Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εκανα την βλακεία και προπλήρωσα ένα κινητό ολόκληρο το πόσο μεγάλης αξίας. Σήμερα καλώ να μου αλλάξουν το προϊόν με κάποιο άλλο τελικά δεν ήταν διαθέσιμο και πάνω στο μπέρδεμα η παραγγελία ακυρώθηκε. Ζήτησα εάν γίνεται να γίνει άρση της ακύρωσης αλλά μου είπανε ότι δεν γίνεται και ότι το προϊόν που ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ (Xiaomi 14). Το προϊόν παρόλα αυτά που λέγανε ότι δεν ήταν διαθέσιμο δεν το κατεβάσανε καθώς και το Xiaomi 14 θα δείτε και εσείς ότι το πουλάνε ακόμα στο best price. Με όλα αυτά ακυρώνεται η παραγγελία. Μου λένε να τους δώσω IBAN για να επιστραφούν τα λεφτά. Το δίνω. Περιμένω. Τους λέω δεν μπήκαν μου λένε η διαδικασία επιστροφής χρημάτων παίρνει 5-7 ημερολογιακές ημέρες. Τους ρωτάω εφόσον θα τα επιστρέψετε σε IBAN δηλαδή με κατάθεση πως θα χρειαστείτε 5-7 εργάσιμες ημέρες? Μου δίνει το τηλέφωνο σε έναν μη το χαρακτηρίσω και αρχίζει αυτοί είναι οι όροι μας. Εγώ ρωτάω τώρα ΟΛΟ το insomnia ποια είναι η θέση μου? Θα μου επιστρέψουν τα λεφτά ή πάνε χαμένα 640€? Το κατάστημα ξαναλέω είναι το electrolleti.gr Βοηθήστε με κάποιος που να έχει εμπειρία με το κατάστημα γιατί έχω αγχωθεί τόσο πολύ που μου έρχεται να κάνω εμετό. 

• Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thuglife123 είπε

Μου λένε να τους δώσω IBAN για να επιστραφούν τα λεφτά. Το δίνω. Περιμένω. Τους λέω δεν μπήκαν μου λένε η διαδικασία επιστροφής χρημάτων παίρνει 5-7 ημερολογιακές ημέρες. Τους ρωτάω εφόσον θα τα επιστρέψετε σε IBAN δηλαδή με κατάθεση πως θα χρειαστείτε 5-7 εργάσιμες ημέρες?

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα της τράπεζάς σου και όχι του καταστήματος? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα της τράπεζάς σου και όχι του καταστήματος? 

Τι εννοείς? Alpha bank είναι ελληνική είναι μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thuglife123 είπε

Τι εννοείς? Alpha bank είναι ελληνική είναι μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ. 

Όπως περιμένουν όλοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις όταν γίνεται επιστροφή, θα περιμένεις κι εσύ. Μίλα και με την τράπεζά σου για επιβεβαίωση. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Όπως περιμένουν όλοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις όταν γίνεται επιστροφή, θα περιμένεις κι εσύ. Μίλα και με την τράπεζά σου για επιβεβαίωση. 

Το θέμα είναι ότι δεν κάνουν αντιλογισμό σε κάρτα να περιμένω όντως 5-7 ημέρες. Κάνουν κατάθεση. Αυτό με προβληματίζει. Το γνωρίζετε το κατάστημα? 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμη και με κατάθεση να σου τα επιστρέψουν προφανώς θα το κάνουν με το χαμηλότερο κόστος για αυτούς. Τι εννοώ, ότι οι τράπεζες παίρνουν προμήθεια όταν μεταφέρεις ένα ποσό σε άλλη τράπεζα, ανάλογα με το πόσο γρήγορα θες να μεταφερθεί το ποσό.  

Ακόμη κι αν έχουν λογαριασμό στην ίδια τράπεζα με την δική σου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάνουν τις επιστροφές ποσών - καταθέσεις από όποιο λογαριασμό βολεύει (δηλαδή ίδια τράπεζα) κάθε φορά. 

Προφανώς μπορεί να έχουν αποφασίσει για παράδειγμα ότι επιστροφές θα γίνονται από τον λογαριασμό Εθνικής κι ας υπάρχει προμήθεια, κι ας έχουν κι αυτοί κι εσύ άλφα, για τον οποιοδήποτε λόγο... Γιατί αυτός της Εθνικής είναι που παρουσιάζει μεγαλύτερη κίνηση πχ κι οι περισσότεροι κρητικοί έχουν εθνική... Λέω τυχαία παραδείγματα... 

Απλά περιμένεις, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Όχι, ακόμα τουλάχιστον, πριν περάσει το χρονικό διάστημα. 

Καταλαβαίνω φυσικά ότι κι εσύ μπορεί να βρήκες μια ευκαιρία και να την χάσεις, γιατί μπορεί να μην έχεις άλλα χρήματα που να μπορούν να διαθεθούν άμεσα για τέτοιο σκοπό. Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. 

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...