Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες καποιος που να εχει κανει προσφατα εγχειρηση να μου πει ποσα να περιμενω να σκασω γιατι απο καποιον φιλο ακουσα κατι αστρονομικα ποσα τον 1000ευρω με νυστερι  και 2000ευρω με λειζερ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ProphetAberof4k είπε

Μαγκες καποιος που να εχει κανει προσφατα εγχειρηση να μου πει ποσα να περιμενω να σκασω γιατι απο καποιον φιλο ακουσα κατι αστρονομικα ποσα τον 1000ευρω με νυστερι  και 2000ευρω με λειζερ.

Πας για εγχείρηση και σου φαίνεται αστρονομικο το 1000€ με 2000€;;; 
Σου ευχομαι απο την καρδια μου να μη χρειαστεις ποτε κατι αλλο. Γιατι αυτα που σου ζητανε τωρα θα λες οτι ηταν τσαμπα, 

Εγω στο νοσοκομείο που ειχα κανει πριν χρονια δεν πλήρωσα κατι

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως πολλά χρήματα (για την συγκεκριμένη περίπτωση). Είχα περάσει προ 15ετιας αλλά έκανα μόνο μια αγωγή θυμάμαι, κάτι αντιβιωτικά φάρμακα είχα πάρει για 4-5 ημέρες καλοκαιριάτικα

Επεξ/σία από Manefs23
Δημοσ.

Εγχείρηση με εισαγωγή σε νοσοκομείο με ολική νάρκωση και μία διανυκτέρευση ή τοπική διάνοιξη με μια επίσκεψη στα γρήγορα στο γραφείο του γιατρού?

Όπως καταλαβαίνετε κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και το να μιλάμε για κόστος τόσο γενικά είναι άχρηστο

Δημοσ.

Δημόσια νοσοκομεία μόνο με νυστέρι και καθαρισμό πληγής με ορούς  / betadine για 1-2 μήνες μέχρι να κλείσει μόνη της...έχει ταλαιπωρία και πόνο. Καλό είναι να το κάνεις μετά το καλοκαίρι.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Klausx είπε

Δημόσια νοσοκομεία μόνο με νυστέρι και καθαρισμό πληγής με ορούς  / betadine για 1-2 μήνες μέχρι να κλείσει μόνη της...έχει ταλαιπωρία και πόνο. Καλό είναι να το κάνεις μετά το καλοκαίρι.

Υπάρχει και το πιο εύκολο (αρχικά) σενάριο της διάνοιξης/καθαρισμός/ράψιμο που συνήθως προκρίνεται από τον ελληνικό στρατό (προκειμένου να ξεμπερδεύουν γρήγορα;)) που έχει στα συν ότι ξεμπερδεύεις πιο εύκολα (δεν μένεις με ανοιχτή πληγή και επίπονους καθαρισμούς) αλλά έχει σαν μείον την πιθανότητα να μην καθαρίσει τόσο καλά όπως με την ανοιχτή τομή

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Κύστη κόκκυγος
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...