nikossof88 Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 22 λεπτά πριν, petran07 είπε Αδερφέ αυτό έγινε σε 5 δευτερόλεπτα σου λέω ότι πάτησα να πληρώσω 283....τι να πω... Ξέρετε εάν κάνω ακύρωση ποτέ θα μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό μου? Το ίδιο έπαθα χθες,το 12/512 είχε 310 με τα κουπόνια πάω να το πάρω και εβγαινε 338,δεν έκανα την παραγγελία και περίμενα και κανα 2 ωρο μετά έπεσε πάλι στα 280 το 8/256 και στα 310 το 12/512 οπου και το πήρα..έχω κάνει 2-3 ακυρώσεις για λάθος διεύθυνση και ποτε δεν είναι ίδιος χρόνος,μια φορα γύρισαν σε ούτε 3 μέρες άλλες έκαναν 20 εργάσιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Σε πόσες μέρες το κάνουν ship? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2 ώρες πριν, hondakkias31 είπε Σε πόσες μέρες το κάνουν ship? Εμένα την επόμενη της παραγγελίας το είχαν ήδη κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Καλησπέρα! Κοιτάω να πάρω το f6 pro 12/256 η 512. Μπορεί να μου πει κάποιος με ποια κουπόνια βγαίνει στη χαμηλότερη τιμή κ πόσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 1 ώρα πριν, isaias1983 είπε Καλησπέρα! Κοιτάω να πάρω το f6 pro 12/256 η 512. Μπορεί να μου πει κάποιος με ποια κουπόνια βγαίνει στη χαμηλότερη τιμή κ πόσο? Στα 366€ περίπου, με χρήση store coupon και του 80αριου από το ali. Φυσικά, όλα αυτά έχοντας γυρίσει την εφαρμογή σε δολλάρια και με πληρωμή μέσω revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2 ώρες πριν, magnam είπε Στα 366€ περίπου, με χρήση store coupon και του 80αριου από το ali. Φυσικά, όλα αυτά έχοντας γυρίσει την εφαρμογή σε δολλάρια και με πληρωμή μέσω revolut. Μόνο 40€ κουπόνι μου βγάζει κ καθόλου store coupon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 40 minutes ago, isaias1983 said: Μόνο 40€ κουπόνι μου βγάζει κ καθόλου store coupon... Πρέπει να το κάνεις claim, πατάς Και κάνεις σκρολλ προς τα κάτω θα το δεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2 ώρες πριν, sdikr είπε Πρέπει να το κάνεις claim, πατάς Και κάνεις σκρολλ προς τα κάτω θα το δεις Το ίδιο λέμε...δε βλέπω κουπόνι μεγαλύτερο των 40€...κ ένα των 18€ με αφήνει να βάλω κ πάει 413 το κινητό,όχι 366.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου Είναι εύκολο να μου πεί κάποιος που το έχει πάρει απο το dhgate τι rom έχει? παρείγγειλα ένα για φίλο μου και έχει ινδική rom παρόλο που αναγράφει στο side τους global rom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου On 21/06/2024 at 15:39, magnam said: Στα 366€ περίπου, με χρήση store coupon και του 80αριου από το ali. Φυσικά, όλα αυτά έχοντας γυρίσει την εφαρμογή σε δολλάρια και με πληρωμή μέσω revolut. Σου έγινε ship η σε 8 μέρες όπως γράφει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2 ώρες πριν, hondakkias31 είπε Σου έγινε ship η σε 8 μέρες όπως γράφει Μέσα σε μία μέρα έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, magnam said: Μέσα σε μία μέρα έγινε. Εμένα από 18 ακόμα δεν το στειλαν γι'αυτό ρώτησα και σε μηνυμα που τους εστειλα μου παν 3-5 working days από alliexpess ..ευχαριστω Επεξ/σία 23 Ιουνίου από hondakkias31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagoura Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Στις 21/6/2024 στις 9:35 ΜΜ, isaias1983 είπε Το ίδιο λέμε...δε βλέπω κουπόνι μεγαλύτερο των 40€...κ ένα των 18€ με αφήνει να βάλω κ πάει 413 το κινητό,όχι 366.. Σε μενα το εμφανιζει οπως το δειχνει ο φιλος παραπανω. Ισως εισαι σε αλλο μαγαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vidavi Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Στις 15/6/2024 στις 2:41 ΜΜ, GiannisTG33 είπε Το έχει δοκιμάσει κανείς να το συνδέσει σε αυτοκίνητο με android auto? Δεν δουλεύει με τίποτα. Έχω πάρει το Pro, αλλά μπορεί και το απλό να έχει το ίδιο θέμα. Και σε μένα το ίδιο με το απλό αγορασμένο από το Plaisio με ευρωπαική ROM. Μεγάλο painkiller και τεράστιο bug από την πλευρά της Xiaomi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Vidavi είπε Μεγάλο painkiller ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα