Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Είσαι σίγουρος ότι η διαφορά είναι σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα?

Καθόλου σίγουρος,και το ψάχνω.Πολύ πιθανόν η ένδειξη που φαίνεται σαν τελευταία στη σελίδα καταμέτρησης να είναι λάθος.

Δημοσ.
55 minutes ago, Gkpap said:

Καθόλου σίγουρος,και το ψάχνω.Πολύ πιθανόν η ένδειξη που φαίνεται σαν τελευταία στη σελίδα καταμέτρησης να είναι λάθος.

Άλλο είχες γράψει πριν όμως, και συγκεκριμένα "κάθε τέλος του μήνα δίνω ψηφιακά την ένδειξη του μετρητή της ΔΕΗ", αν όντως την έδινες εσύ κάθε μήνα θα ήσουν σίγουρος.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gkpap είπε

Αμα δεν ξέρεις τι ενδείξεις έχεις δωσει τι ψάχνεις;

Να φανταστώ ότι ούτε καν τι γράφει το ρολόι έχεις ελέγξει;

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πόσο καιτε ρε παιδιά, προσπαθώ να καταλάβω αν τα καίω ή αν υπάρχει άλλο θέμα. Ήρθε για Αύγουστο 284 kWh. 17 Αυγούστου με 9 Σεπτέμβρη δηλαδή 23 μέρες. Δηλαδή 12 kWh την μέρα. Το οποίο μου φαίνεται υπερβολικό. Τα μόνα που τρέχουν ασταμάτητα είναι ο συναγερμός και το ρουτερ. Πες το πολύ άλλα 3kWh την μέρα. Να καίει και 3kWh το ψυγείο. Να έβαλα και 4-5 βράδια κλιματιστικό σε μικρό υπνοδωμάτιο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να καίει τόσο ρεύμα. Μάλλον θα βάλω από βδομάδα μετρητή στον πίνακα γιατί δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Πόσο καιτε ρε παιδιά,

17/7-15/8, δηλαδή 30 μέρες έκαψα 248.

14 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να καίει τόσο ρεύμα.

PC? 

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Nabuko said:

17/7-15/8, δηλαδή 30 μέρες έκαψα 248.

PC? 

PC θα μπορούσε αλλά δεν είμαι όλη μέρα σπίτι... άντε να τρέχει 5 ώρες την μέρα. Το περίεργο είναι ότι με ίδια χρήση τον χειμώνα και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα είχα παρόμοιες καταναλώσεις .. ~240 kWh τον μήνα. Τώρα είμαι με ηλιακό υποτίθεται.. εκτός και αν κάνανε μ@@@κία στην σύνδεση του ηλιακού και καίει αυτός. Περιμένω από τον Ιούλιο να κάνει καμια συννεφιά αλλά δεν μας θέλει. Τον έχω καλύψει κιόλας στο 90% του από 1η Αυγούστου αλλά έχω πάντα καυτό νερό μέχρι τώρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για την ιστορία ήταν ο ηλιακός τελικά.. όταν τον βάλανε δεν είδαν ότι το ρεύμα ερχόταν απευθείας από τον πίνακα χωρίς ασφάλεια και διακόπτη.. έφερα ηλεκτρολόγο και το έφτιαξε. Τι να πω και που είμαι ζωντανός ακόμα μετά από τόσους μήνες μάλλον πρέπει να το δω θετικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...