inec Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 4 minutes ago, MikeGR7 said: 18+ Αγόρια 21+ Κορίτσια Ασχολίαστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαϊου Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαϊου Κι από 17 ψηφίζουμε κι οδηγάμε πλέον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nat10 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 2 ώρες πριν, G.TH. είπε Γιατί όχι 21+ σαν το καζίνο; Υποκριτές Χαχαχαχαχαψα Θυμάμαι το πρώτο στοίχημα το έπαιξα στην πρώτη γυμνασίου στο μουντιάλ του 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 2 ώρες πριν, Shinji ikari είπε Και πως θα δουλεψει πραγματικα αυτη η προστασια των παιδιων οταν μπορεις απλα να κανεις αυτο; για μαντεψε. Στείλε μου φωτογραφία της ταυτότητας σου να δω την ηλικία σου ή κάνε μου μια βιντεοκλήση και αν όχι η πρόσβαση σου απορρίπτεται. Θα μπορούσε δλδ να εφαρμοστεί ότι κάνουν και οι τράπεζες με τις κάρτες. Είναι πανεύκολο να γίνει άλλα όπως αναφέρθηκε στην είδηση, αντιδρούν οι εταιρίες γιατί τους συμφέρει να μπαίνει κόσμος και κοσμάκης. Αλλά και αυτό διορθώνεται, πρόστιμο κάθε τρεις και λίγο και θα σου πω μετά αν το κάνεις ή όχι. Εδώ ολάκερη Apple και μια χαρά συμμορφώθηκε στις αποφάσεις της EU. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 23 λεπτά πριν, inec είπε Ασχολίαστο Μη βιάζεσαι να μεγαλωσεις, μετα θα κλαις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeaLion Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Προτείνω και απαγόρευση Spotify etc. μέχρι τα 16-17 για να μην ακούνε τραπ. 29 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε 18+ Αγόρια 21+ Κορίτσια Ανάποδα μάλλον το εννοείς! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinji ikari Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 27 minutes ago, music_lover said: Εχμ, ναι, αυτο ειναι το χειροτερο σεναριο, το θεωρεις θετικο; 1 hour ago, tommy^ said: Ωραια εικονα προφιλ συνονοματε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Θα μπορούσε να γίνεται μέσω μιας τρίτης αξιόπιστης αρχής επαλήθευσης πχ το κράτος. Ούτως ή αλλιώς στα 15 έχεις ταυτότητα και gov.gr. Ένα api που θα κάνεις login στο gov και θα απαντήσει στο social ένα σκέτο true/false εάν είναι 15+. Το social δεν θα στέλνει στοιχειά εγγραφής του χρήστη και το gov στοιχεία του φυσικού προσώπου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinji ikari Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 4 minutes ago, mike299 said: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Απαγόρευση τους! Περισσότερο κακό έχουν κάνει παρά καλό, κρίνοντας εκ τους αποτελέσματος πάντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, music_lover said: Στείλε μου φωτογραφία της ταυτότητας σου να δω την ηλικία σου ή κάνε μου μια βιντεοκλήση και αν όχι η πρόσβαση σου απορρίπτεται. Θα μπορούσε δλδ να εφαρμοστεί ότι κάνουν και οι τράπεζες με τις κάρτες. Είναι πανεύκολο να γίνει άλλα όπως αναφέρθηκε στην είδηση, αντιδρούν οι εταιρίες γιατί τους συμφέρει να μπαίνει κόσμος και κοσμάκης. Αλλά και αυτό διορθώνεται, πρόστιμο κάθε τρεις και λίγο και θα σου πω μετά αν το κάνεις ή όχι. Εδώ ολάκερη Apple και μια χαρά συμμορφώθηκε στις αποφάσεις της EU. με 10 ευρω σου φτιαχνω ταυτοτητα στο paint να λεει 18+.χαχα. εναλλακτικα με 20 ευρω καθομαι εγω στην καμερα ή το ai μου Επεξ/σία 29 Μαϊου από poulinos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Kαι λιγα ειναι να 15 νομιζω. 18 επρεπε και πανω. Μπραβο στη Δανια απο τις πιο σοβαρες χωρες στην Ευρωπη μακαρι να τηρηθει και να γινει και στις υπολοιπες χωρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Ανεφάρμοστες προτάσεις πολιτικών σε προεκλογική περίοδο που κάνουν εύκολο γκελ στο κοινό τους και «αποδεικνύουν» ότι νοιάζονται περισσότερο από τους άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) Όταν από τα 8 τους τα παιδιά έχουν πρόσβαση σε tablet και smartphones και βλέπουν πράγματα που δεν καταλαβαίνουν , αναπαράγουν στην συνέχεια λάθος συμπεριφορές αναπτύσσοντας την αντίληψη ότι είναι σωστές...δεν μου κάνει εντύπωση το μπάχαλο στο οποίο φτάσαμε τα τελευταία χρόνια. Επεξ/σία 30 Μαϊου από Ne0n 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 7 ώρες πριν, mike299 είπε Θα μπορούσε να γίνεται μέσω μιας τρίτης αξιόπιστης αρχής επαλήθευσης πχ το κράτος. Ούτως ή αλλιώς στα 15 έχεις ταυτότητα και gov.gr. Ένα api που θα κάνεις login στο gov και θα απαντήσει στο social ένα σκέτο true/false εάν είναι 15+. Δεν είναι επικίνδυνο αυτό?,εάν το πολίτευμα κάποια στιγμή γίνει μη δημοκρατικό δεν θα φιμώνει όποιον θέλει?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα