panakos_thess Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 8 minutes ago, just_a_dude said: Έχει live και ο Χρηστός Λέει ότι το FSR4 δεν θα είναι μόνο για τις 9000. Τώρα αν είναι εκτίμηση ή έχει πληροφορίες, δεν ξέρω. Ναι και το λεει με σιγουρια
scorpion8283 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Για να μαζευόμαστε σιγα σιγα για τον πρωτο (ψιλο meeehhhh) γύρο... (πω...σαν περιμένουμε τελικούς Ευρωπαϊκού είναι η φάση αυτες τις μέρες..) εχω μεγάλη απορία με τι τουπε θα βγεί το Λιζάκι...πως θα λανσάρει το moderate προϊον της τελοσπάντων.. πολύ "advancing AI'' μυρίζομαι... 1
Manoleros95 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Άντε να δούμε αν θα φάμε ήττα σήμερα γιατί τα ξημερώματα έχει πανωλεθρία λογικά...
panakos_thess Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 1 minute ago, Arkin said: Ξεκιναει σε λιγακι. Εδω το live γιατι απο εκει?
Arkin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, panakos_thess είπε γιατι απο εκει? Νομιζα ειναι το επισημο τωρα ειδα οτι ειναι το stream απλα απο αλλο καναλι τριτου. Οπως και να εχει μολις ξεκινησε για να δουμε.
scorpion8283 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Να τα και τα τρενα και οι ιχθυοκαλλιεργειες... Ενδιαφέρον............................. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από scorpion8283
Argonaute Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Λιζάκι κάνε το θαύμα σου και εγώ κάνω το ψυχικό μετά...
scorpion8283 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Καθολου αγχος ο τυπος...πηγε να του πεσει το cpu απο το τρεμουλο...κκκριμα μωρεεε...🥹 1 5
nikos5800 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Ωραίος ο Ryzen 9950χ3d Μόλις τώρα, scorpion8283 είπε Καθολου αγχος ο τυπος...πηγε να του πεσει το cpu απο το τρεμουλο...κκκριμα μωρεεε...🥹 Πω ρε φίλε,αυτό ήθελα να πω και εγώ 😁ο τύπος έχει χεστει από το άγχος 1
Manoleros95 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα είχα χεστεί αν ήξερα ότι ο ανταγωνισμός μου είναι ο πέτσινος
Arkin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Εχει χαρη που εχει τους αχρηστους arrow απο την αλλη μερια οποτε τους εχουν στο χαλαρο οι ryzen 5 3D.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα