dopermann Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Μα καλα πως γινεται σε συγκριση το ποκο φ6 να το βγαζει καλυτερο απο το ποκο φ6 προ?Περιεργο μου φαινεται.... https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12992&idPhone2=13000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 43 minutes ago, dopermann said: Μα καλα πως γινεται σε συγκριση το ποκο φ6 να το βγαζει καλυτερο απο το ποκο φ6 προ?Περιεργο μου φαινεται.... https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12992&idPhone2=13000 Σε επεξεργαστή, το 8s μπορεί να είναι και οριακά ταχύτερο + λιγότερο ρεύμα + φρέσκο ΑΙ module. Αντιθέτως στα γραφικά είναι οριακά κατώτερο (8-9%) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Jun 11 2024 01:12 pm 2024-06-11T13:12:42+03:00 The parcel has reached the parcel center. Aigaleo, Greece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotthard Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 6 ώρες πριν, inetien12 είπε Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι, αν δεν κάνω λάθος, έχει Android 14. Το Disney app έχει κάνει update για Android 14; Έχω βγάλει τα μάτια μου από χθές και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Δεν πιστεύω όμως να είναι τόσο χαζά εκεί στην Disney. Μόνο εμείς έχουμε android 14? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μαζι τα εχουμε τα δικα μας την ιδια ωρα θα τα παρουμε Καμια Θηκη καλη τυπου Spigen που θα βρουμε ? Επεξ/σία 11 Ιουνίου από inetien12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Η αναμονή είναι αφόρητη. Εαν ήμουν έγκυος, θα κινδύνευα να γεννήσω! 🤣😅😂 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 4 ώρες πριν, seithan είπε Η αναμονή είναι αφόρητη. Εαν ήμουν έγκυος, θα κινδύνευα να γεννήσω! 🤣😅😂 Για πάμε μην πάθουμε και τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Μου εστειλε μηνυμα η acs οτι 10-12 θα ερθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Το έχω στα χέρια μου brrrrrrr. o/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, seithan είπε Το έχω στα χέρια μου brrrrrrr. o/ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Και εγώ το έχω στα χέρια μου και το ρυθμίζω! Θέλω το παλιό στυλ του κέντρου ελέγχου και δεν το βρίσκω. Δηλαδή, στα notifications να τα βλέπω όταν το σύρω από την κορυφή προς τα κάτω, είτε δεξιά είτε αριστερά, όχι χωρισμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, inetien12 είπε Και εγώ το έχω στα χέρια μου και το ρυθμίζω! Θέλω το παλιό στυλ του κέντρου ελέγχου και δεν το βρίσκω. Δηλαδή, στα notifications να τα βλέπω όταν το σύρω από την κορυφή προς τα κάτω, είτε δεξιά είτε αριστερά, όχι χωρισμένα. Εδώ είσαι Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 49 λεπτά πριν, Arkin είπε Εδώ είσαι Αυτο εψαχνα αλλα δεν υπαρχει στο Poco F6 εσας το βγαζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 21 hours ago, gotthard said: Έχω βγάλει τα μάτια μου από χθές και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Δεν πιστεύω όμως να είναι τόσο χαζά εκεί στην Disney. Μόνο εμείς έχουμε android 14? Σε poco f4 με hyperos (14) ανοίγει κανονικά το disney Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotthard Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, sdikr είπε Σε poco f4 με hyperos (14) ανοίγει κανονικά το disney Βρήκα λύση με VPN και άνοιξε.Δεν ξέρω γιατί αφού το πληρώνω μέσο Vodafone, ,το άνοιξα σαν Τούρκος και με έχει ότι είμαι σε ταξίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα