Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, niko_gram_15 said:

Συμφωνώ μαζί τους. Δε πά να μου κάνει και φραπέ η 9070ΧΤ, ξέρω ότι θα βγει στην ίδια τιμή με 4080 στην Ελλάδα (σίγουρα) και θα βγει και καθυστερημένα. Ε μέχρι τότε τί να κάνω, να παίζω (είτε video games, είτε με ΑΙ μποτακια) στην igpu του 7600Χ?

παρε μια καρτα απο 7700ΧΤ και πανω ετσι και αλλιως δε θα ειναι τιποτα σπουδαιο η 9070

δε χανεις και τιποτα

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 hours ago, Fulgore said:

Εγώ για άλλο πράγμα το ανέφερα αυτό.

Γράφτηκαν πιο πίσω κάποια σχόλια απογοήτευσης, λές και είμαστε ακόμα σε εποχές mining και δεν βρίσκεις κάρτα να πάρεις.

Και μάπα να βγουν οι 9070, μια χαρά βρίσκεις σήμερα 7800xt/7900GRE/7900XT από τα 480-700ευρώ.

Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Το πρόβλημα δεν είναι η διαθεσιμότητα από κάρτες στα μαγαζιά σήμερα,  αλλά το ότι δεν ανεβαίνει το perf/$ από γενιά σε γενιά ανά  κατηγορία.

10 hours ago, niko_gram_15 said:

Συμφωνώ μαζί τους. Δε πά να μου κάνει και φραπέ η 9070ΧΤ, ξέρω ότι θα βγει στην ίδια τιμή με 4080 στην Ελλάδα (σίγουρα) και θα βγει και καθυστερημένα. Ε μέχρι τότε τί να κάνω, να παίζω (είτε video games, είτε με ΑΙ μποτακια) στην igpu του 7600Χ?

6c79d1_5198dc29082c4e0bb3bd90ee269013ce~

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Το πρόβλημα δεν είναι η διαθεσιμότητα από κάρτες στα μαγαζιά σήμερα,  αλλά το ότι δεν ανεβαίνει το perf/$ από γενιά σε γενιά ανά  κατηγορία.

Σε περίοδο πληθωρισμού και με μερίδιο αγοράς υπέρ της μιας εταιρείας να έχει ξεπεράσει το 85%, ποιος ακριβώς περιμένει να ανέβει το perf per $ ανα κατηγορία από γενιά σε γενιά?

Από εκεί και πέρα είπαμε, επιλογές ευτυχώς υπάρχουν προς το παρόν

image.png.c570ba549f40820768e9f2bbf8497e06.png

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
14 hours ago, niko_gram_15 said:

Λογικα θα ναι αναλογως το μαγαζι φθηνοτερη απο 4080s, οοοταν στρωσουν οι τιμες ( κανα μηνα μετα την κυκλοφορια δλδ) και δε θα ναι συνολικα πιο γρηγορη..

Οποτε αν κοιτας για 4080s - τωρα - κοντα στο χιλιαρικο δεν νομιζω οτι μπορει να παει κατι λαθος.

Παραπανω δε θα δινα και θα περιμενα...

Δημοσ.

Guys, έχω 7900ΧΤ ήδη, απλά λέω, αν την GPU τη θες τώρα-τώρα, αγοράζεις και αλλάζεις την επόμενη γενιά αν ντε και καλά δε σου κάνει. Αν έχεις ήδη κάτι και θες αναβάθμιση, έχεις φτάσει στην ουρά του γαϊδάρου, εκεί να κάνεις υπομονή, συμφωνώ επίσης.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 31/1/2025 στις 8:50 ΜΜ, John_on_PC είπε

Με την Bethesda δεν έχω ιδέα. Δεν έχω παίξει ποτέ παιχνίδι τους, δεν βλέπω τίποτα ενδιαφέρον στα παιχνίδια τους, και δεν έχω ιδέα πως κάνουν τον κόσμο να τα αγοράζει και δεν έχουν κλείσει ακόμα. Αλλά προσωπικά μου είναι ξεκάθαρο πως δεν προλάβανε να βάλουν το DLSS έτσι όπως βγήκε το παιχνίδι. FSR κυριολεκτικά δεν μπορούσαν να μην βάλουν γιατί αλλιώς θα έτρεχε 15 fps στις κονσόλες. Και το Jedi Survivor μια από τα ίδια μου φαίνεται, στο release ήθελε 5800x3d για να μην έχεις 60 stutter/sec.

Θέμα γούστου είναι... skyrim, oblivion, fallout 3,4 απ τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει, ωστόσο δε μιλάω μονο για το starfield το οποιο όπως είπε αντίστοιχα ο aris για το cp77 και αυτό είναι γίγαντας και δεν είχε στην αρχή dlss ακόμα και τώρα το nvidia fg κάνει μπαμ ότι είναι χειρότερο από της AMD, μιλάω και για αλλα παιχνίδια όπως το fallout 4 που βρίσκεις mods που διορθώνουν ακόμα και bugs του παιχνιδιού

• Like 1
Δημοσ.
34 minutes ago, Aris-leme said:

Θα περιμένουν και την 5070 και μετά θα τις ανακοινώσουν, έτσι και αλλιώς η διαθεσιμότητα της σειράς RTX5000 είναι μηδαμινή, δεν θα χάσουν και τίποτα μέχρι τέλος Φλεβάρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Θα περιμένουν και την 5070 και μετά θα τις ανακοινώσουν, έτσι και αλλιώς η διαθεσιμότητα της σειράς RTX5000 είναι μηδαμινή, δεν θα χάσουν και τίποτα μέχρι τέλος Φλεβάρη.

Δεν νομιζω οτι θα εχει θεμα με τη διαθεσιμοτητα 5060,5060Ti,5070,5070Ti και οι υπολοιπες που εχουν(5080,5090) ετσι και αλλιως ειναι για αλλους κουμπαραδες δεν επιρεαζουν ουτε επιρεαζονται απο 9070,9070xt,εκτος αν δουμε κανενα 849$ που στο ραφι στις αρχες θα ειναι 1000€+ και μετα απο 1-2 μηνες στα 900€ μαζι με 7900xtx.
(849$ = 818€+ 24% =  1014€)
Θα τελειωσουν oτι 4080S υπαρχει στο ραφι. 

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/2/2025 στις 10:02 ΜΜ, niko_gram_15 είπε

Στις 2/2/2025 στις 1:37 ΠΜ, dsi44 είπε

παρε μια καρτα απο 7700ΧΤ και πανω ετσι και αλλιως δε θα ειναι τιποτα σπουδαιο η 9070

δε χανεις και τιποτα

Έπαθα ακριβώς το ίδιο κι εγώ: IGPU του 9700X και περίμενα να πάρω κάρτα Q1/2025 (AMD μονο γιατί είμαι και σε Linux). Όπως ήρθαν τα πράγματα τσίμπησα την 7700ΧΤ και τέλος. Πιστεύω έκανα καλά αλλιώς θα περίμενα το τέλος του καλοκαιριού για να πάρω κάτι ισοδύναμο/λίγο καλύτερο σε παρόμοια χρήματα.

PS. Αν ήξερα τι θα γίνει θα είχα κάνει το ίδιο πριν πάρω το νέο PC, ήδη από Q2/2024.

Επεξ/σία από jcd313

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...