SAFEBAR Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 9 ώρες πριν, Nabuko είπε Η Δανία είναι μια χώρα-πρότυπο οπότε όταν προτείνουν κάτι σημαίνει ότι υπάρχει αρκετή σκέψη και προεργασία από πίσω. Δε θα μας έκανε κακό σαν χώρα να ακολουθήσουμε και να εφαρμόσουμε πολλά πραγματάκια δικά τους. Το σχολειο πρεπει να αρχιζει στα 15... να τελειωνει στα 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinji ikari Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 6 hours ago, Arkin said: Μπραβο στη Δανια απο τις πιο σοβαρες χωρες στην Ευρωπη μακαρι να τηρηθει και να γινει και στις υπολοιπες χωρες. Νοιαζονται για τα παιδια. Για να δουμε και το νομο περι life changing genital surgery σε ανηλικα. 47 minutes ago, cpc464 said: Δεν είναι επικίνδυνο αυτό?,εάν το πολίτευμα κάποια στιγμή γίνει μη δημοκρατικό δεν θα φιμώνει όποιον θέλει?. Βασικα, δε χρειαζεται αυτο, υπαρχει ολοκληρο σεντονι με συστηματα παρακολουθησης που κανουν παπαδες και αυτα ειναι μονο τα γνωστα, στη Wikipedia. Απλα ενα τετοιο συστημα θα δωσει προσβαση στη σαρα και τη μαρα. Ασε που αρκετοι, τους εχουν τα παιδια τους κωδικους ταξις (και του λαπτοπ/PC), τους εχει ο λογιστης, δεν ξερουν τι ειναι. Και υπαρχουν ενα σωρο child protection επιλογες στα τηλεφωνα ηδη. Οχι, αμα δεν ασχοληθουν οι γονεις, δε γινεται τιποτα και οι γονεις δεν εχουν την πολυτελεια να ασχοληθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 1 hour ago, cpc464 said: Δεν είναι επικίνδυνο αυτό?,εάν το πολίτευμα κάποια στιγμή γίνει μη δημοκρατικό δεν θα φιμώνει όποιον θέλει?. Ούτως ή αλλιώς δεν θα τους φιμωνει εάν θέλει? Υπάρχουν και άλλοι παραδοσιακοί τρόποι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fubar1916 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Οκ θα βαλουν ενα τσαμπα vpn και θα μπαινουν απο βραζιλια ξερωγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Εγώ προτείνω πάλι να υπάρχουν εξετάσεις για την χρήση parental controls και όποιος δεν τις περνάει να του απαγορεύουν να κάνει παιδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 9 ώρες πριν, poulinos είπε με 10 ευρω σου φτιαχνω ταυτοτητα στο paint να λεει 18+.χαχα. εναλλακτικα με 20 ευρω καθομαι εγω στην καμερα ή το ai μου Ωραία, βγάλε μια μούφα πιστωτική να σε δω τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, poulinos said: με 10 ευρω σου φτιαχνω ταυτοτητα στο paint να λεει 18+.χαχα. εναλλακτικα με 20 ευρω καθομαι εγω στην καμερα ή το ai μου Το σύστημα καταλαβαίνει αμέσως εάν δεν είναι φυσικό αντικείμενο. Πρέπει να έχεις την ταυτότητα/διαβατήριο original, αλλιώς δεν δουλεύει. Το να κάτσεις εσύ τι σημασία θα έχει εάν η φωτογραφία στην ταυτότητα δεν είναι η δική σου? Από εκεί και πέρα, δεν μιλάμε για τις μερικές εκατοντάδες (ή έστω χιλιάδες) περιπτώσεις που θα καταφέρουν να παρανομήσουν και να ξεγελάσουν το σύστημα. Όταν έχεις δισεκατομμύρια χρήστες (και πολλά εκατομμύρια παιδιά), σε ενδιαφέρει η μάζα, όχι ο κόκκος. Επεξ/σία 30 Μαϊου από pontios 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) Η Δανη πρωθυπουργος χρειαζεται κανα 10ημερο ταξιδακι σε καποιο κοσμοπολιτικο νησι του Αιγαιου... μονη της. Επεξ/σία 30 Μαϊου από ScorpioX777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 32 minutes ago, ScorpioX777 said: Η Δανη πρωθυπουργος χρειαζεται κανα 10ημερο ταξιδακι σε καποιο κοσμοπολιτικο νησι του Αιγαιου... μονη της. Την φιλοξενώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Χωρις πλακα τωρα απο αυτα που εχω δει στην πιατσα στην Ελλαδα θα επρεπε να επιτρεπεται στα αγορια οταν απολυθουν απο φανταροι και στις κοπελες οταν τους ερθει η περιοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 20 minutes ago, ScorpioX777 said: Χωρις πλακα τωρα απο αυτα που εχω δει στην πιατσα στην Ελλαδα θα επρεπε να επιτρεπεται στα αγορια οταν απολυθουν απο φανταροι και στις κοπελες οταν τους ερθει η περιοδο. Με το που ανακοινωθει η επομενη ΕΣΣΟ θα εχει 300.000 ατομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoffeeDrink10 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 15 hours ago, MikeGR7 said: 18+ Αγόρια 21+ Κορίτσια ...και η κόρη μας στα 29, και μόνο με σκοπο το γάμο, σωστά; 1 hour ago, ScorpioX777 said: Χωρις πλακα τωρα απο αυτα που εχω δει στην πιατσα στην Ελλαδα θα επρεπε να επιτρεπεται στα αγορια οταν απολυθουν απο φανταροι και στις κοπελες οταν τους ερθει η περιοδο. Ρώτα με πώς ξέρω οτι δεν έχεις κόρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gzisis89 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Αν επιτρεπεις σε 15χρονα να μπαινουν σε μεσα κοινωνικης δικτυωσης ειναι σαν αυτοματα να θεωρεις το σεξ μεταξυ ενος ενηλικα οποιασδηποτε ηλικιας και ενος 15χρονου λογικο.. Απο 18+ θα επρεπε να επιτρεπονται τα μεσα κοονωνικη δικτυωσης, δεν θα παθουν τιποτα 3 χρονια μετα, ισα ισα θα μας ευχαριστουν μετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 16 ώρες πριν, SeaLion είπε Ανάποδα μάλλον το εννοείς! Οχι καλα το γραφω γιατι τα αγορια απλα χαζευουν ενω τα κοριτσια ειναι κατα τη γνωμη μου ποιο ευάλωτα γιατι τα βλεπεις απο δημοτικο καθονται και "χορεύουν" μεσα στους δρομους (βασικα οπου να ναι lol). 1 ώρα πριν, CoffeeDrink10 είπε ...και η κόρη μας στα 29, και μόνο με σκοπο το γάμο, σωστά; Δε καταλαβα καλα τι εννοείς, εγω 21 εγραψα οχι 29, αλλα ναι αμα μπορουσες να διδαξεις στο παιδι τετοια αυτοσυγκρατηση σαν αυτη που περιγραφεις ακομα καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 3 hours ago, pontios said: Το σύστημα καταλαβαίνει αμέσως εάν δεν είναι φυσικό αντικείμενο. Πρέπει να έχεις την ταυτότητα/διαβατήριο original, αλλιώς δεν δουλεύει. Το να κάτσεις εσύ τι σημασία θα έχει εάν η φωτογραφία στην ταυτότητα δεν είναι η δική σου? Από εκεί και πέρα, δεν μιλάμε για τις μερικές εκατοντάδες (ή έστω χιλιάδες) περιπτώσεις που θα καταφέρουν να παρανομήσουν και να ξεγελάσουν το σύστημα. Όταν έχεις δισεκατομμύρια χρήστες (και πολλά εκατομμύρια παιδιά), σε ενδιαφέρει η μάζα, όχι ο κόκκος. η ταυτοτητα η δικια μας ειδικα ειναι λιγο χαλι μαυρο οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα καταλαβει τι τρεχει.περα απο την πλακα σε πολλες χωρες βλεπουν την ταυτοτητα μας( οχι την καινουρια) και σου λενε τι ειναι αυτο και την κοιτανε μια ωρα. πχ νορβηγια που ειχα παει ,οπως και πολωνια. τα υπολοιπα περα απο την πλακα τα αναφερω και πιο κατω. οτι το παιδι θα βαλει καποιον αλλον να του φτιαξει account κτλ.τον φιλο τον γνωστο και παει λεγοντας. ισα για να ανοιξει το account και μετα βλεπουμε. γενικως οπως ειπες αν θελει ο αλλος να παρανομησει θα το κανει.απο την αλλη το καθε social network σιγα μην κατσει να αναλαβει ολο αυτο το φορτο. οι μονοι λογοι για να το κανουν είναι να μπορουσαν να παρουν προσωπικα στοιχεια για χ ψ λογους απο ολους αυτους (οτι κοινως φτιαξαμε μια ωραια ΑΛΗΘΙΝΗ ΒΑΣΗ με email, ταυτοτητες κτλ.) ή να υποχρεωθούν πχ από την ευρωπαικη ενωση. και μετα καποιος θα κανει Hack για να παρει αυτα τα στοιχεια μαζι με αριθμους πιστωτικων και αστα να πανε. 4 hours ago, music_lover said: Ωραία, βγάλε μια μούφα πιστωτική να σε δω τότε. δεν χρειαζεται να την φτιαξω εγω.νομιζεις οτι οταν γκρινιαξει το παιδι στον μπαμπα δεν θα κατσει ο μπαμπας να κανει authentication για το παιδι του? αν ειχε προβλημα ο πατερας του δεν θα τον αφηνε απο την αρχη να φτιαξει account. επισης αυτο που λες ισχυει μονο αν φτασουν στο σημειο να κανουν διασταυρωση με πιστωτικη το οποιο δεν συμφερει το καθε social network διοτι πολλα ατομα δεν θα το κανουν.αρα χανουν customers αρα χανουν εσοδα απο διαφημισεις. εδω πολλα ατομα εχασαν accounts για να μην στειλουν ταυτοτητα. Γενικως οποιοσδηποτε ελεγχος γινει θα σημαινει ειτε μικρη ειτε πιο μεγαλη απωλεια συνδρομητων που δεν το θελουν απο την πλευρα του social network Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα