Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχει ο Βασιλόπουλος κάποιες βαλίτσες της French Bull και με κάποια κουπόνια μπορείς να πάρεις τη μεγάλη (67χ25χ43,5) με κουπόνια στα 36€. Επειδή σκεφτόμαστε να πάρουμε βαλίτσα και η τιμή είναι καλή, έχει κανείς άποψη για τις συγκεκριμένες; 

https://www.ab.gr/el/promotions/continuity-program-leaflet

Δημοσ.

επειδή είναι μέγεθος που δεν δίνεται χειραποσκευη κ έχει εξωτερικά τροχουδακια, θα τα πάρεις στο χέρι. 

Τα τροχουδακια δεν δικαιολογούν επισκευή από τις αεροπορικές να ξέρεις, οπότε προτίμησε βαλίτσα με 2 χωνευτά τροχουδακια και για λόγους χώρου και για λόγους αντοχής στην κακομεταχειριση. 

• Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, broxopios said:

Καλησπέρα.

Έχει ο Βασιλόπουλος κάποιες βαλίτσες της French Bull και με κάποια κουπόνια μπορείς να πάρεις τη μεγάλη (67χ25χ43,5) με κουπόνια στα 36€. Επειδή σκεφτόμαστε να πάρουμε βαλίτσα και η τιμή είναι καλή, έχει κανείς άποψη για τις συγκεκριμένες; 

Νομιζω με τα κουπονια μπορεις να παρεις την "μεγαλη" 40 ευρω.

image.png.fc4dc9b4029706693c53ea8093b1145a.png

Εγω δεν βλεπω καποια προσφορα. Πηγαινε σε ενα μαγαζι με κινεζικα και η τιμη ειναι παντα τοσο (~40 ευρω).

• Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, rodosf1 said:

επειδή είναι μέγεθος που δεν δίνεται χειραποσκευη κ έχει εξωτερικά τροχουδακια, θα τα πάρεις στο χέρι. 

Τα τροχουδακια δεν δικαιολογούν επισκευή από τις αεροπορικές να ξέρεις, οπότε προτίμησε βαλίτσα με 2 χωνευτά τροχουδακια και για λόγους χώρου και για λόγους αντοχής στην κακομεταχειριση. 

Έτσι είναι ακριβώς!

Απο τα πετάματα στα αεροδρόμια, μου έσπασαν τους τροχούς (εξωτερικούς οπως στην προσφορά) σε όλες τις μεγαλύτερες βαλίτσες που δεν μπαίνουν καμπίνα. Αν είναι φορτωμένες, δεν βγάζουν 2ο ταξίδι!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, ioankoukos said:

Έτσι είναι ακριβώς!

Απο τα πετάματα στα αεροδρόμια, μου έσπασαν τους τροχούς (εξωτερικούς οπως στην προσφορά) σε όλες τις μεγαλύτερες βαλίτσες που δεν μπαίνουν καμπίνα. Αν είναι φορτωμένες, δεν βγάζουν 2ο ταξίδι!

Εχω 3 κινεζικες με τα ροδακια εξω. Εχουν ταξιδεύει στη μιση Ευρώπη με αεροπλάνο και με αυτοκίνητο. Εχουν παει και εκτός Ευρώπης. Οπότε παω Ελλαδα γυριζουν πισω τιγκα, στο μέγιστο οριο βάρους (τωρα νομίζω ειναι 32.5Kg αλλα πιο παλια ηταν μεγαλύτερο το όριο) και δεν έχουν παθει τίποτα. 

Οπότε το "δεν βγάζουν δεύτερο ταξιδι" δεν ειναι γενική αλήθεια. 

Επεξ/σία από dbrillis
  • Like 3
Δημοσ.
On 30/05/2024 at 22:28, dbrillis said:

Οπότε το "δεν βγάζουν δεύτερο ταξιδι" δεν ειναι γενική αλήθεια. 

Μάλλον εγώ έχω κακές ευρωπαικές και εσύ καλές κινέζικες :-D

• Moderators
Δημοσ.
On 30/05/2024 at 17:18, broxopios said:

Καλησπέρα.

Είναι αρκετά λεπτές, λίγο που τις είδα.

Με τα ίδια λεφτά βρίσκεις και πιο ανθεκτικές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...