ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Εχουμε ενα xml feed από το b2b , κοινό για ολους τους πελάτες. Με καλεσε σημερα πελάτης οτι ενω τα ειδη φαινονται με αποθεμα στο site στο xml πρόγραμμα πχ που εχει (δεν ξερω ποιο) του τα βγάζει 0 Του ειπα να φορτωσει το url feed σε εναν browser και να το δει απο εκει. τα ιδια .... To δοκιμασα και εγω και η εταιρια που μας υποστηρίζει και ολα ειναι οκ. Ας πουμε οτι το προγραμμα του μπορει να εχει κανα bug αλλα και στον browser τα ιδια? Απο αυτο που μου εστειλε διαπίστωσα οτι παιρνει πχ ενα feed τουλαχιστον μιας εβδομαδας πριν μιας και ενα ειδος που το βγάζει με αποθεμα, το αποθεμα αυτο εχει μηδενιστει απο 23/05 Δεν ξερω. αλλα κρουσματα δεν υπάρχουν
Billator Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Εχουμε ενα xml feed από το b2b , κοινό για ολους τους πελάτες. Με καλεσε σημερα πελάτης οτι ενω τα ειδη φαινονται με αποθεμα στο site στο xml πρόγραμμα πχ που εχει (δεν ξερω ποιο) του τα βγάζει 0 Του ειπα να φορτωσει το url feed σε εναν browser και να το δει απο εκει. τα ιδια .... To δοκιμασα και εγω και η εταιρια που μας υποστηρίζει και ολα ειναι οκ. Ας πουμε οτι το προγραμμα του μπορει να εχει κανα bug αλλα και στον browser τα ιδια? Απο αυτο που μου εστειλε διαπίστωσα οτι παιρνει πχ ενα feed τουλαχιστον μιας εβδομαδας πριν μιας και ενα ειδος που το βγάζει με αποθεμα, το αποθεμα αυτο εχει μηδενιστει απο 23/05 Δεν ξερω. αλλα κρουσματα δεν υπάρχουν Υπάρχει περίπτωση για caching από πλευράς σας, προσωπικά με όλους τους πελάτες δουλεύω on demand XML ώστε ο κάθε χρήστης να παίρνει την πιο πρόσφατη ενημέρωση την κάθε δεδομένη στιγμή που αποφασίζει να το διαβάσει και έτσι "μηδενίζεις" όλα τα προβλήματα σχετικά με αργές ενημερώσεις η caching. Δείτε λίγο τους HTTP headers στο XML για να σιγουρευτείτε ότι δεν φταίτε εσείς. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2024 από Billator
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Καλησπέρα. Θα διαβιβάσω τα λεγομενα σου στην εταιρία να το δει. Σε ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα