Vidavi Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Doubt είπε ? O κορεκτορας φτάιει brainkiller εννοουσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisTG33 Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Vidavi είπε Και σε μένα το ίδιο με το απλό αγορασμένο από το Plaisio με ευρωπαική ROM. Μεγάλο painkiller και τεράστιο bug από την πλευρά της Xiaomi. Τσέκαρε για updates στο infotainment του αυτοκινήτου σου. Τουλάχιστον σε εμένα σε Fiesta του 22 αυτό ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εδώ και τρεις μέρες έχω παραλάβει το POCO F6 Pro (12/256) που πήρα από την αντίστοιχη προσφορά. Συγκεκριμένα, από αυτό γράφω τώρα το ποστ. Γενικότερα είμαι τρομερά ικανοποιημένος. Το πήρα για ν' αντικαταστήσει ένα Redmi Note 10 Pro που πνέει τα λοίσθια (τιμιότατο) και τολμώ να πω ότι είμαι τρομερά ευχαριστημένος μέχρι στιγμής! Πάμε στα θετικά: 1. Έχει τρομερή ποιότητα κατασκευής (παντού γυαλί και μεταλλικό περίβλημα), 2. Είναι σφαιράτο και κάνει ό,τι task του αναθέσεις δίχως να ιδρώσει καν, 3. Η οθόνη του είναι πραγματικά υπέροχη σε όλα της τα χαρακτηριστικά (ανάλυση, χρώματα, ρυθμός ανανέωσης, φωτεινότητα, ανταπόκριση αφής), 4. Η κύρια κάμερά του είναι πολύ καλή, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. 5. Έχει πολλά μικρότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που δυστυχώς λείπουν ακόμα και από flagships πλέον (π.χ. IR blaster, εξελιγμένος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, πολύ καλά ηχεία, υπερταχεία φόρτιση με 120W). Στα αρνητικά τώρα: 1. Δεν έχει θύρα jack. Οκ, ξέρω ότι πολλοί θα πουν "Σιγά το πράγμα" καθώς πλέον τα περισσότερα earphones είναι ασύρματα, αλλά η έλλειψη αυτής της θύρας καθιστά αδύνατη τη χρήση (καλών και ακριβών) ακουστικών που ήδη είχες. 2. Bloatware και διαφημίσεις. Σε αυτό οφείλεται η τροποποιημένη από την Xiaomi έκδοση του android που φοράει. Οκ, μπορείς να το λύσεις αυτό το θέμα: αφαιρείς όλες τις περιττές εφαρμογές με debloater (προσοχή στο ποιες θα βγάλετε) και απενεργοποιείς τις διαφημίσεις από τις ρυθμίσεις. Αλλά γιατί να πρέπει να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία; Ειδικά όταν δεν μιλάμε για κινητό των 100€. 3. Σχετικά αργά updates. Μόλις κυκλοφόρησε και αποτελεί το flagship της εταιρίας, οπότε θα έλεγε κανείς ότι πρέπει να παίρνει άμεσα τις νέες εκδόσεις λογισμικού. Παρ' όλα αυτά βρισκόμαστε ακόμα στην έκδοση 1.0.4.0 του Hyper OS. Εκτιμώ ότι με κάθε νέο Security Patch θα αναβαθμίζεται και η έκδοση του λογισμικού. 4. Οι υπόλοιπες κάμερες (πλην κύριας). Ενώ είπαμε ότι η κύρια κάμερά του είναι πολύ ποιοτική, οι υπόλοιπες δύο (ευρυγώνια και macro) είναι... αδιάφορες. Όχι ότι δεν κάνουν τη δουλειά τους, απλά μένουν ακριβώς εκεί και δεν προσφέρουν το κάτι παραπάνω. Βέβαια, αν είστε σαν κι εμένα που χρησιμοποιεί σχεδόν μόνο την κύρια, δεν θα σας πειράξει αυτό και θα μείνετε υπερ-ευχαριστημένοι! Αλλά αν έχετε τίποτα ιδιαίτερα καλλιτεχνικά φετίχ και χρειάζεστε πολλή πληροφορία από τον ευρυγώνιο φακό ή τον macro, ίσως απογοητευτείτε κάπως. Αισθάνομαι σαν να έχει φακούς 2-3 χρόνων, πρέπει να είναι ίδιων επιδόσεων με αυτούς που φορούσε το παλιό μου Redmi Note 10 Pro. Αμφισβητούμενα σημεία: 1. Διάρκεια μπαταρίας. Πολλοί δηλώνουν ψιλοαπογοητευμένοι από την μπαταρία. Προσωπικά το έχω μόλις 2,5 μέρες, δεν έχουν περάσει οι δύο εβδομάδες που θέλει το android για να ρυθμίσει την μπαταρία στη χρήση που της κάνεις. Παρ' όλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος και απορώ γιατί γκρινιάζουν άλλοι με αυτό το θέμα. Οκ, πάνω από μία μέρα δεν θα βγάλει εύκολα (εκτός εάν δεν τον αγγίζετε ξέρω γω), αλλά άνετα θα κάνετε τη δουλειά σας μέσα στη μέρα με αυτό. Συγκεκριμένα, το Redmi Note 10 Pro μου από το οποίο ήρθα έπρεπε να το βάζω τουλάχιστον τρεις φορές τη μέρα για φόρτιση. Με την ίδια χρήση (και δίχως να έχει καλιμπραριστεί ακόμα η μπαταρία) το POCO F6 Pro το φορτίζω μόνο μία φορά, το πρωί πριν πάω στη δουλειά. Είναι τρομερή αυτή η διαφορά που βίωσα αυτές τις μέρες. Παρ' όλα αυτά, ακόμα κι εάν κάποιος δεν θεωρεί ικανοποιητική αυτή τη διάρκεια μπαταρίας, με 120W φόρτισης δεν υφίσταται κάποιο ζήτημα καθώς με 10-15 λεπτά φόρτισης μπορείς να βγάλεις ολόκληρη μέρα. 2. Επιδόσεις σε ΑΙ εφαρμογές. Μη λέμε ψέματα, έχει επεξεργαστή flagship, τον SnapDragon 8 Gen 2 που αποτελούσε μέχρι και πέρυσι τον κορυφαίο επεξεργαστή. Το αμφισβητούμενο σημείο έγκειται στην ΑΙ. Η νεότερη έκδοσή του (8 Gen 3) ουσιαστικά αναβαθμίζει τις επιδόσεις του όσον αφορά την ΑΙ και τις όποιες εφαρμογές της, εγείροντας σε πολλούς το ερώτημα εάν ο 8 Gen 2 θα μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου. Μέχρι στιγμής, στις εφαρμογές που έχουν κυκλοφορήσει και στις (λίγες τολμώ να πω) ΑΙ δυνατότητες που έχει το λογισμικό της συσκευής, τα πάει περίφημα, σε σημείο να αναρωτιέμαι εάν ο 8 Gen 3 όντως φέρνει κάτι παραπάνω στο τραπέζι ή μιλάμε απλά για gimmicks. Αλλά είναι νωρίς. Το τι έχει να προσφέρει ο κάθε επεξεργαστής όσον αφορά την ΑΙ θα κριθεί στα επόμενα 2-3 χρόνια που θα μας γίνουν διαθέσιμες και περισσότερες εφαρμογές της. Πάντως, προς το παρόν δεν τίθεται συζήτηση για το κατά πόσο ο 8 Gen 2 τα καταφέρει. Εν κατακλείδι: Υπέροχο κινητό, και θεωρώ ότι στην τιμή που το πήρα (366€ όπως είχα δείξει σε προηγούμενο ποστ) ήταν κλοπή. Παρ' όλα αυτά θεωρώ αδικαιολόγητα ακραία την τιμή που βλέπω ότι έχει στις ελληνικές αλυσίδες (μέσω του επίσημου ρεύματος διανομής). Συγκεκριμένα, κάπου πρέπει να το έπιασε το μάτι μου στα 699€!!! Υπέροχη συσκευή, σαφώς. Αλλά σε αυτά τα χρήματα, γιατί να μην πάει κάποιος στο Galaxy S24; Βέβαια, θα μου πείτε ότι σε αυτές τις αλυσίδες είναι και τα υπόλοιπα κινητά ακριβότερα. Σωστό, αλλά με την διαφορά ότι στα υπόλοιπα κινητά (π χ. Samsung) εξακολουθείτε να έχετε εγγύηση αν πάρετε την ευρωπαϊκή έκδοση της συσκευής φθηνότερα από κάποιο σκρουτζομάγαζο, οπότε δεν μας νοιάζει τόσο η τιμή των αλυσίδων. Υπέροχη συσκευή, αλλά το κατά πόσο θεωρείται flagship killer κρίνεται στην τιμή του. Στα 366€ που το πήραμε εμείς από την προσφορά, άνετα κατατάσσεται σε αυτή την κατηγορία και προτείνω σε όλους να τρέξουν να το τσιμπήσουν. Στα 450€ θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό κινητό που αξίζει να το λάβετε υπόψιν. Αλλά στα 650€+++ (όταν σε αυτές τις τιμές βρίσκεις OnePlus 12 και σειρά Galaxy S της Samsung) δεν βρίσκω κάποιο λόγο ώστε να προτιμήσει κάποιος το F6 Pro. BTW, απαντώντας σε κάτι που διάβασα προηγουμένως εδώ, δουλεύει κανονικά το Android Auto. Δοκιμάστε να σβήσετε τις (παλαιότερες) συνδεδεμένες συσκευές από το αυτοκίνητό σας. Και το Disney+ δουλεύει κανονικά. Επεξ/σία 6 Ιουλίου από magnam 7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 13 ώρες πριν, magnam είπε Υπέροχο κινητό, και θεωρώ ότι στην τιμή που το πήρα (366€ όπως είχα δείξει σε προηγούμενο ποστ) ήταν κλοπή. Παρ' όλα αυτά θεωρώ αδικαιολόγητα ακραία την τιμή που βλέπω ότι έχει στις ελληνικές αλυσίδες (μέσω του επίσημου ρεύματος διανομής). Συγκεκριμένα, κάπου πρέπει να το έπιασε το μάτι μου στα 699€!!! Οι Ελληνικές αλυσίδες πουλάνε την έκδοση 12/512gb η οποία και από Amazon εξωτερικού αν δεις, παίζει γύρω στα 650ευρώ(τελική τιμή με μτφ). Αυτήν φέρνει μόνο η Infoquest και βάζει και ένα καπέλο 50ευρώ. Οσο για την αυτονομία είναι γεγονός ότι το poco F6 pro έχει την χειρότερη αυτονομία, πιθανώς λόγω της υψηλότερης ανάλυσης και μέγιστης φωτεινότητας που έχει(κοινώς παραπάνω κατανάλωση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οι Ελληνικές αλυσίδες πουλάνε την έκδοση 12/512gb η οποία και από Amazon εξωτερικού αν δεις, παίζει γύρω στα 650ευρώ(τελική τιμή με μτφ). Αυτήν φέρνει μόνο η Infoquest και βάζει και ένα καπέλο 50ευρώ. Οσο για την αυτονομία είναι γεγονός ότι το poco F6 pro έχει την χειρότερη αυτονομία, πιθανώς λόγω της υψηλότερης ανάλυσης και μέγιστης φωτεινότητας που έχει(κοινώς παραπάνω κατανάλωση). Σωστός και στις δύο παρατηρήσεις. Ακόμα και για την 12/512 όμως, τα σχεδόν 700€ θεωρώ ότι το βγάζουν εκτός ανταγωνισμού όταν σε αυτές τις τιμές παίζουν άλλα πιο ολοκληρωμένα flagships. Όσον αφορά την ανάλυση και τη μέγιστη φωτεινότητα, by default παίζει σε κάπως χαμηλότερη ανάλυση (αν θέλεις εσύ την ανεβάζεις) και σαφώς όχι στη μέγιστη φωτεινότητα, οπότε ίσως γι' αυτό δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα με τη διάρκεια της μπαταρίας. Τώρα, αν κάποιος θέλει να το έχει μονίμως στη μέγιστη δυνατή ανάλυση και να παίζει απαιτητικά παιχνίδια, εεε εκεί σαφώς θα μειωθεί δραματικά το SoT (όπως και σε κάθε συσκευή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hectorman Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου Υπάρχει κάποιος λόγος να πάρει κάποιος το F6 Pro έναντι του non pro; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, hectorman είπε Υπάρχει κάποιος λόγος να πάρει κάποιος το F6 Pro έναντι του non pro; Αναλόγως τη διαφορά τιμής τους. Γενικότερα το F6 Pro είναι πολύ πιο premium συσκευή κατασκευαστικά, έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, πιο γρήγορη φόρτιση, και κάποια έξτρα μικροπραγματάκια (π.χ. WiFi 7 κτλ.). Προσωπικά, βρήκα το pro με περίπου +30€ από το απλό, οπότε εννοείται το τίμησα (η κατασκευή του και μόνο τα άξιζε). Τώρα, για μεγαλύτερη χρηματική διαφορά, δεν ξέρω αν και κατά πόσο αξίζει. Εσύ θα το κρίνεις αυτό. BTW το POCO F6 Pro αποτελεί rebranding του Redmi K70 αν θυμάμαι καλά, οπότε πολλοί ισχυρίζονται ότι το λειτουργικό σύστημα έχει ήδη γίνει optimization γι' αυτή τη συσκευή. Αρκετοί, δηλαδή, αναφέρουν ότι στο απλό F6 πρέπει ακόμα να γίνει δουλίτσα. Ευρύτερα, για τον 8 Gen 2 έχει γίνει αρκετό optimization και σε εφαρμογές (π.χ. emulator), ενώ ο 8s (ως πιο πρόσφατος) έχει ακόμα δρόμο μπροστά του. Επεξ/σία 6 Ιουλίου από magnam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 1 ώρα πριν, magnam είπε BTW το POCO F6 Pro αποτελεί rebranding του Redmi K70 Σωστός. Ολα τα Poco γενικά είναι rebrand ορισμένων Redmi συσκευών που κυκλοφορούν μόνο Κινα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 7 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 15 hours ago, magnam said: Αναλόγως τη διαφορά τιμής τους. Γενικότερα το F6 Pro είναι πολύ πιο premium συσκευή κατασκευαστικά, έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, πιο γρήγορη φόρτιση, και κάποια έξτρα μικροπραγματάκια (π.χ. WiFi 7 κτλ.). Προσωπικά, βρήκα το pro με περίπου +30€ από το απλό, οπότε εννοείται το τίμησα (η κατασκευή του και μόνο τα άξιζε). Τώρα, για μεγαλύτερη χρηματική διαφορά, δεν ξέρω αν και κατά πόσο αξίζει. Εσύ θα το κρίνεις αυτό. BTW το POCO F6 Pro αποτελεί rebranding του Redmi K70 αν θυμάμαι καλά, οπότε πολλοί ισχυρίζονται ότι το λειτουργικό σύστημα έχει ήδη γίνει optimization γι' αυτή τη συσκευή. Αρκετοί, δηλαδή, αναφέρουν ότι στο απλό F6 πρέπει ακόμα να γίνει δουλίτσα. Ευρύτερα, για τον 8 Gen 2 έχει γίνει αρκετό optimization και σε εφαρμογές (π.χ. emulator), ενώ ο 8s (ως πιο πρόσφατος) έχει ακόμα δρόμο μπροστά του. Πράγματι, ο 8s , όντας ολοκαίνουργιο soc , έχει να λάβει πολύ optimization. Πχ οι εφαρμογές εξομοίωσης x86, ακόμα δεν λειτουργούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimthecow Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Μπορεί να μου πει κάποιος αν πήρε όντως το κινητό από αυτήν την ιστοσελίδα; Να ξέρω, αν δεν είναι legit να μην αγοράσω από εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 13 λεπτά πριν, jimthecow είπε Μπορεί να μου πει κάποιος αν πήρε όντως το κινητό από αυτήν την ιστοσελίδα; Να ξέρω, αν δεν είναι legit να μην αγοράσω από εδώ. Legit ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 1 ώρα πριν, jimthecow είπε Μπορεί να μου πει κάποιος αν πήρε όντως το κινητό από αυτήν την ιστοσελίδα; Να ξέρω, αν δεν είναι legit να μην αγοράσω από εδώ. Από ποια εννοείς; Από το γνωστό γαλλικό κατάστημα του AliExpress το πήρα εγώ και το έχω παραλάβει όπως έγραψα πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου (επεξεργασμένο) On 03/06/2024 at 18:53, geopapa said: Πρέπει να μάθεις ισπανικά , κι εγώ που το πήρα απο Γαλλία να μάθω γαλλικά..🤩 Ας μήν έχουμε αυταπάτες, αν το τηλέφωνο έχει κάποιο άμεσο θέμα ναι λογικά θα τιμήσουν την εγγυηση και θα παρουμε refund ή αλλαγή με άλλο. Αν σου τύχει κάτι μετα απο μήνες ομως μην περιμένεις πολλα. Αν έχει κάποιος κάποια εμπειρία για υποστήριξη από Aliμάγαζο μετά από μήνες/χρόνο ας την καταθέσει.. update: μολις εφυγε απο την γαλλική αποθήκη. Για να δουμε τι θα δουμε..🙏 επειδη μαλλον θα το δωσω και με ρωτανε για εγγυηση εστειλα μηνυμα στον πωλητη και μου απαντησε αυτο If you need anything, you can leave a message. We will provide you with after-sales guarantee for the product. If you have any questions, you can contact us at any time. You can issue an invoice after receiving the product.With the invoice, the phone comes with a Three years warranty service. After receiving the order, we will have the warehouse arrange for shipment as soon as possible within 24 hours οποτε και μετα απο ενα χρονο θεωρητικα σε καλυπτουν με την αποδειξη που ζητησα να μου την στειλουν και στο εμαιλ αλλα το θεμα ειναι ποσο χρονο θα κανει και ποσο θα κοστισει το πανε ελα μεταφορικα και λοιπα παντως οπως λεει τουλαχιστον εχει aftersale εγγυηση ...ετσι για να μας λυθουν λιγο οι αποριες..τωρα αν καποιος εχει και προσωπικη εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα και εχει στειλει για επισκευη ή αντικατασταση κλπ ας μας το αναφερει Επεξ/σία 20 Ιουλίου από hondakkias31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Αν έχει κανεις το F6 12/512 και ψαχνει να το δωσει ενδιαφερομαι αμεσα, εως 300 μπορω να διαθεσω. Σε dhgate εχει 320κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έτρεξα Fallout4 με Winlator ❤️ Έπαιξα ένα 20λεπτακι, με τον ήχο είχα θέμα, ακουγα τα εφέ αλλά όχι τις φωνές κ την μουσική. Είχε πολύ πλάκα πάντως να παίζεις παιχνίδι για PC κ μάλιστα να πηγαίνει τόσο καλά! Επεξ/σία 28 Αυγούστου από seithan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα