manana Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Τι γνώμη έχετε για αυτό το κινητό; Ψάχνω να βρω ένα αξιοπρεπές smartphone σε καλή τιμή! Μετά την απογοήτευση από το realme 11 pro plus, το οποίο μου παρουσιάζει πάρα πολλά προβλήματα ( μάλλον ελαττωματική συσκευή). σκέφτομαι να πάρω ένα καινούριο με την πρώτη ευκαιρία ! Βρήκα το realme c67 . Με ενδιαφέρει να μην έχει κολλήματα , σχετικά καλή ταχύτητα , να συνδέεται εύκολα με wifi, και σχετικά καλές φωτογραφίες ,καλή ποιότητα κλήσεων . Παιχνίδια όχι και τόσο . Άντε κανένα σταυρόλεξο ή cooking fever στα πιο βαριά.... Το συγκεκριμένο έχει και card slot, 3.5 jack, κάτι που πλέον σπανίζει στα καινούρια smartphones Ευχαριστώ!
CaptainChris Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι το C67 είναι κατώτερο από το 11 pro+, επεξεργαστής οθόνη φωτογραφία είναι χειρότερα. Το 11pro+ in που έχει διαφορά προβλήματα όπως λες δεν έχει εγγύηση; Πάνε να στο φτιάξουν, συσκευή ενός χρόνου να την αντικαταστήσης.
manana Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 8 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι το C67 είναι κατώτερο από το 11 pro+, επεξεργαστής οθόνη φωτογραφία είναι χειρότερα. Το 11pro+ in που έχει διαφορά προβλήματα όπως λες δεν έχει εγγύηση; Πάνε να στο φτιάξουν, συσκευή ενός χρόνου να την αντικαταστήσης. Φυσικά και γνωρίζω πόσο κατώτερο είναι από το 11 pro plus . Το έστειλα στο service και αρνήθηκαν ότι υπάρχει πρόβλημα και βασικά δεν είναι μόνο ένα αλλά πολύ περισσότερα, πόσο μάλλον να μου κάνουν αντικατάσταση συσκευής! Μου το έστειλαν πίσω , χωρίς να κάνουν τίποτα απολύτως! Έτσι έχω μείνει με μια ελαττωματική συσκευή 1
panatha1369 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Στις 30/5/2024 στις 9:14 ΜΜ, manana είπε Φυσικά και γνωρίζω πόσο κατώτερο είναι από το 11 pro plus . Το έστειλα στο service και αρνήθηκαν ότι υπάρχει πρόβλημα και βασικά δεν είναι μόνο ένα αλλά πολύ περισσότερα, πόσο μάλλον να μου κάνουν αντικατάσταση συσκευής! Μου το έστειλαν πίσω , χωρίς να κάνουν τίποτα απολύτως! Έτσι έχω μείνει με μια ελαττωματική συσκευή τι προβληματα σου εχει βγαλει?
manana Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 8 ώρες πριν, panatha1369 είπε τι προβληματα σου εχει βγαλει? Δεν συνδέεται με WiFi σε διάφορες σελίδες, πάρα μόνο με data! Ενώ, σε όλες τις άλλες συσκευές ή κινητά δεν έχω κανένα πρόβλημα! Πρώτη φορά μου παρουσιάστηκε με αυτό το κινητό! Από το service θεώρησαν ότι φταίει το router, και πραγματικά δεν νομίζω ότι πολύ ασχολήθηκαν! Επίσης δεν μου λειτουργούν κάποιες εφαρμογές π.χ. mycu, zoom κ.α
panatha1369 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 47 λεπτά πριν, manana είπε Δεν συνδέεται με WiFi σε διάφορες σελίδες, πάρα μόνο με data! Ενώ, σε όλες τις άλλες συσκευές ή κινητά δεν έχω κανένα πρόβλημα! Πρώτη φορά μου παρουσιάστηκε με αυτό το κινητό! Από το service θεώρησαν ότι φταίει το router, και πραγματικά δεν νομίζω ότι πολύ ασχολήθηκαν! Επίσης δεν μου λειτουργούν κάποιες εφαρμογές π.χ. mycu, zoom κ.α δοκιμασε reset και στησιμο απο την αρχη..Μονο στο δικο σου ρουτερ το κανει?Η γενικα σε οποιο ρουτερ και αν το βαλεις κανει το ιδιο με το wifi?ποιο ρουτερ εχεις? Για το mycu πρεπει τη πρωτη φορα να μπεις με δεδομενα..για να αναγνωρισει τη συσκευη..κατα διαστηματα το κανει αυτο.. 1
manana Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 25 λεπτά πριν, panatha1369 είπε δοκιμασε reset και στησιμο απο την αρχη..Μονο στο δικο σου ρουτερ το κανει?Η γενικα σε οποιο ρουτερ και αν το βαλεις κανει το ιδιο με το wifi?ποιο ρουτερ εχεις? Για το mycu πρεπει τη πρωτη φορα να μπεις με δεδομενα..για να αναγνωρισει τη συσκευη..κατα διαστηματα το κανει αυτο.. Έχω δοκιμάσει reset στο router , αλλά δεν έπιασε! Έχω κάνει και στο κινητό επίσης! Σε άλλο router δεν το έχω δοκιμάσει για να πω την αλήθεια! Αλλά είναι περίεργο γιατί μέχρι τώρα καμία συσκευή δεν είχε αυτό το πρόβλημα στο σπίτι! Έχω το router της cosmote Στην παλιά μου συσκευή Huawei το mycu δούλευε μια χαρά! Έχω δοκιμάσει και με δεδομένα και με wifi. Τις περισσότερες φορές κάνω απεγκατασταση και εγκατάσταση πάλι. Λειτουργεί 1-2 μέρες και μετά καλό τα ίδια! Βέβαια δεν είναι μόνο αυτή η εφαρμογή το πρόβλημα . Είναι πολλά τα θέματα που έχει η συσκευή και έχω απογοητευτεί! 😟
panatha1369 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 στο ρουτερ της cosmote εχεις ρυθμιση καθολου το wifi?αν οχι μπες και κανε disable band steering και δωσε διαφορετικο ονομα στα 2.4 και στα 5.. και στο channel μην το αφησεις auto 1
manana Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω γιατί όλες τις ρυθμίσεις τις είχε κάνει ο τεχνικός που έφερε το router και αυτός το εγκατέστησε! Οπότε θα το ελέγξω και αυτό! Απλώς μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δημιουργείται αυτό το πρόβλημα σε μια μόνο συσκευή! Ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα