sakis697 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Καλημερα σε ολους, εχω το παρακατω κουτι PURE BASE 600 και την υδροψυξη iCUE H115i RGB PRO XT. Στο πανω μερος του κουτιου, δεν χωραει. Στα πλαγια ομως χωραει αν βγαλεις τις θηκες για τους HDD και το δειχνει και η φωτογραφια που εκει εχει αυτος τον μονό ανεμιστήρα. Η κυρια ερωτηση μου ειναι, πως πρεπει να ειναι η ροη των ανεμηστηρων της υδροψυξης;;;; Δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα. Ο ανεμιστηρας που εχει πισω, τραβαει τον αερα απο εξω προς τα μεσα. Μπροστα εχω κανει το ιδιο. Ειναι σωστος αυτος ο τροπος; Αν ειναι σωστος, απο μπροστα το κουτι, δεν παιρνει και τοσο πολυ αερα αφου ειναι ολο πλαστικο με 2 γρυλιες δεξια και αριστερα μονο. Να βαλω και εναν ανεμιστήρα πανω για να διωχνει τον αερα απο μεσα προς τα εξω;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Sablj Δημοσ. 30 Μαϊου Λύση Share Δημοσ. 30 Μαϊου Ο γενικός κανόνας του airflow είναι ότι βάζεις από μπροστά και κάτω και βγάζεις πίσω και πάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 30 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαϊου Τελεια, αρα πρεπει να αλλαξω φορά τον πισω γιατι ηταν αναποδα. Εμενα πιο πολυ με παραξενεξε το γεγονος οτι απο μπροστα το κουτι εχει μικρη εισοδο για αερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 30/5/2024 στις 9:04 ΠΜ, sakis697 είπε Καλημερα σε ολους, εχω το παρακατω κουτι PURE BASE 600 και την υδροψυξη iCUE H115i RGB PRO XT. Στο πανω μερος του κουτιου, δεν χωραει. Στα πλαγια ομως χωραει αν βγαλεις τις θηκες για τους HDD και το δειχνει και η φωτογραφια που εκει εχει αυτος τον μονό ανεμιστήρα. Η κυρια ερωτηση μου ειναι, πως πρεπει να ειναι η ροη των ανεμηστηρων της υδροψυξης;;;; Δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα. Ο ανεμιστηρας που εχει πισω, τραβαει τον αερα απο εξω προς τα μεσα. Μπροστα εχω κανει το ιδιο. Ειναι σωστος αυτος ο τροπος; Αν ειναι σωστος, απο μπροστα το κουτι, δεν παιρνει και τοσο πολυ αερα αφου ειναι ολο πλαστικο με 2 γρυλιες δεξια και αριστερα μονο. Να βαλω και εναν ανεμιστήρα πανω για να διωχνει τον αερα απο μεσα προς τα εξω;;;; Από ότι βλέπω δεν έχει άνοιγμα στο πλάι το κουτί σου,τι νόημα έχει να βάλεις υδρόψυξη εκεί?Δεν θα έχει πρόσβαση σε φρέσκο αέρα αν το βάλεις σε pull,ούτε θα είναι σε σημείο να διώξει ζεστή προς τα έξω αν το βάλεις σε push.Απλα θα ανακυκλώνει σε ένα βαθμό τον ζεστό αέρα μέσα στο κουτί και θα χαλάει το οποίο airflow. Επεξ/σία 31 Μαϊου από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 8 ώρες πριν, niko13 είπε Από ότι βλέπω δεν έχει άνοιγμα στο πλάι το κουτί σου,τι νόημα έχει να βάλεις υδρόψυξη εκεί?Δεν θα έχει πρόσβαση σε φρέσκο αέρα αν το βάλεις σε pull,ούτε θα είναι σε σημείο να διώξει ζεστή προς τα έξω αν το βάλεις σε push.Απλα θα ανακυκλώνει σε ένα βαθμό τον ζεστό αέρα μέσα στο κουτί και θα χαλάει το οποίο airflow. Στο πλαι σε ποιο σημειο εννοεις; Ο επεξεργαστης ειναι ο i9-14900ks εχεις να προτεινεις κατι αλλο για την ψυξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 3 ώρες πριν, sakis697 είπε Στο πλαι σε ποιο σημειο εννοεις; Ο επεξεργαστης ειναι ο i9-14900ks εχεις να προτεινεις κατι αλλο για την ψυξη; Μήπως δε σε κατάλαβα εγώ καλά?Στο πλάι δεν σκοπεύεις να βάλεις το aio και να βγάλεις τα hdd cage?Αν ναι δεν πολύ έχει νόημα,αυτο ανέφερα πιο πάνω.Δεν ξέρω τι κάρτα έχεις αλλά ο 14900ks είναι ζεστός ίσως στη θέση σου να σκεφτόμουνα ένα κουτί με διάτρητο μπροστινό ,που να έπαιρνε την υδρόψυξη μπροστα ή πανω.Το ανέφερες κ εσύ πως φρέσκος αέρας τώρα στο κουτί σου μπαίνει μόνο από τις μικρές γρίλιες στο μπροστινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Στις 30/5/2024 στις 9:04 ΠΜ, sakis697 είπε Καλημερα σε ολους, εχω το παρακατω κουτι PURE BASE 600 και την υδροψυξη iCUE H115i RGB PRO XT. Στο πανω μερος του κουτιου, δεν χωραει. Στα πλαγια ομως χωραει αν βγαλεις τις θηκες για τους HDD και το δειχνει και η φωτογραφια που εκει εχει αυτος τον μονό ανεμιστήρα. Τι εννοείς δε χωράει; Εϊσαι σίγουρος γιατί από το manual του κουτιού σου αλλά και σε διάφορες ιστοσελίδες συμβατότητας φαίνεται ότι το κουτί σου υποστηρίζει την εν λόγω υδρόψυξη. Βρίσκει πουθενά; Στη μητρική μήπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 3 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Στις 1/6/2024 στις 1:31 ΜΜ, JPaxilleas είπε Τι εννοείς δε χωράει; Εϊσαι σίγουρος γιατί από το manual του κουτιού σου αλλά και σε διάφορες ιστοσελίδες συμβατότητας φαίνεται ότι το κουτί σου υποστηρίζει την εν λόγω υδρόψυξη. Βρίσκει πουθενά; Στη μητρική μήπως; Ναι ναι βρισκει πανω στην μητρικη. Δηλαδη μια διαφορετικη μητρικη σιγουρα θα χωρουσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα