Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Aten-Ra said:

Η 7800ΧΤ είχε 499 USD MSRP και η 4070 είχε 599 USD MSRP.

Επίσης η 7800ΧΤ είχε χειρότερο Upscale και χειρότερο RT Performance, κάτι που δεν θα ισχύει ούτε το ένα ούτε το άλλο για την 9070ΧΤ σε σχέση με την 5070.

Άρα με ακριβός ίδιες επιδόσεις και σε RT αλλά και με αρκετά καλύτερο πλέον Upscale , τα 100 USD φτηνότερα είναι more than enough.

Για το upscale δεν νομιζω. 

Το dlss 4 φαινεται να ειναι πολυ καλο και βελτιωμενο συμφωνα με DF.

Το RT δεν εχω ιδεα.

Αλλα πιστευω οτι αρχικα raster 5070Ti> 9070XT >5070 

Επεξ/σία από scorpion8283
  • Like 1
  • Απαντ. 559
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Η 7800ΧΤ είχε 499 USD MSRP και η 4070 είχε 599 USD MSRP.

Επίσης η 7800ΧΤ είχε χειρότερο Upscale και χειρότερο RT Performance, κάτι που δεν θα ισχύει ούτε το ένα ούτε το άλλο για την 9070ΧΤ σε σχέση με την 5070.

Άρα με ακριβός ίδιες επιδόσεις και σε RT αλλά και με αρκετά καλύτερο πλέον Upscale , τα 100 USD φτηνότερα είναι more than enough.

Δηλαδή ο λόγος που η 7800XT πούλησε λιγότερο από την 4070 ήταν αποκλειστικά τοο Upscale και το χειρότερο RT, και αυτά θα διορθωθουν ως δια μαγείας στην υπερ κάρτα 9070XT, την οποία ντράπηκαν και οι ίδιοι να παρουσιάσουν.

Πολύ φοβάμαι ότι για άλλη μια γενιά θα πέσεις έξω, και θα ρίχνεις το φταίξιμο στον κόσμο και όχι στην Amd.

• Like 1
Δημοσ.
31 minutes ago, scorpion8283 said:

Για το upscale δεν νομιζω. 

Το dlss 4 φαινεται να ειναι πολυ καλο και βελτιωμενο συμφωνα με DF.

Το RT δεν εχω ιδεα.

Αλλα πιστευω οτι αρχικα raster 5070Ti> 9070XT >5070 

να δουμε ποτε θα βγουν drivers για DLSS 4.0 κλπ..κλπ...

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, aetos1988 είπε

Το ανησυχητικό με την AMD είναι η σιωπή σχετικά με την RDNA 4 αρχιτεκτονική. Πολύ φοβάμαι ότι η Rx 9070XT θα υπολείπεται συνολικά έναντι της RTX5070 ( σε vram υπερέχει ξεκάθαρα η 9070).  

Ούτε τιμές τόλμησε να πει, αναμένοντας αυτές της Nvidia για να τις προσαρμόσει αναλόγως. Κι αυτό αρκετά ανησυχητικό, δείχνει ότι θέλει να τις κρατήσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

8 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Οι 9060 9060xt ειναι 8gb

Screenshot_14.jpg

Κι αν δω αυτογκόλ.

Τουλάχιστον 12gb έπρεπε να είχαν, ν'αξιζουν τον κόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Η θεση της AMD ηταν οτι επειδη δεν ειχαν πανω απο 45 λεπτα, επελεξαν να δειξουν APUs και cpus.

Παπαντζα ή οχι, εχει νοημα για να δουν τιμες Nvidia, αλλα πολυ ρομπα ρε παιδι μου...πως να το πω...γυφτια! 

Παντως η σιωπη περισσοτερο θετικη μου φαινεται παρα αρνητικη. Επιπλεον θεωρητικα οι καρτες ειναι ετοιμες κανα 6μηνο...🤔

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

00ab1511fab3a629cc7fbe837f042d9d148f3c0e

8bc6dece5e2f9a717deadf9d7f3ad6a43ecbb0de

?? Πολύ ύποπτο σκορ. 

Λάβετε υπόψη ότι το COD ευνοεί πάντα την AMD σε raw (από το MW 19 reboot κατόπιν δοκιμών δικών μου αλλά και άλλων παικτών).

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

00ab1511fab3a629cc7fbe837f042d9d148f3c0e

8bc6dece5e2f9a717deadf9d7f3ad6a43ecbb0de

?? Πολύ ύποπτο σκορ. 

Λάβετε υπόψη ότι το COD ευνοεί πάντα την AMD σε raw (από το MW 19 reboot κατόπιν δοκιμών δικών μου αλλά και άλλων παικτών).

Περιεργο νουμερο ,αρκετα πανω απο 7900xtx αν ειναι βεβαια σωστο το νουμερο της 7900xtz ,αλλα η ιδια η amd την τοποθετησε  στο ιδιο performance με 7900xt. 

Εδω ειναι ο τυπος που το ετρεξε και μιλαει για rx 9070 οχι για 9070xt ,δεν ξερω αν ειναι εκ παραδρομης βεβαια.

https://www.ign.com/articles/amd-radeon-rx-9070-benchmark

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Eπαναλαμβανω το κοστος αγορας χαρακτηριζει μια καρτα VFM και οχι Entry level.
Αν δηλαδη βρεις μια 4090 με 100€ δεν ειναι Entry level ,παραμενει High End, το ιδιο και αν κυκλοφορισει μια 5060/9060 στα 600€ θα ειναι Entry level και απευθυνονται σε αυτον που θελει να παιξει 1080p και μονο.
Aν παλι μια 5060/9060 βγει και παιζει 4Κ δεν μπορεις να τη χαρακτηρισεις entry level ειτε εχει 300€ ειτε εχει 600€.

Έλεος όμως με τον αχταρμά.

Για 3η φορά, ποιός κερατάς εδώ μέσα έγραψε (όπως εσύ υποστηρίζεις οτι έγινε) πως η 7600 είναι καλή κάρτα? Γράφεις κάτι κι όταν σου ζητάνε να το στηρίξεις, κάνεις πως δεν το βλέπεις.

Για να πας αλλού την κουβέντα, πας από την 1080ti στο σήμερα, σε μια υποθετική τιμή της 4090 στα 100 κι από εκεί πέρα-δώθε για να σου βγει η συλλογιστική της πλάκας.

Οι κάρτες βγαίνουν σε συγκεκριμένες περιόδους, σε συγκεκριμένη τιμή και αξιολογούνται για το τί καταφέρνουν στο μ.ο. της μεγάλης πλειοψηφίας των σύγχρονών τους παιγνιδιών (αφού για αυτά μιλάμε). Ούτε θα αξιολογήσω κάρτα 10ετίας σε σημερινές απαιτήσεις, ούτε θα βάλω τιμές μτχ ή scalping στη σύγκριση με καινούριες-μαγαζιού.

• Like 5
Δημοσ.

Είδα το βίντεο του reflex 2 και δεν μπορώ να το αρνηθώ, είναι αρκετά εντυπωσιακό και μακράν η πιο ενδιαφέρουσα τεχνολογία που δείξανε. Δύσκολο το βλέπω η AMD να το αντιγράψει σύντομα.

• Like 2
Δημοσ.
11 hours ago, Aten-Ra said:

Γιατί είμαστε τόσο σίγουροι για αυτό?

Εγώ είμαι κάπως απαισιόδοξος, πιστεύω ο πήχης για την 9070xt θα είναι η 4070 s (σε upscale/rt) και όχι η νέα 5070 .

Φαινετε και από την διαφάνεια/σχηματικο που βγάλανε.

Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω πως εάν είχαμε κάτι "δυνατό" θα είχε παρουσιαστεί στην ces.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Ούτε τιμές τόλμησε να πει, αναμένοντας αυτές της Nvidia για να τις προσαρμόσει αναλόγως. Κι αυτό αρκετά ανησυχητικό, δείχνει ότι θέλει να τις κρατήσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Κι αν δω αυτογκόλ.

Τουλάχιστον 12gb έπρεπε να είχαν, ν'αξιζουν τον κόπο.

Η 9060χτ 8gb? Ίδια με την απλή 9060?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Παραπάνω απο 7800 ΧΤ λογικό, περισσοτεροι φαντάζομαι "ai cores" , ,περισσοτεροι rt cores και με διαφορετική αρχιτεκτονική κ.λ.π. Ως εκει φτάνει η φαντασία μου.......Γιατί τα 4 cus παραπάνω, δικαιουλογουνται απο τη μεταβαση στα 4np , δεν χρειάζεται μεγαλύτερο die.

Μυστήρια πράγματα....

7 hours ago, 7nisiotis said:

?? Πολύ ύποπτο σκορ. 

Το θέμα μας δεν είναι vs 4080 ειδικά στο COD...

Το θεμα μας είναι όπως λεει και ο Χρήστος 7900xtx vs 9070ΧΤ...

@akoinonitos ρε λες? 🤔 Να πετάξουν και ενα 4x και αυτοί στην πορεία (δεν νομίζω να είναι δύσκολο γιατί ήδη το FG τους σε software λειτουργούσε εξαιρετικά....)

Μυστήρια πράγματα....

Επεξ/σία από scorpion8283
Δημοσ.
47 minutes ago, nikos5800 said:

Η 9060χτ 8gb? Ίδια με την απλή 9060?

ναι δεν βγαζει νοημα. Μαλλον 8 και 16. Εχει ερωτηματικο στον πινακα. Δεν εχει και πολυ νοημα αυτες αν βγουν θα βγουν προς Q2

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...