7nisiotis Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) ( Φιλιππίνες με 600$ - 12% ΦΠΑ ) ~ Ελλάδα μετατροπή και +12% Φ(α)Π(Α) = 655€ 🧂 Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από 7nisiotis
nikos5800 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε ( Φιλιππίνες με 600$ - 12% ΦΠΑ ) ~ Ελλάδα μετατροπή και +12% Φ(α)Π(Α) = 655€ 🧂 Πάνω κάτω Ίδια τιμή με την ρτχ5070,την θέλω λίγο πιο επιθετική στην τιμολόγηση άμα θέλει να πάρει καλό market share
John_on_PC Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 11 minutes ago, nikos5800 said: Πάνω κάτω Ίδια τιμή με την ρτχ5070,την θέλω λίγο πιο επιθετική στην τιμολόγηση άμα θέλει να πάρει καλό market share Από ότι φαίνεται η 9070xt στοχεύει 5070ti performance, όχι 5070.
nikos5800 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Από ότι φαίνεται η 9070xt στοχεύει 5070ti performance, όχι 5070. Η ερώτηση είναι σε όλα? Η μόνο στο raster ?😜και ένα άλλο είναι το mfg,μπορεί να το γελάμε (κάπως) αλλά στους επόμενους μήνες όταν κάποιος νέος αγοραστής θα πάει να δώσει κάποιο συγκεκριμένο ποσό θα το καλό σκεφτεί,για αυτό θέλω πιο επιθετική την AMD 👍 Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από nikos5800
akoinonitos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 7 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Η ερώτηση είναι σε όλα? Η μόνο στο raster ?😜και ένα άλλο είναι το mfg,μπορεί να το γελάμε (κάπως) αλλά στους επόμενους μήνες όταν κάποιος νέος αγοραστής θα πάει να δώσει κάποιο συγκεκριμένο ποσό θα το καλό σκεφτεί,για αυτό θέλω πιο επιθετική την AMD 👍 Σε rt σιγα μην ειναι στα ιδια ρε.
nikos5800 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Σε rt σιγα μην ειναι στα ιδια ρε. Αυτό λέω και εγώ 👍 για αυτό πρέπει να κάνει επιθετική τιμολόγηση, Πλέον έχει το fsr4 που είναι μεγάλο όπλο
akoinonitos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Αυτό λέω και εγώ 👍 για αυτό πρέπει να κάνει επιθετική τιμολόγηση, Πλέον έχει το fsr4 που είναι μεγάλο όπλο Αν η 9070xt πιασει 4070tis σε rt θα ειναι θαυμα , στο speed way βγαζει ακριβως το ιδιο σκορ με την δικη μου Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από akoinonitos
nikos5800 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Αν η 9070xt πιασει 4070ti σε rt θα ειναι θαυμα Σε rt σίγουρα θα την φτάνει την 4070τι δεν ξέρω όμως στο path tracing τι θα γίνει,νομίζω θα είναι λίγο δύσκολο,για path tracing πρέπει να περιμένουμε την udna 1
just_a_dude Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Το FSR4 απλά έφτασε το DLSS με κάποια χρόνια καθυστέρηση. Το θέμα είναι αν η 9070 έχει 16GB και καλό RT που να μπορείς να παίξεις με ανθρώπινα fps τότε με καλή τιμολόγηση μπορεί να χτυπήσει την 5070 των 12GB. Το Path Tracing δεν έχει και τόσο σημασία μιας και ακόμη και η 5070 το ξεχνάει λόγω 12GB. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από just_a_dude 3
Vassilis_24 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 5 ώρες πριν, mp44christos είπε Καταρχάς για ποία μιλάμε ;τηβ 9070 ή τη 9070 xt? Μην ξεχνάς η 5070 δεν είναι ίση με 4090 αλλά λίγο πολύ ίση με 4070 super. Με EU msrp 650. Για την 9070, την xt ας τη βάλουν πιο πάνω. Αλλά επειδή όπως φαίνεται η 9600xt θα έχει μόνο 8gb μνήμη κι όχι 12gb, η μόνη σοβαρή επιλογή που μπορεί να βγει σε λογική τιμή είναι η 9070. Μακάρι να μην την πετάξει η amd.
thanosAIAS Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Στις 11/1/2025 στις 9:20 ΠΜ, LouCi4er είπε Εχει μια λογικη παντως αν οντως ισχυει αυτο.Κατι τετοιο ειχε πριν μια 10ετια ο διευθυντης της Peugeot για το 308 GTI 500HP που ειχανε φτιαξει σαν concept.Τον ειχε ρωτησει τοτε ενας δημοσιογραφος αν θα το βγαλουν στην παραγωγη και ειχε πει μαλλον οχι διοτι θα κοστιζε τουλαχιστον 100 χιλιαρικα.Ποιος θα δωσει 100.000€ για να εχει το σημα Peugeot μπροστα στο αμαξι?Οποιος δινει τοσα λεφτα θελει να εχει μπροστα BMW,Mercedes κτλ,το σημα πληρωνεις,λογικο θα ελεγα. Αυτο ειναι το λαθος που κανει μια ζωη η AMD στις καρτες.Βγαζει hardware χωρις να εχει ετοιμο το software.Ο πετσινος ειναι πολυ μπροστα σε αυτο,πρωτα φτιαχνει το software και μετα το hardware. Ο άνθρωπος το έχει πει παλαιότερα, η Nvidia είναι εταιρεία software Έτη φωτός μπροστά.
BlitzKrieg Hellas Δημοσ. πριν από 14 λεπτά Δημοσ. πριν από 14 λεπτά (επεξεργασμένο) Με τις τιμες που "υποθετικα" τρεχουν σε 9070ΧΤ παντως μπορει να αγορασει καποιος (με μια μικρη διαφορα) μια 7900ΧΤΧ τωρα και να ειναι και παλι καλυμμενος.. Η οποια λογικα ισως πεσει μαλιστα συντομα. Προσωπικα μετα απο 9 μηνες που την εχω στη κατοχη μου, δεν εχει υπαρξει κανενα προβλημα με τους Adrenalin drivers και οτι παιχνιδι και αν εχω δοκιμασει σε 4Κ // ultra settings - το τρεχει "νερο"! Η Nvidia ξεφευγει αστρονομικα σε τιμες πλεον και δεν ξερω κατα ποσο ειναι VFM. Επεξ/σία πριν από 4 λεπτά από BlitzKrieg Hellas
mp44christos Δημοσ. πριν από 8 λεπτά Δημοσ. πριν από 8 λεπτά 1 hour ago, Vassilis_24 said: Για την 9070, την xt ας τη βάλουν πιο πάνω. Αλλά επειδή όπως φαίνεται η 9600xt θα έχει μόνο 8gb μνήμη κι όχι 12gb, η μόνη σοβαρή επιλογή που μπορεί να βγει σε λογική τιμή είναι η 9070. Μακάρι να μην την πετάξει η amd. Δεν ξέρουμε τπτ για τη non xt.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα