρα που οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν εχουν ξυπνήσει, μπας και προλάβει κάποιος από εδώ. Εχει κρατηθεί ΑΚΟΜΗ μια (MERCURY BLACK - παρόμοια δηλαδή απλά δεν εχει το προφιλ στα 3100 MHz out of the Box αλλά 2970MHz ) η οποία θα λήξει σε 1 μέρα. ___________________________________________________________________________________ Θα σας γράψω το βράδυ ξανά όταν σχολάσω (μετά τις 21:30), αναρτώντας μερικά λεπτά πριν την ακυρώσω εδώ σε επόμενο ποστ. Με το που γράψω, θα σπαμάρετε refresh και θα την δείτε το πολύ σε ~1-2 λεπτά να την έχει αφήσει ξανά ελεύθερη το amazon, στην ίδια τιμή, και να μπορεί να μπει στο καλάθι για παραγγελία. Στα 789€ + 9€ μτφ. [με φπα] Να είστε έτοιμοι με το κουμπί στο refresh & Buy για να πάει εδώ σε gamers και όχι σε κάποιον ebay(er). Η υλοποίηση είναι αυτή -> amazon link: https://www.amazon.de/dp/B0DZPBYXYW? *Μόνο έτσι θα παραχωρηστεί απευθείας στον λογαριασμό σας, στα στοιχεία σας (σε περίπτωση κάλυψης εγγύησης να είστε πιο χαλαροί), θα τις πάρετε και με τιμολόγιο αν εχετε (εγώ δεν), χωρίς να μπω εγώ μεσάζοντας (όχι που θα έβγαζα τίποτα - το ξαναλέω). Απλά για να μην περιμένετε να παραλάβω, να ελέγξω τι ήρθε, αν ειναι σφραγισμένο το κουτί, να συσκευάσω ξανά με bubble wrap, να δώσετε εξτρα μεταφορικά με κουριερ ή boxnow, να τρέχω να στείλω και να σας τρώει η αγωνία τόσες μέρες. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από 7nisiotis 4
nikos5800 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 7 ώρες πριν, @udioTechnic@ είπε Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα βάζεις 800 ευρώ παίρνεις ένα PS5 Pro το συνδέεις με ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι και τελείωσες έχεις 4Κ και ray tracing στα 120 FPS 60 και 30 FPS ανάλογα το graphics mode σε 4Κ. Όχι δεν συμφέρει γιατί δεν είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις η 9070 με την ΧΤ ... Για να δώσεις 900 ευρώ για 9070 .. πρέπει καλύτερα να το τριπλό σκεφτείς και να βγάλεις αλλά 100 με 200 ευρω από την τσέπη να πάρεις την ΧΤ .η καλύτερα να πας σε προηγούμενο gen 7900 με λιγότερα χρήματα . Σιγά μην έχεις και 1000fps,άμα βάλεις τα ίδια graphic settings με του ps5 pro στο PC αντίστοιχεις δυναμικότητας τα ίδια fps θα βγάζεις στο 95% των περιπτώσεων. 4
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 57 λεπτά Δημοσ. πριν από 57 λεπτά 7 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Σιγά μην έχεις και 1000fps,άμα βάλεις τα ίδια graphic settings με του ps5 pro στο PC αντίστοιχεις δυναμικότητας τα ίδια fps θα βγάζεις στο 95% των περιπτώσεων. Ξεχασε τα δυο βασικοτερα πραγματα. 1) Δεν αγοραζουν ολοι καρτα για παιχνιδια υπαρχουν ανθρωποι που την θελουν για δουλεια. 2) Αυτος που θελει καρτα για παιχνιδια λογικα εχει ηδη αρκετα παιχνιδια για υπολογιστη ενω αν παρει PS5 θα πρεπει να αγορασει ξανα τα παιχνιδια που θελει ασε που για υπολογιστη πολλοι αγοραζουν απο τον θειο. 6
grevoil Δημοσ. πριν από 53 λεπτά Δημοσ. πριν από 53 λεπτά 9 minutes ago, nikos5800 said: Σιγά μην έχεις και 1000fps,άμα βάλεις τα ίδια graphic settings με του ps5 pro στο PC αντίστοιχεις δυναμικότητας τα ίδια fps θα βγάζεις στο 95% των περιπτώσεων. Σωστά, από το PS4 είχαν το 4k στο κουτί χαχαχα, πηγαίναμε μαζί και εγώ σαν χαζοί και αγοράζαμε TVs με HDMI 2.1 μην τυχόν και χάσουμε κάτι από τις δυνατότητες του PS5, και είδαμε 4κ και αυτό upscaled από 1080-2κ, FPS 30 και Performance mode 60fps, και να πληρώνεις από 60€ μέχρι 150€ τον χρόνο έξτρα για online. Άμα είναι να το βάλω performance mode γιατί να μην βάλω low-mid settings στην 9070/ΧΤ και να την αφήσω να κάνει όργια στην 4k TV/Monitor. 3
aplos73 Δημοσ. πριν από 15 λεπτά Δημοσ. πριν από 15 λεπτά (επεξεργασμένο) Λεω να πάρω μια 9070 για να αντικαταστήσω την παλιά μου 2060 Rtx αλλά οι τιμές είναι απαγορευτικές για την ώρα. Πάνω από 800 ευρώ έχουν όπου και αν κοιτάξω. Ελπίζω κάποια στιγμή να πέσουν σε λογικό επίπεδο για να μπορέσω να αγοράσω. Πιστεύω θα είναι πολύ καλή αναβάθμιση σε σχέση με αυτή που εχω τώρα . Εχω μόνο ένα φόβο μήπως ο Ι5 13400 την φρενάρει πολύ. Αν δω κάτι τέτοιο μάλλον θα πρέπει να αλλάξω και επεξεργαστή με κάτι ποιο δυνατό. Επεξ/σία πριν από 11 λεπτά από aplos73
malakudi Δημοσ. πριν από 6 λεπτά Δημοσ. πριν από 6 λεπτά Το NBB έχει κάρτες από χθες σε τσιμπημένες τιμές και το θετικό είναι ότι δε φεύγουν. Οπότε λογικά οι τιμές θα αρχίσουν να πέφτουν σύντομα. Αν έχεις στοκάρει και δε φεύγουν οι κάρτες θα ρίξεις την τιμή. Με 829 για την Powercolor Reaper 9070XT, 849 για την Hellhound και 879 για την Red Devil, οι κάρτες είναι με καπέλο 120-140 ευρώ αυτή τη στιγμή. Αντίθετα οι 9070 έχουν μικρότερο καπέλο, έχει με 699 (70 πάνω από το MSRP) 1
Luciddream Δημοσ. πριν από 2 λεπτά Δημοσ. πριν από 2 λεπτά 2 minutes ago, malakudi said: Με 829 για την Powercolor Reaper 9070XT, 849 για την Hellhound και 879 για την Red Devil, οι κάρτες είναι με καπέλο 120-140 ευρώ αυτή τη στιγμή. Ποιές είναι οι καλές υλοποιήσεις? Δεν έχω κάτσει ακόμα να ψάξω, καθώς θα περιμένω σίγουρα να πέσουν οι τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα