Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.

Ένας φίλος μου θέλει να αναβαθμίσει την κάρτα γραφικών του. Η κάρτα γραφικών που θέλει να πάρει είναι αυτή εδώ.

Τον υπολογιστή που είχε φτιάξει είναι αυτό εδώ. Θέλω να ρωτήσω, η κάρτα γραφικών που θέλει να αγοράσει είναι η ASUS RTX 4060 Ti. Θα χωράει στο κουτί του; Στην ιστοσελιδα της εταιρείας της κάρτας αναφέρει το Dimensions 300 x 139 x 62.4 mm. Και θέλω να ρωτήσω, τι είναι το 300, 139 και το 62,4;

Επίσης, στο σύνδεσμο εδώ αναφέρει για το κουτί για Maximum Video Card Length (280 mm / 11.024" With Drive Cages και 395 mm / 15.551" Without Drive Cages). Τι εννοεί Drive Cages;

Τέλος, το PSU θα αντάξει την κάρτα γραφικών ή θέλει παραπάνω και τα καλώδια κάνουν για την κάρτα γραφικών;

Επεξ/σία από Gunix
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το p400s δίνει  clearance 395mm (spec πάντα από official page καλύτερα).

Τα drive cage, είναι τα μεταλλικά "κλουβιά" που έχει πίσω από το front panel  και κουμπώνουν πάνω οι δίσκοι (drive). Το κουτί αυτό έχει; 

Η νέα κάρτα του φίλου σου έχει εφάμιλλη κατανάλωση της 2070, δεν τίθεται θέμα τροφοδοτικού, τουλάχιστον όχι σε επίπεδο  wattage. Όσο για την τροφοδοσία, νομίζω οι νέες κάρτες έχουν  μαζί τον κατάλληλο αντάπτορα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Τι αναλύσεις παίζει ο φίλος σου και τι κάνει με το pc;

Ότι ο 7700 του ρίχνει γερό μπουκάλι (και στην υπάρχουσα 2070) το έχει στο μυαλό του;

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Το p400s δίνει  clearance 395mm (spec πάντα από official page καλύτερα).

Τα drive cage, είναι τα μεταλλικά "κλουβιά" που έχει πίσω από το front panel  και κουμπώνουν πάνω οι δίσκοι (drive). Το κουτί αυτό έχει; 

Η νέα κάρτα του φίλου σου έχει εφάμιλλη κατανάλωση της 2070, δεν τίθεται θέμα τροφοδοτικού, τουλάχιστον όχι σε επίπεδο  wattage. Όσο για την τροφοδοσία, νομίζω οι νέες κάρτες έχουν  μαζί τον κατάλληλο αντάπτορα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Τι αναλύσεις παίζει ο φίλος σου και τι κάνει με το pc;

Ότι ο 7700 του ρίχνει γερό μπουκάλι (και στην υπάρχουσα 2070) το έχει στο μυαλό του;

Αυτό το κουτί έχει. Η κάρτα γραφικών που έχει 2070 έχει χαλάσει. Δηλαδή κάνει θόρυβο και κάθε λίγο μαυρίζει η οθόνη του.

Θέλει να αγοράσει την κάρτα γραφικών για χρήση mining.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Gunix είπε

Αυτό το κουτί έχει

Η ερώτηση ήταν: το κουτί αυτό έχει;

Φυσικά εννοούσα αν έχει drive cage, καθώς δεν προκύπτει από την επίσημη σελίδα κάτι τέτοιο.

Οπότε το clearance είναι οτι λέει η σελίδα, 395mm στο μήκος, ανάθεμα κι αν υπάρχει τόσο μακρυά κάρτα μα αυτή που κοιτάει στα ~300mm χωράει υπερ-άνετα

Επειδή δε το είδα πριν

Dimensions 300 x 139 x 62.4 mm

μήκος x πλάτος x ύψος (πάχος)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το PSU που έχει κάνει για την κάρτα γραφικών ή θέλει παραπάνω Watt;

Επεξ/σία από Gunix
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gunix είπε

Το PSU που έχει κάνει για την κάρτα γραφικών ή θέλει παραπάνω Watt;

Σου απάντησα ήδη.

Η νέα κάρτα έχει ίδια περίπου κατανάλωση με την παλιά, οπότε είσαι κομπλέ από  wattage.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...