yannis27gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Κοιτάω τώρα τη σελίδα της winbank και δεν μου εμφανίζει τις αγορές που κάνω με τις χρεωστικές κάρτες. Έχω μία Πειραιώς Visa Debit και μία Business Debit. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Πρέπει να μιλήσω με την τράπεζα;
Joshua21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Οι χρεωστικές κάρτες είναι σίγουρα στο όνομα σου; Οι αγορές που έχεις κάνει είναι σίγουρο πως συμπεριλαμβάνονται στις δαπάνες μείωσης φόρου; Ο λογαριασμός winbank στον οποίο κοιτάς είναι σίγουρα ο δικός σου; Είσαι σίγουρος πως κάνεις αναζήτηση στο σωστό χρονικό διάστημα; Αν η απάντηση σε όλα είναι ναι, τότε πρέπει να μιλήσεις με την τράπεζα. Εγώ πάντως με χρεωστική της Πειραιώς μόνο μια συναλλαγή έχω κάνει φέτος, τον Μάιο με paypal, κανονικά τη δείχνει:
kogba Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δεν εμφανίζει δηλαδή καθόλου τις "δαπάνες μείωσης φόρου"; μήπως θέλεις να δεις τις τελευταίες σου αγορές, πρόσφατα, γιατί αργούν κάμποσες ημέρες να τις περάσουν στις δαπάνες. Πριν μερικές ημέρες έβλεπες τις δαπάνες μείωσης φόρου, αλλά τώρα δεν στο εμφανίζει πια;
yannis27gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δεν εμφανίζει τις δαπάνες που κάνω από τις 2 debit κάρτες. Εμφανίζει τις δαπάνες που κάνω όταν πληρώνω μέσω τραπεζικού λογαριασμού και από κάρτες μόνο όσες δαπάνες έχω κάνει με την προπληρωμένη. Θα μιλήσω με την τράπεζα να δω τι γίνεται. 1
marioshrist Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Μήπως ο λογραριασμός που είναι συνδεμένες οι κάρτες είναι δηλωμένος σαν επαγγελματικός στην ΑΑΔΕ; Παλαιότερα που είχα παρόμοιο θέμα μου είχαν πει από την Πειραιώς ότι οι συναλλαγές από επαγγελματικό λογραριασμό δεν τις μετράνε στις δαπάνες για μείωση φόρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα