imr Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, εχω ενα hp victus με ryzen 7 5800 και 3050. Γενικα το λαπτοπ ειναι μια χαρα και με υπερκαλυπτει, εκτος απο την οθονη που ειναι ΤΝ Οταν το αγορασα πριν μερικους μηνες συνειδητα δεν πηγα σε 144hz γιατι δεν ηθελα το refresh rate και γιατι με λιγοτερα λεφτα επερνα πολυ καλυτερο επεξεργαστη. απλα δεν φανταζομουν οτι θα εχει και TN panel. Υπαρχουν παντως ανταλακτικα 100% συμβατα με λογικο κοστος. Η βασικη μου απορια μου ειναι τι θα γίνει σε περιπτωση εγγυησης? Θα καλυπτεται η θα φαω ακυρο αν χρειαστει? Υπάρχει περιπτωση να κάνει την αναβαθμιση (επι πληρωμη) η hp? Επεξ/σία 31 Μαΐου 2024 από imr
Kag1ante Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, imr είπε Καλησπέρα, εχω ενα hp victus με ryzen 7 5800 και 3050. Γενικα το λαπτοπ ειναι μια χαρα και με υπερκαλυπτει, εκτος απο την οθονη που ειναι ΤΝ Οταν το αγορασα πριν μερικους μηνες συνειδητα δεν πηγα σε 144hz γιατι δεν ηθελα το refresh rate και γιατι με λιγοτερα λεφτα επερνα πολυ καλυτερο επεξεργαστη. απλα δεν φανταζομουν οτι θα εχει και TN panel. Υπαρχουν παντως ανταλακτικα 100% συμβατα με λογικο κοστος. Η βασικη μου απορια μου ειναι τι θα γίνει σε περιπτωση εγγυησης? Θα καλυπτεται η θα φαω ακυρο αν χρειαστει? Υπάρχει περιπτωση να κάνει την αναβαθμιση (επι πληρωμη) η hp? 1) Εφόσον θα γίνει επέμβαση στα αρχικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, αναιρείται και η εγγύηση που θα έχεις 2) Για την αναβάθμιση από HP δεν γνωρίζω δυστυχώς Επεξ/σία 31 Μαΐου 2024 από Kag1ante 1
29gk Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Σε περιπτωση που εισαι εντος εγγυησης, ολες οι εργασιες και τα ανταλλακτικα πρεπει και τα βαζει εξουσιοδοτημενο του κατασκευαστη service. Αν γινει η οποια παρεμβαση εντος εγγυησης απο μη εξουσιοδοτημενο, η εγγυηση χανεται οσο καλη δουλεια κι αν εχει γινει ακομα κι αν η εγγυηση και παλι χρειαστει στο μελλον για καποιο αλλο κι ασχετο ζητημα. Στο κομματι της αναβαθμισης παλι, δε νομιζω πως υπαρχει καποια εταιρεια που ειδικα στα φορητα να δεχεται να κανει αναβαθμιση ή αλλαγη κατ απαιτηση του χρηστη και χωρις να υπαρχει θεμα. Σιγουρα "εναλλακτικα" ανταλλακτικα θα εχουν αλλα κατα ποσο αυτα θα ειναι διαθεσιμα, συμβατα οπως και τι κοστος θα ζητηθει ειναι ζητημα. Αν και παλι εντος εγγυησης, δεν νομιζω πως θα το δεχτουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα