Προς το περιεχόμενο

1gb ftth vs wifi/ethernet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 minutes ago, poulinos said:

συμφωνω οτι ειναι λαθος αλλα μεχρι να παρουν καινουρια εννοειται θα τα ξεστοκαρουν. ειναι μικρο το κοστος απο την αλλη επειδη παραγγελνουν πχ 20000 τεμαχια δεν θα τα πεταξουν.θα μου πεις μπορουν να τα δωσουν σε συνδεσεις μεχρι 500. και ναι οπως επισης σωστα ειπες πολλοι δεν θα ασχοληθουν που εχουν 800 αντι για 1000.

εδω βασταει γερα να βλεπεις Pc Με 256nvme Και 8 Gb ram σε μοντελα 2024. που δεν θα επρεπε να ειναι το λιγοτερο 512 nvme και 16gb ram.

Πάντα θα υπάρχουν πελάτες που θα έχουν κάτω από 1000, δεν είναι όλοι ψυχάκηδες σαν και μένα οπότε δεν θα πάει χαμένο το stock!
Βέβαια δεν έχω ψάξει ποιο το κόστος του να δώσουν router που να έχει 2 ή και παραπάνω θύρες με 2.5gbps, μόνο υπόθεση μπορώ να κάνω αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν κέρδος όταν το κάνουν promote ότι είναι ένα καλό router που θα παίζει και στα μελλοντικά 2.5gbps δίκτυα.
Να δω όμως όταν θα δίνουν εμπορικά 2.5gbps συνδέσεις τι θα κοιτάμε; Γιατί δεν πιάνει τάπα τα 2.5gbps; 🤣
Σαν να φωτογραφίζεις το macbook μου τώρα ε; χαχα Ναι ρε γμτ με 256gb και 8gb ram είναι για πολύ βασικά πράγματα, όσο άριστο ram management και να έχει το macOS, 1 docker να θες να τρέξεις την τερμάτισε και πάμε για swap και κάψιμο nvme

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 minute ago, comfuzio said:

Πάντα θα υπάρχουν πελάτες που θα έχουν κάτω από 1000, δεν είναι όλοι ψυχάκηδες σαν και μένα οπότε δεν θα πάει χαμένο το stock!
Βέβαια δεν έχω ψάξει ποιο το κόστος του να δώσουν router που να έχει 2 ή και παραπάνω θύρες με 2.5gbps, μόνο υπόθεση μπορώ να κάνω αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν κέρδος όταν το κάνουν promote ότι είναι ένα καλό router που θα παίζει και στα μελλοντικά 2.5gbps δίκτυα.
Να δω όμως όταν θα δίνουν εμπορικά 2.5gbps συνδέσεις τι θα κοιτάμε; Γιατί δεν πιάνει τάπα τα 2.5gbps; 🤣
Σαν να φωτογραφίζεις το macbook μου τώρα ε; χαχα Ναι ρε γμτ με 256gb και 8gb ram είναι για πολύ βασικά πράγματα, όσο άριστο ram management και να έχει το macOS, 1 docker να θες να τρέξεις την τερμάτισε και πάμε για swap και κάψιμο nvme

γενικοτερα αν βγαλουμε εξω τους ψυχακηδες υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο που απλα θελει να εχει ιντερνετ.δεν το νοιαζει η ταχυτητα δεν το νοιαζει δεν ξερω τι.θελουν απλα να εχουνε να σταθερο internet.εχω δει ατομα που επαιζαν χαμηλα αλλα σταθερα και δεν τους ενοιαζε.ηθελαν να εχουν απλα ενα φυσιολογικο download ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ>οποτε δεν κολλαγαν αν οπως ειπες εχεις 800 αντι για 1000.

το κοστος μπορει να μην ειναι πολυ παραπανω αλλα σκεψου οτι δεν θα το κανουν ευκολα διοτι ακομα και 5 ευρω να ειναι σημαινει 5 ευρω χ 10000 κομματια. επισης αν εχεις παρατηρησει σε ολη την ιστορια των παροχων τα περισσοτερα router που δινονταν ηταν απλα για πεματα.

crypto,siemens,intracom,telindus,airties και δεν υπαρχει τελος.λιγα καλα εχουν δοθει πχ draytek,fritz. ναι αν δωσουν 2,5 μετα θα λες πιανω 2,2 και θελω 10g fiber και 10g ports.

παντως και το κλεινω εδω οταν ο παροχος πουλαει μισθωμενα κυκλωματα το τι σου δινει ειναι σε l1και οχι σε L2 ,L3. δηλαδη αν σου δωσει 1gbps/1gbps αυτην την ταχυτητα θα την εχεις σε l1 .l2,l3 αναλογως το Frame size,packet size Κτλ.

και στα mac το κανουν και στα pc δυστυχως.απειρα λαπτοπ με 8gb ram και 256nvme.και η ram σε πολλα ειναι soldered. στο Mac ενταξει μονο το ποντικι δεν εχει γινει soldered ακομα.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...