Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Κάπου να χρησιμοποιούμε και λίγο τη λογική μας.

Μα όπως κατάλαβες, η “λογική” και πάντα ανάλογα για ποια εταιρία μιλάμε, λέει αν μια συσκευή πέσει και σπάσει, την ευθύνη την έχει η εταιρία κατασκευής της συσκευή και όχι εγώ που μου έπεσε…

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 minutes ago, panther_512 said:

Εσένα τί θα σου άρεσε να σου κάνουν?

Να σε βουλιάξουν στη θάλασα 1.5 μέτρο βάθος για μισή ώρα, ή να σου πιτσιλάει τα μούτρα η φίλη(ος) με ένα σούπερ ντούπερ νεροπίστολο?

Κάπου να χρησιμοποιούμε και λίγο τη λογική μας.

Από την στιγμή που η ίδια αναφέρει ότι αντέχουν σε τέτοιες συνθήκες (μέχρι και 6μ για 30 λεπτά ανάλογα το μοντέλο) το φι φι από νεροπίστολα σαν τεστ είναι κοροϊδία https://support.apple.com/en-us/108039 

Δεν αμφιβάλω βέβαια ότι αντίστοιχα "τεστ " θα κάνουν λίγο πολύ όλοι 

Επεξ/σία από mike299
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, AtiX said:

Μα όπως κατάλαβες, η “λογική” και πάντα ανάλογα για ποια εταιρία μιλάμε, λέει αν μια συσκευή πέσει και σπάσει, την ευθύνη την έχει η εταιρία κατασκευής της συσκευή και όχι εγώ που μου έπεσε…

Φέρει μια συσκευή πιστοποίηση IP68; 

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντέχει σε βάθος μέχρι 6 μέτρων και για χρόνο έως μισή ώρα. Μιλάμε για γλυκό νερό και καινούργια συσκευή. Αν δεν αντέξει, ευθύνη έχει η εταιρία , που διαφημίζει και χρεώνει την πιστοποίηση αυτή. Νομίζω πιο λογική "λογική", δεν γίνεται 😅

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, manos08 είπε

Φέρει μια συσκευή πιστοποίηση IP68; 

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντέχει σε βάθος μέχρι 6 μέτρων και για χρόνο έως μισή ώρα. Μιλάμε για γλυκό νερό και καινούργια συσκευή. Αν δεν αντέξει, ευθύνη έχει η εταιρία , που διαφημίζει και χρεώνει την πιστοποίηση αυτή. Νομίζω πιο λογική "λογική", δεν γίνεται 😅

Πόσο σίγουρος είσαι ότι μας έδειξαν όλα τα τεστ που κάνει η Apple στις συσκευές της?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, AtiX said:

Πόσο σίγουρος είσαι ότι μας έδειξαν όλα τα τεστ που κάνει η Apple στις συσκευές της?

Σίγουρα δε θα έδειξαν όλα. Εσύ γιατί πιστεύεις οτι έδειξαν αυτά που έδειξαν και όχι τα υπόλοιπα;

Επεξ/σία από manos08
Δημοσ.
Μόλις τώρα, manos08 είπε

Σίγουρα δε θα έδειξαν όλα. Εσύ γιατί πιστεύεις οτι έδειξαν αυτά που έδειξαν;

Για να βγάλει κανένα ψιλό  το κανάλι…

Δημοσ.

σιγα τα τεστ.....ας βαζαν καποιον να το καταβρεχει με ενα λαστιχο κηπου...

πιο αληθοφανες και πιο κοντα στην πραγματικοτητα θα ηταν...😂

Δημοσ.
46 minutes ago, AtiX said:

Για να βγάλει κανένα ψιλό  το κανάλι…

Εγώ θα σου απαντήσω σοβαρά.

Το κανάλι ανέβασε τα συγκεκριμένα, διότι τα συγκεκριμένα τον άφησαν να ανεβάσει. 

Η apple τώρα επέτρεψε να ανέβουν τα συγκεκριμένα , διότι είναι τα πιο "εντυπωσιακά". Αυτό σχολίασα, ότι έδειξε τέστ μικρής ουσίας, αλλά πιο εντυπωσιακά από το να βλέπεις το κινητό ακίνητο σε μια δεξαμενή βάθους 6 μέτρων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...