nikossof88 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,επειδή κοιτάω το 12/512 και έχει εξαντληθεί στο dhgate είδα αυτό στο Ali,απο ότι κατάλαβα αρχίζει σε 22 ωρες και με την έκπτωση του μαγαζιού και τα κουπόνι (-20 απο μαγαζί και -40 απο κουπόνι) βγαίνει -60 ευρώ άρα 300 το 8/256 και 330 το 12/512,γνωριζει κανείς το μαγαζί μήπως να μας πει αν αξίζει; Αποστολή λέει απο Ισπανία άρα θέμα με τελωνείο δεν έχει φαντάζομαι https://a.aliexpress.com/_mPKdXzK Επεξ/σία 16 Ιουνίου από nikossof88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopapa Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, nikossof88 said: Καλησπέρα,επειδή κοιτάω το 12/512 και έχει εξαντληθεί στο dhgate είδα αυτό στο Ali,απο ότι κατάλαβα αρχίζει σε 22 ωρες και με την έκπτωση του μαγαζιού και τα κουπόνι (-20 απο μαγαζί και -40 απο κουπόνι) βγαίνει -60 ευρώ άρα 300 το 8/256 και 330 το 12/512,γνωριζει κανείς το μαγαζί μήπως να μας πει αν αξίζει; Αποστολή λέει απο Ισπανία άρα θέμα με τελωνείο δεν έχει φαντάζομαι https://a.aliexpress.com/_mPKdXzK Αξιόπιστο μαγαζί είναι . Έχει αγοράσει αρκετός κόσμος απο κει. Δες τα σχόλια πχ για το X6 pro που έχει αρκετούς και απο Ελλάδα : https://www.aliexpress.com/item/1005006039946671.html (για να δεις τα σχόλια ανα χώρα πρεπει να μπεις απο κινητό) Επεξ/σία 16 Ιουνίου από geopapa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αναμένεται εντός 2-3 ημερών ένα poco f6 12/512 από dhgate στην τιμή της προσφοράς με κουπόνι το οποίο θα πουληθεί, αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει μύνημα σε π.μ. ( περιοχή αθήνα-νότια προάστεια). Στις 12/6/2024 στις 11:47 ΠΜ, inetien12 είπε Και εγώ το έχω στα χέρια μου και το ρυθμίζω! Θέλω το παλιό στυλ του κέντρου ελέγχου και δεν το βρίσκω. Δηλαδή, στα notifications να τα βλέπω όταν το σύρω από την κορυφή προς τα κάτω, είτε δεξιά είτε αριστερά, όχι χωρισμένα. Γειά σου, μία ερώτηση: στη συσκευασία μέσα υπήρχε παραστατικό αγοράς? Επεξ/σία 17 Ιουνίου από manoskost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Κλασσικοί Κινέζοι πάντως. Ξεκίνησε σήμερα νέος γύρος προσφορών(summer sale και καλά) και ήδη διάφοροι από τους πωλητές έχουν ανεβάσει τις τιμές προς τα πάνω πχ το Vance Mall. Και είναι για γέλια που έχουν κρατήσει και το banner με τους εκπτωτικούς κωδικούς και φαίνεται η παλιά χαμηλότερη τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikossof88 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 17 ώρες πριν, Fulgore είπε Κλασσικοί Κινέζοι πάντως. Ξεκίνησε σήμερα νέος γύρος προσφορών(summer sale και καλά) και ήδη διάφοροι από τους πωλητές έχουν ανεβάσει τις τιμές προς τα πάνω πχ το Vance Mall. Εγώ παράγγειλα σήμερα απο plaza το 12/512 στα 310 και μετά απο καμία ωρα το ανέβασαν 30 ευρώ περίπου,λες να έχω θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2 ώρες πριν, nikossof88 είπε Εγώ παράγγειλα σήμερα απο plaza το 12/512 στα 310 και μετά απο καμία ωρα το ανέβασαν 30 ευρώ περίπου,λες να έχω θέμα; Οχι δεν έχεις θέμα, στην τιμή που πλήρωσες θα πάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran07 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Καλησπέρα στην παρέα... Μιας και χάλασε του γιου μου το F3 ψάχνω για άμεση αγορά ένα f6 εάν κάποιος που το παράγγειλε το μετάνιωσε μου λέει... