inetien12 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Εχει αρκετα bugs εγω εβγαλα το widget που εχει απο την μανα του με τον ηλιο και μετα ηθελα να βαλω το ιδιο και δεν υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 hour ago, inetien12 said: Και εγώ το έχω στα χέρια μου και το ρυθμίζω! Θέλω το παλιό στυλ του κέντρου ελέγχου και δεν το βρίσκω. Δηλαδή, στα notifications να τα βλέπω όταν το σύρω από την κορυφή προς τα κάτω, είτε δεξιά είτε αριστερά, όχι χωρισμένα. Συμφωνώ αλλά δε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Volte Cosmote + Poco F6 = nogo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaJohn Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2 hours ago, seithan said: Volte Cosmote + Poco F6 = nogo Μια χαρα πιανει, εστειλες το μνμ που θελει? Εκανες επανεκινηση μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 hour ago, VaJohn said: Μια χαρα πιανει, εστειλες το μνμ που θελει? Εκανες επανεκινηση μετα? Όχι! Θα το ψάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaJohn Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2 minutes ago, seithan said: Όχι! Θα το ψάξω. SMS το WIFICALL στο 1333. Στη συνέχεια αφού λάβεις το SMS επιβεβαίωσης θα πρέπει να κάνεις μια επανεκκίνηση στη συσκευή σου και είσαι έτοιμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, seithan said: Volte Cosmote + Poco F6 = nogo Συνήθως θέλει να κάνεις απενεργοποίηση του volte/wifi check Quote 1. Enter the string * # * # 86583 # * # * in the field for dialing numbers, a message will appear after the last character, which must end with DISABLE. If ENABLE, we repeat the string again. This will allow VoLTE because this menu is hidden by default. 2. Enter the string * # * # 869434 # * # * as above, again the message with DISABLE must appear at the end. We have enabled VoWIFI. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από sdikr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Πιθανώς σε αυτό να φταίει ότι η συσκευή δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα από Infoquest για να ειναι ενεργοποημένο out of the box, όπως πχ στο Poco X6 pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Δεν εχω καταλαβει πως ακριβως λειτουργει το VolTe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Δεν βλέπω να κάνει καταγραφή κλήσης. Έχετε βρει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisTG33 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 49 λεπτά πριν, seithan είπε Δεν βλέπω να κάνει καταγραφή κλήσης. Έχετε βρει κάτι; Θεωρείται παράνομο και τα έχει κόψει η Ευρωπαϊκή Ένωση νομίζω. Μόνο με custom rom ίσως βρεις κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Για καταγραφή δοκιμάστε το cube acr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopapa Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 10 hours ago, inetien12 said: Δεν εχω καταλαβει πως ακριβως λειτουργει το VolTe Voice over LTE Αντι του δικτύου , χρησιμοποιεί το 4g ιντερνετ για τις κλήσεις , οπότε μπορείς ταυτόχρονα κ να σερφάρεις ενω μιλάς ενω με την παραδοσιακή τεχνολογια , οταν μιλας δεν εχεις σύνδεση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 15 ώρες πριν, geopapa είπε Voice over LTE Αντι του δικτύου , χρησιμοποιεί το 4g ιντερνετ για τις κλήσεις , οπότε μπορείς ταυτόχρονα κ να σερφάρεις ενω μιλάς ενω με την παραδοσιακή τεχνολογια , οταν μιλας δεν εχεις σύνδεση Σε ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisTG33 Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Το έχει δοκιμάσει κανείς να το συνδέσει σε αυτοκίνητο με android auto? Δεν δουλεύει με τίποτα. Έχω πάρει το Pro, αλλά μπορεί και το απλό να έχει το ίδιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα