gotthard Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Οι των Αθηνών λογικά Δευτέρα να το έχετε. Πιστεύω ως Τετάρτη και επαρχία 1
seithan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Απι εχθές Ρουμανία. Μένει να κάνει μια περατζάδα από Βουλγαρία πριν έρθει Ελλάδα. Τρίτη ή Τετάρτη δλδ. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2024 από seithan
VaJohn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Εμένα έφτασε χθες, αγορά από gshopper. Όλα θετικά σήμα καμπάνα ταχύτατο, μόνο η μπαταρία θέλει δουλίτσα και updates ακόμα βγάζει λίγο για 5000mah με ρυθμίσεις χαμηλωμενες κτλ κτλ. Πολύ γρήγορη φόρτιση και κανένα κόλλημα σε βαριά παιχνίδια. 1
manoskost Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 59 λεπτά πριν, VaJohn είπε Εμένα έφτασε χθες, αγορά από gshopper. Όλα θετικά σήμα καμπάνα ταχύτατο, μόνο η μπαταρία θέλει δουλίτσα και updates ακόμα βγάζει λίγο για 5000mah με ρυθμίσεις χαμηλωμενες κτλ κτλ. Πολύ γρήγορη φόρτιση και κανένα κόλλημα σε βαριά παιχνίδια. Καλορίζικο, μία ερώτηση: ο ήχος από το ακουστικό κατά την διάρκεια της κλήσης είναι δυνατός?
VaJohn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 1 hour ago, manoskost said: Καλορίζικο, μία ερώτηση: ο ήχος από το ακουστικό κατά την διάρκεια της κλήσης είναι δυνατός? Ναι είναι πολύ δυνατός και γενικά το ηχείο του είναι πολύ καλό. Επίσης με Bluetooth ακουστικά εξίσου δυνατός. 1
manoskost Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, VaJohn είπε Εμένα έφτασε χθες, αγορά από gshopper. Όλα θετικά σήμα καμπάνα ταχύτατο, μόνο η μπαταρία θέλει δουλίτσα και updates ακόμα βγάζει λίγο για 5000mah με ρυθμίσεις χαμηλωμενες κτλ κτλ. Πολύ γρήγορη φόρτιση και κανένα κόλλημα σε βαριά παιχνίδια. Τόσο χάλια είναι η μπαταρία? πόσο σου κράτησε? Επίσης έχει μεμβράνη στήν οθόνη? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2024 από manoskost
VaJohn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 3 hours ago, manoskost said: Τόσο χάλια είναι η μπαταρία? πόσο σου κράτησε? Επίσης έχει μεμβράνη στήν οθόνη? Εχει μεμβρανη ετοιμη ναι, η μπαταρια βγαζει μερα με καποιες υποχωρησεις αλλα προστοπαρον με battery saver γινεται δουλεια. Eιδικα αμα 'παιξεις' με καποια settings ολα γινονται. Υπομονη να βγουν updates και επισης εχω ακομα 3-4 κυκλους φορτισεις οποτε 'στρωνει΄ υποθετω. Διαβασα οτι το poco launcher εχει μεγαλη καταναλωση αλλα και το HyperOs ακομα δεν ειναι optimized.
gotthard Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2024 από gotthard
Doubt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 13 ώρες πριν, VaJohn είπε εχω ακομα 3-4 κυκλους φορτισεις οποτε 'στρωνει΄ υποθετω. Δεν θα αλλάξει κάτι αυτό.
gotthard Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Στον παρακάτω σύνδεσμο θα μπορέσετε να δείτε πλέον και τον Tracking της ACS. Λογικά αύριο παραλαμβάνω Κιλκίς. https://gls-group.com/GROUP/en/parcel-tracking/
seithan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Μου ήρθε ενημέρωση (εννοείται καθυστερημένα), ότι κατά της 13:25 έφυγε από Βουλγαρία. Καλά πάμε! Αύριο Ελλάδα! Και ίσως και παράδοση την ίδια μερα;;
RocknRolla Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 2 hours ago, seithan said: Μου ήρθε ενημέρωση (εννοείται καθυστερημένα), ότι κατά της 13:25 έφυγε από Βουλγαρία. Καλά πάμε! Αύριο Ελλάδα! Και ίσως και παράδοση την ίδια μερα;; Το ίδιο και σε εμένα 13:23 , για την ίδια μέρα μόνο αν φτάσει στην ACS νωρίς νωρίς και γίνει κ η προώθηση στο πρακτορείο της περιοχής σου έγκαιρα. Υπολόγιζε Τετάρτη να είσαι μέσα. Υπομονή λίγο έμεινε 1
gotthard Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 παρέλαβα. 1η εντύπωση πως ζεσταίνεται αρκετά σε σχέση με το 11t pro που αλλάζω. 1
gotthard Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει το. Disney app? Δεν μπορώ να το κάνω να ανοίξει με τίποτα.
inetien12 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 10 ώρες πριν, gotthard είπε Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει το. Disney app? Δεν μπορώ να το κάνω να ανοίξει με τίποτα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι, αν δεν κάνω λάθος, έχει Android 14. Το Disney app έχει κάνει update για Android 14;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα