Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και δλδ τι θα τους εμποδιζε να την βγαλουν σε μερικους μηνες  1 χρονο ξερω γω αφου ειδαν οτι ειδαν? ψιλο κουλο μου κανει ,την 7900xtx γιατι την εβγαλαν περυσι ? Αν υπηρξε τετοιο τσιπ μηπως ηταν ασυμφορο για την amd? 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, akoinonitos said:

Και δλδ τι θα τους εμποδιζε να την βγαλουν σε μερικους μηνες  1 χρονο ξερω γω αφου ειδαν οτι ειδαν? ψιλο κουλο μου κανει ,την 7900xtx γιατι την εβγαλαν περυσι ? Αν υπηρξε τετοιο τσιπ μηπως ηταν ασυμφορο για την amd? 

Την 7800xt εννοεις? Η 7900XTX ειχε βγει μαζι με την XT προπερσι! 

Και βεβαια δεν ξερουμε τι θα κανουνε μελλοντικα...

Αν ηταν επιτυχημενη η δοκιμη με τα chiplets το πιο πιθανο να βγαλουν κατι ισως λιγο πιο νωρις με τα 3nm...

Γενικα πιστευω οτι δεν θα αργησουμε παλι 2 χρονια. Αν με την 9070 εξελιξουν FSR και παρεα με Playstation RT,  ισως εχει νοημα να δουμε μετα τις MI σε gaming με το UDNA...

Λεεεεω τωρα εγω 🤯🥴

Δημοσ.

Θα ήταν ασύμφορο γιατί δεν θα έκανε τις πωλήσεις που θα έκανε ο πέτσινος με κάτι αντίστοιχο, αν ισχύουν αυτά. Τα specs του GB202 θυμίζουν κτήνος αλλά τελικά meh..Σαν το hype που είχε η 2900XT της ATi τότε και τελικά ήταν μάπα το καρπούζι.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Την 7800xt εννοεις? Η 7900XTX ειχε βγει μαζι με την XT προπερσι! 

Και βεβαια δεν ξερουμε τι θα κανουνε μελλοντικα...

Αν ηταν επιτυχημενη η δοκιμη με τα chiplets το πιο πιθανο να βγαλουν κατι ισως λιγο πιο νωρις με τα 3nm...

Γενικα πιστευω οτι δεν θα αργησουμε παλι 2 χρονια. Αν με την 9070 εξελιξουν FSR και παρεα με Playstation RT,  ισως εχει νοημα να δουμε μετα τις MI σε gaming με το UDNA...

Λεεεεω τωρα εγω 🤯🥴

το περυσι ηταν το λαθος το 7900xtx ηταν σωστο :lol:

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Psycho_Warhead said:

Σαν το hype που είχε η 2900XT της ATi τότε και τελικά ήταν μάπα το καρπούζι.

A, ρε παλιό παππού..

(Το θυμαμε και εγώ αυτό το overhyped launch. 🙃

Tελικα δεν έχουν αλλάξει τόσα πράγματα από τότε..-Όσο αφορά τα σχόλια τουλαχιστων.)

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Εγώ από ότι έλεγε στην συνέντευξη, κατάλαβα πως δεν την βγάλανε γιατί αν κάποιος πληρώνει χιλιάρικο, περιμένει όλες τις τεχνολογίες και δεν είχε νόημα αφού ακόμα είναι πολύ πίσω από την Nvidia και λογικά δεν μπορούσαν να την βγάλουν και αρκετά φθηνότερα με τεράστιο die.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, scorpion8283 είπε

Τι λε ρε φιλε....

Αυτο ειναι looser ψυχολογια...

Αυτο που λεει ειναι οτι ακυρωσανε το μεγαλο RDNA 4 (Navi 4C) γιατι φοβηθηκαν την 5090.. 

Και  αυτη  ηταν 2x 9070XT, με chiplets και προφανως αρκετα πιο γρηγορο απο οτι φαινεται οτι θα ναι η 5090...

Κοτες...

Αφησανε τον πετσινο να αλωνιζει...

ειχε γραφτει και παλιοτερα

https://www.techspot.com/news/102807-amd-cancelled-enthusiast-class-rdna-4-gpu-could.html

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, John_on_PC είπε

Εγώ από ότι έλεγε στην συνέντευξη, κατάλαβα πως δεν την βγάλανε γιατί αν κάποιος πληρώνει χιλιάρικο, περιμένει όλες τις τεχνολογίες και δεν είχε νόημα αφού ακόμα είναι πολύ πίσω από την Nvidia και λογικά δεν μπορούσαν να την βγάλουν και αρκετά φθηνότερα με τεράστιο die.

Εχει μια λογικη παντως αν οντως ισχυει αυτο.Κατι τετοιο ειχε πριν μια 10ετια ο διευθυντης της Peugeot για το 308 GTI 500HP που ειχανε φτιαξει σαν concept.Τον ειχε ρωτησει τοτε ενας δημοσιογραφος αν θα το βγαλουν στην παραγωγη και ειχε πει μαλλον οχι διοτι θα κοστιζε τουλαχιστον 100 χιλιαρικα.Ποιος θα δωσει 100.000€ για να εχει το σημα Peugeot μπροστα στο αμαξι?Οποιος δινει τοσα λεφτα θελει να εχει μπροστα BMW,Mercedes κτλ,το σημα πληρωνεις,λογικο θα ελεγα.

Αυτο ειναι το λαθος που κανει μια ζωη η AMD στις καρτες.Βγαζει hardware χωρις να εχει ετοιμο το software.Ο πετσινος ειναι πολυ μπροστα σε αυτο,πρωτα φτιαχνει το software και μετα το hardware.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως απλά δεν έβγαλαν επειδή μια γενιά δεν ήθελαν να ανταγωνιστούν την Nvidia στην high end,αν έχετε παρατηρήσει ακούμε πολύ παραπάνω θετικά σχόλια για την AMD στην low/mid range κατηγορία τιμών παρά στην high end και μάλλον αυτό θέλει να το αποφύγει η AMD αφού πρώτα δώσει δυνατά features με την rdn4!!

Δημοσ.

Αυτό είναι το πρόβλημα στο high end στις AMD. Έχουν μόνο raster και vram αλλά τίποτα άλλο. Άντε οκ το frame gen (μόνο το frame gen, όχι το upscaling) είναι καλό, αλλά μέχρι εκεί. Κάποιος που θα δώσει 1000+ για κάρτα το πιο πιθανό είναι να παίζει καινούργια games με RT κτλ. Εκεί η AMD δεν.... Ενώ στη μεσαία κατηγορία που λόγω περιορισμών σε δύναμη ή vram το RT είναι out of the question εκεί θα μετρήσει το value for money που γενικά η AMD ήταν καλύτερη στο παρελθόν. Στις 7000 όχι τόσο, ίσως εκτός της 7700ΧΤ αν την βρεις σε καλή τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Εδώ φαίνεται demo από RT και denoiser της RDNA 4:
https://www.twitch.tv/videos/2347882354?t=01h56m38s

Tο denoiser το εχει και τωρα οταν εχεις radeon και ryzen cpu για τα βιντεος ,ισως απλα το επεκτειναν και στα games γτ λεει μεσω driver που υπαρχει ηδη στο adrenaline. Και αν ακουσα καλα λεει combine a ryzen cpu with rdna 4.

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...