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Παίδες, στο ali μπορείτε να βρείτε από το γνωστό Xiaomi Plaza το F6 Pro από 366€ (φυσικά μιλάω για την 12/256 έκδοση). Σε συνδιασμό με το κουπόνι του καταστήματος + το κουπόνι του event του ali. http://aliexpress.com/item/1005007059949658.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Εκει και το Poco F6 Pro 12Gb / 512Gb στα 400€, (με τα κουπονια 24SS80 που αφαιρεί 80€ και το store coupon 40F6SELL που αφαιρεί επιπλέον 40€) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikossof88 Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Απο θέμα εγγύησης απλά ελπίζεις να μην σου κάτσει η στραβή έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, nikossof88 είπε Απο θέμα εγγύησης απλά ελπίζεις να μην σου κάτσει η στραβή έτσι; Κυρίως αυτό. Τώρα, αν το έχεις με την επικοινωνία και την υπομονή, ίσως μπορείς να αξιώσεις κανένα (partial έστω) refund από το κατάστημα. Σε πιο εξτρίμ περιπτώσεις να τους το στείλεις πίσω για επισκευή. Αν και πάντα υπάρχει η δυνατότητα επισκευής του εγχώρια από την InfoQuest, αλλά φυσικά με κόστος. Επεξ/σία 19 Ιουνίου από magnam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopapa Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 7 hours ago, nikossof88 said: Απο θέμα εγγύησης απλά ελπίζεις να μην σου κάτσει η στραβή έτσι; Λογικά αν είναι dead on arrival θα σε καλύψουν (αν κ δεν ειναι 100% σιγουρο). Τωρα αν παθει κατι μετα απο 2 μηνες μην περιμένεις κατι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran07 Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Παιδιά δεν υπάρχουν οι Κινέζοι... Τι να πω... Βρίσκω τα παρακάτω κουπόνια 280,37 € Κουπόνι 1: 40F6SELL Κουπόνι 2: 24SS40 για το f6 και βγαίνει το τηλέφωνο 280+3κατι μεταφορά... Κάνω αγορά τοποθετώ τα 2 κουπόνια και μου βγαίνει στην πληρωμή 312και κάτι.... Έχω τρελαθεί.... Τι μπορώ να τους κάνω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, petran07 είπε Παιδιά δεν υπάρχουν οι Κινέζοι... Τι να πω... Βρίσκω τα παρακάτω κουπόνια 280,37 € Κουπόνι 1: 40F6SELL Κουπόνι 2: 24SS40 για το f6 και βγαίνει το τηλέφωνο 280+3κατι μεταφορά... Κάνω αγορά τοποθετώ τα 2 κουπόνια και μου βγαίνει στην πληρωμή 312και κάτι.... Έχω τρελαθεί.... Τι μπορώ να τους κάνω.... Ανέβηκε η τιμή, γιαυτό βγαίνει ακριβότερα. Δες στην μπλέ γραμμή πόσο είχε αρχικά, και πόσο έχει τώρα πάνω δεξια Επεξ/σία 19 Ιουνίου από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran07 Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ανέβηκε η τιμή, γιαυτό βγαίνει ακριβότερα. Δες στην μπλέ γραμμή πόσο είχε αρχικά, και πόσο έχει τώρα πάνω δεξια Αδερφέ αυτό έγινε σε 5 δευτερόλεπτα σου λέω ότι πάτησα να πληρώσω 283....τι να πω... Ξέρετε εάν κάνω ακύρωση ποτέ θα μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα