Προς το περιεχόμενο

POCO F6 5G (8/256GB) Global Version στα 331,96€ & (12/512GB) στα 359,32€, DHgate

seithan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 hours ago, dimath said:

Kαλύτερο vfm αυτή τη στιγμή το x6 pro για τους περισσότερους.

κάτι σε αντίστοιχη τιμή με καλύτερη κάμερα και ισως πιο ελαφρύ λογισμικο υπάρχει? δυνατό το X6 αλλά αν το πάρω ούτε games θα ακουμπήσει ποτέ ούτε κάτι βαρύ επεξεργαστικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, chios είπε

Τη σχέση έχει αυτό με το f6 Pro ;

Τώρα είδα ότι μιλάμε για το χ6 pro λάθος. 

Παράδειγμα είναι, μιας και το έχουμε συζητήσει στο θέμα της προσφοράς του Χ6 Pro.

Και εξηγώ:

Η πολιτική της αντιπροσωπείας της Xiaomi (Infoquest) στην Ελλάδα είναι ότι η εγγύηση ισχύει ΜΟΝΟ σε συσκευές που έχει εισάγει η ίδια και όχι σε  παραεισαγωγές και ας είναι από Ε.Ε. 

Μιλάμε για το αν αξίζει να δώσεις 100+ ευρώ για αγορά από εξωτερικό, χάνοντας την εγγύηση των 2 ετών. Παρόμοιες είναι περίπου και οι διαφορές στο F6 pro μεταξύ ελληνικής αντιπροσωπείας και AliExpress. 

@geopapa Η επίσημη εγγύηση της εδώ αντιπροσωπείας δεν ισχύει για τα καταστήματα του skroutz γιατί είναι παραεισαγωγείς. Από εκεί ισχύει μόνο η εγγύηση που (είναι υποχρεωμένο από το νόμο) θα σου δώσει το κάθε μαγαζί ξεχωριστά. Το αναλαμβάνουν αυτοί σε περίπτωση που χαλάσει (;). 

Επεξ/σία από black66.gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, black66.gr said:

@geopapa Η επίσημη εγγύηση της εδώ αντιπροσωπείας δεν ισχύει για τα καταστήματα του skroutz γιατί είναι παραεισαγωγείς. Από εκεί ισχύει μόνο η εγγύηση που (είναι υποχρεωμένο από το νόμο) θα σου δώσει το κάθε μαγαζί ξεχωριστά. Το αναλαμβάνουν αυτοί σε περίπτωση που χαλάσει (;). 

Καπως έτσι το σκεφτηκα και πηρα το ρίσκο. Αν χαλάσει κατι (χτυπα ξυλο) και συμφερει η επισκευή το βλεπουμε, μεχρι τα 100€ αν ξοδέψεις έρχεται στην τιμή που θα έδινες , ότι παραπάνω ειναι δικά σου ..

Επεξ/σία από geopapa

11 hours ago, geopapa said:

Καπως έτσι το σκεφτηκα και πηρα το ρίσκο. Αν χαλάσει κατι (χτυπα ξυλο) και συμφερει η επισκευή το βλεπουμε, μεχρι τα 100€ αν ξοδέψεις έρχεται στην τιμή που θα έδινες , ότι παραπάνω ειναι δικά σου ..

Υπάρχει και η "μεσοβεζικη" λύση του e-shop.gr.

Από την μια δεν είναι επίσημης αντιπροσωπείας, από την άλλη έχουν χαμηλότερη τιμή.

Δίνει 2 χρόνια εγγύηση δική του.

Από δική μου εμπειρία με το Poco f2 στους ~20μηνες έβγαλε πρόβλημα με την φόρτιση και επειδή δεν μπορούσαν να το επισκευάσουν μου επιστρέψανε ολα τα χρήματα πίσω.

Τέλος για αυτούς που τους ενδιαφέρει κόβει τιμολόγιο χωρίς την ίντριγκα και τις "περίεργες" τιμές αρκετών skroutzμαγαζων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, inetien12 said:

Εγω τωρα που εκανα αγορα απο το site της προσφορας για εγγυηση πρεπει να το στειλω Ισπανια ?

Πρέπει να μάθεις ισπανικά , κι εγώ που το πήρα απο Γαλλία να μάθω γαλλικά..🤩 Ας μήν έχουμε αυταπάτες, αν το τηλέφωνο έχει κάποιο άμεσο θέμα ναι λογικά θα τιμήσουν την εγγυηση και θα παρουμε refund ή αλλαγή με άλλο. Αν σου τύχει κάτι μετα απο μήνες ομως μην περιμένεις πολλα. Αν έχει κάποιος κάποια εμπειρία για υποστήριξη από Aliμάγαζο μετά από μήνες/χρόνο ας την καταθέσει..

update: μολις εφυγε απο την γαλλική αποθήκη. Για να δουμε τι θα δουμε..🙏

Επεξ/σία από geopapa

15 ώρες πριν, dopermann είπε

Ποιο ειναι καλυτερο να παρουμε λετε το απλο poco f6 η να παμε στο pro?

Δες τις διαφορες και τι σε ενδιαφερει εγω το απλο πηρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα αναμονή.. 

Όποιος έχει εμπειρία με Dhgate (ο αποστολέας είναι o mi_fans_store), το τρακιγκ πάντα χάλια ειναι; 

Έχει να πάρει ενημέρωση από  31/5!

Για τρακινγκ, το εμαιλ με παραπέμπει στην σελίδα https://www.17track.net/el

Η οποία θέλει και ταχ. Κώδικα, πριν μου δείξει το πακέτο (που έχει κόλλησει απο 31/5).

Αποστέλνεται από Ισπανία, GLS, η οποία σε προτείνει τρακινγκ μέσω Watchup. 

Σου ζητάει τηλέφωνο για να αποστείλει SMS επιβεβαίωσης, το οποίο δεν έρχεται ποτέ (ούτε στα σπαμ). 

Γκρίζες καταστάσεις κ πολλά ερωτηματικά! 

Επεξ/σία από seithan

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, seithan είπε

Ενα αναμονή.. 

Όποιος έχει εμπειρία με Dhgate (ο αποστολέας είναι o mi_fans_store), το τρακιγκ πάντα χάλια ειναι; 

Έχει να πάρει ενημέρωση από  31/5!

Για τρακινγκ, το εμαιλ με παραπέμπει στην σελίδα https://www.17track.net/el

Η οποία θέλει και ταχ. Κώδικα, πριν μου δείξει το πακέτο (που έχει κόλλησει απο 31/5).

Αποστέλνεται από Ισπανία, GLS, η οποία σε προτείνει τρακινγκ μέσω Watchup. 

Σου ζητάει τηλέφωνο για να αποστείλει SMS επιβεβαίωσης, το οποίο δεν έρχεται ποτέ (ούτε στα σπαμ). 

Γκρίζες καταστάσεις κ πολλά ερωτηματικά! 

Τους εστειλα πριν οτι δεν μου εχουν στειλει tracking number αλλα λεει estimated time 7/6 δηλαδη παρασκευη

Επεξ/σία από inetien12

1 hour ago, inetien12 said:

Τους εστειλα πριν οτι δεν μου εχουν στειλει tracking number αλλα λεει estimated time 7/6 δηλαδη παρασκευη

Απ'το στόμα σου και στου ΕΛΤΑ τ' αυτί! 

• Sad 1

1 hour ago, inetien12 said:

Βαζεις εδω το GLS number και εχεις πληροφοριες για την αποστολη 

https://gls-group.com/EU/en/parcel-tracking/

Ναι, σωστός, αλλά οι ενημερώσεις είναι για κλάματα. Το δικό μου έχει να πάρει ενημέρωση από την Παρασκ. 

7 λεπτά πριν, seithan είπε

Ναι, σωστός, αλλά οι ενημερώσεις είναι για κλάματα. Το δικό μου έχει να πάρει ενημέρωση από την Παρασκ. 

Εγω Παρασκευη το ψωνισα. Πατησες Revise εκει που λεει για τα στοιχεια ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...