dsi44 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου uninstall και refund ...4εις ωρες αντεξα,απιστευτα κουραστικο και επαναλαμβανομενο.Μεγαλη ξενερα που ξεκιναει παλι οπως το προηγουμενο με θεο να σε πεταει εξω απο το σπιτι και παλη...καμια προσπαθεια για κατι βελτιωμενο απο τους δημιουργους-αλλο ενα αρμεγμα copy paste.Απαρχαιομενο συστημα μαχης . 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Arkin είπε Do it χθες. Δεν υπαρχει η εμπειρια τελειως κλειστα φωτα και παιξιμο σε oled. Έχω και εγώ στα πλάνα μου αγορά OLED monitor. Αλλά λόγο κόστους μάλλον θα μείνω για κάποιο καιρό με την Dell G2422HS 1080p 165HZ...😒 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, aetos1988 είπε Έχω και εγώ στα πλάνα μου αγορά OLED monitor. Αλλά λόγο κόστους μάλλον θα μείνω για κάποιο καιρό με την Dell G2422HS 1080p 165HZ...😒 Με το καλο οι τιμες πεφτουν συνεχεια και το 2025 θα δουμε και προτασεις αρκετα χαμηλοτερα. Εναλλακτικη mini led στη μιση και κατω τιμη με πολυ δυνατη εικονα σιγουρα ανωτερη απο va ips. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, Arkin είπε Με το καλο οι τιμες πεφτουν συνεχεια και το 2025 θα δουμε και προτασεις αρκετα χαμηλοτερα. Εναλλακτικη mini led στη μιση και κατω τιμη με πολυ δυνατη εικονα σιγουρα ανωτερη απο va ips. Δεν υπάρχουν αξιόλογα ultra wide mini για την ώρα αλλιως δεν θα το σκεφτόμουν καν αν ήταν φθηνότερα... Μονο απλά 1440p για την ώρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, naruto14 είπε Δεν υπάρχουν αξιόλογα ultra wide mini για την ώρα αλλιως δεν θα το σκεφτόμουν καν αν ήταν φθηνότερα... Μονο απλά 1440p για την ώρα . Κοιτα εγω πηγα στην AW23DWF στα 800 και σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε ultrawide oled σημερα. Το 2025 ερχονται τα 4Κ oled ultrawide και θελω να παω εκει αλλα αντε να τα οδηγησεις θα θες μονιμα το top high end που συνεπαγεται 2000+ ευρω καθε 2 χρονια τα οποια δεν θελω να τα δωσω. Οποτε νομιζω το 1440p ειναι η αμεσως καλυτερη ενδιαμεση λυση ωστε να μην θες καθε χρονο ενα νεφρο για να τρεξεις τα τελευταια παιχνιδια σε τετοιες τεραστιες αναλυσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Έβλεπα videάκι του df και δεν θα πω πως μου έκανε εντύπωση πως δεν τo πρόσεξαν όσο έπρεπε το Pc Port. Ενώ στην αρχή ως γενικό review λένε πως είναι ένα άρτιο port, 15 λεπτά αναφέρει ότι visually υπάρχουν προχειρότητες στην Pc έκδοση όπου λείπουν reflections, tessellation, Volumetric fog κτλ... Αν το είχε αναλάβει η Nixxes θα έλεγα τι πιο σύνηθες αλλά το studio που το ανέλαβε είναι το ίδιο με το προηγούμενο GoW. Bγάζουν patches και hotfixes βέβαια, μόλις χθες βγήκε το 1.5 όπου έχουν προσθέσει το Volumetric Fog για τις 10xx, 20xx, and 30xx κάρτες (για την ώρα όχι για τις 40xx), έχουν διορθώσει κάποια texture popups, αλλά θα του δώσω χρόνο για να το ξεκινήσω, δεν επιθυμώ inferior experience, ειδικά σε αυτή την τιμή που δίνουν ένα game του 22... Για άλλη μια φορά η Sοny πήγε στην επιλογή του quick money grabbing και το φτιάχνουμε στο μέλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Έβλεπα videάκι του df και δεν θα πω πως μου έκανε εντύπωση πως δεν τo πρόσεξαν όσο έπρεπε το Pc Port. Ενώ στην αρχή ως γενικό review λένε πως είναι ένα άρτιο port, 15 λεπτά αναφέρει ότι visually υπάρχουν προχειρότητες στην Pc έκδοση όπου λείπουν reflections, tessellation, Volumetric fog κτλ... Αν το είχε αναλάβει η Nixxes θα έλεγα τι πιο σύνηθες αλλά το studio που το ανέλαβε είναι το ίδιο με το προηγούμενο GoW. Bγάζουν patches και hotfixes βέβαια, μόλις χθες βγήκε το 1.5 όπου έχουν προσθέσει το Volumetric Fog για τις 10xx, 20xx, and 30xx κάρτες (για την ώρα όχι για τις 40xx), έχουν διορθώσει κάποια texture popups, αλλά θα του δώσω χρόνο για να το ξεκινήσω, δεν επιθυμώ inferior experience, ειδικά σε αυτή την τιμή που δίνουν ένα game του 22... Για άλλη μια φορά η Sοny πήγε στην επιλογή του quick money grabbing και το φτιάχνουμε στο μέλλον... Δυστυχώς πλέον το κάνει η πλειοψηφία των εταιρειών αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Το πιο αστείο σε μένα είναι ότι δεν λειτουργούν τα PSN Trophies. Μου ξεκλειδώνονται τα Steam Achievements μόνο. Και είναι η μοναδική λειτουργία που προσφέρει το PSN Overlay και η υποχρεωτική σύνδεση με PSN λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου https://wccftech.com/god-of-war-ragnarok-ray-tracing-8k/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου https://support.sms.playstation.com/hc/en-us/articles/31232794339213-God-of-War-Ragnarok-PC-Patch-6 God of War Ragnarok PC - Patch 6 Fixed a crash in UI when opening certain Journal pages Fixed a crash that could happen when controllers get disabled or enabled in rapid succession Fixed a crash that would occur in various locations in Vanaheim Improved performance of AMD Zen1 and Zen2 processors in areas where the game was CPU limited Increased tessellation in Realm Between Realms back to PS5 quality Note that the performance issue related to tessellation is resolved in NVIDIA drivers 565.90 or higher Fixed an issue where lock on would rapidly bounce between targets when using mouse. It will now be more "sticky" requiring more effort to change targets Fixed an issue where attack indicators would not look correct when using frame generation Fixed an issue where cinematic dialogue audio would be lower volume than intended 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, xartemporas είπε https://support.sms.playstation.com/hc/en-us/articles/31232794339213-God-of-War-Ragnarok-PC-Patch-6 God of War Ragnarok PC - Patch 6 Improved performance of AMD Zen1 and Zen2 processors in areas where the game was CPU limited Αυτό το update είναι για εμένα όταν παιχτεί το παιχνίδι 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Recompile shaders after updating to patch 6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μετά το update αν έχετε frame drops κατεβάστε το Tesselation setting. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Μόλις τελείωσα για πρώτη φορά τα 2 παιχνίδια back to back. Μου πήρε γύρω στις 120-130 ώρες συνολικά για το 100% χωρίς το roguelike dlc που δεν το δοκίμασα ακόμα. Ισως η πρώτη φορά που η Sony μου απέδειξε ότι μπορεί να πιάσει το peak gaming experience αν και το Ghost of Thushima και το Returnal είναι πολύ κοντά σε αυτό το επίπεδο. Το God of War όμως τα έχει όλα τέλεια. Gameplay, Χαρακτήρες, Ιστορία, Ερμηνείες, Μουσική, Γραφικά, Worldbuilding, Content. Respect! ΥΣ: Απο τις 130 ώρες οι 20 σπαταλήθηκαν σε δυο πολύ ευγενικές κοπέλες με φτερά. Μία σε κάθε παιχνίδι. Να ναι καλά τα κορίτσια. Μου χρωστάνε 1 χειριστήριο όμως... 2 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 16 hours ago, psof said: ΥΣ: Απο τις 130 ώρες οι 20 σπαταλήθηκαν σε δυο πολύ ευγενικές κοπέλες με φτερά. Μία σε κάθε παιχνίδι. Να ναι καλά τα κορίτσια. Μου χρωστάνε 1 χειριστήριο όμως... Και βλέπεις τον άλλο να κάνει 100% give me god of war -no damage -playthrough και τρελαίνεσαι ακόμα περισσότερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα