AtiX Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 22 λεπτά πριν, panther_512 είπε Κάπου να χρησιμοποιούμε και λίγο τη λογική μας. Μα όπως κατάλαβες, η “λογική” και πάντα ανάλογα για ποια εταιρία μιλάμε, λέει αν μια συσκευή πέσει και σπάσει, την ευθύνη την έχει η εταιρία κατασκευής της συσκευή και όχι εγώ που μου έπεσε… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) 51 minutes ago, panther_512 said: Εσένα τί θα σου άρεσε να σου κάνουν? Να σε βουλιάξουν στη θάλασα 1.5 μέτρο βάθος για μισή ώρα, ή να σου πιτσιλάει τα μούτρα η φίλη(ος) με ένα σούπερ ντούπερ νεροπίστολο? Κάπου να χρησιμοποιούμε και λίγο τη λογική μας. Από την στιγμή που η ίδια αναφέρει ότι αντέχουν σε τέτοιες συνθήκες (μέχρι και 6μ για 30 λεπτά ανάλογα το μοντέλο) το φι φι από νεροπίστολα σαν τεστ είναι κοροϊδία https://support.apple.com/en-us/108039 Δεν αμφιβάλω βέβαια ότι αντίστοιχα "τεστ " θα κάνουν λίγο πολύ όλοι Επεξ/σία 31 Μαϊου από mike299 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos08 Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 1 hour ago, AtiX said: Μα όπως κατάλαβες, η “λογική” και πάντα ανάλογα για ποια εταιρία μιλάμε, λέει αν μια συσκευή πέσει και σπάσει, την ευθύνη την έχει η εταιρία κατασκευής της συσκευή και όχι εγώ που μου έπεσε… Φέρει μια συσκευή πιστοποίηση IP68; Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντέχει σε βάθος μέχρι 6 μέτρων και για χρόνο έως μισή ώρα. Μιλάμε για γλυκό νερό και καινούργια συσκευή. Αν δεν αντέξει, ευθύνη έχει η εταιρία , που διαφημίζει και χρεώνει την πιστοποίηση αυτή. Νομίζω πιο λογική "λογική", δεν γίνεται 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 12 λεπτά πριν, manos08 είπε Φέρει μια συσκευή πιστοποίηση IP68; Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντέχει σε βάθος μέχρι 6 μέτρων και για χρόνο έως μισή ώρα. Μιλάμε για γλυκό νερό και καινούργια συσκευή. Αν δεν αντέξει, ευθύνη έχει η εταιρία , που διαφημίζει και χρεώνει την πιστοποίηση αυτή. Νομίζω πιο λογική "λογική", δεν γίνεται 😅 Πόσο σίγουρος είσαι ότι μας έδειξαν όλα τα τεστ που κάνει η Apple στις συσκευές της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos08 Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 minute ago, AtiX said: Πόσο σίγουρος είσαι ότι μας έδειξαν όλα τα τεστ που κάνει η Apple στις συσκευές της? Σίγουρα δε θα έδειξαν όλα. Εσύ γιατί πιστεύεις οτι έδειξαν αυτά που έδειξαν και όχι τα υπόλοιπα; Επεξ/σία 31 Μαϊου από manos08 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Μόλις τώρα, manos08 είπε Σίγουρα δε θα έδειξαν όλα. Εσύ γιατί πιστεύεις οτι έδειξαν αυτά που έδειξαν; Για να βγάλει κανένα ψιλό το κανάλι… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου σιγα τα τεστ.....ας βαζαν καποιον να το καταβρεχει με ενα λαστιχο κηπου... πιο αληθοφανες και πιο κοντα στην πραγματικοτητα θα ηταν...😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Κωλότσεπες δε βλέπω κι ανησυχώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos08 Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 46 minutes ago, AtiX said: Για να βγάλει κανένα ψιλό το κανάλι… Εγώ θα σου απαντήσω σοβαρά. Το κανάλι ανέβασε τα συγκεκριμένα, διότι τα συγκεκριμένα τον άφησαν να ανεβάσει. Η apple τώρα επέτρεψε να ανέβουν τα συγκεκριμένα , διότι είναι τα πιο "εντυπωσιακά". Αυτό σχολίασα, ότι έδειξε τέστ μικρής ουσίας, αλλά πιο εντυπωσιακά από το να βλέπεις το κινητό ακίνητο σε μια δεξαμενή βάθους 6 μέτρων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα