Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο ξάδελφος μου είναι άνεργος και πάνω απο 24 χρονών και θέλω να τον βοηθήσω στην συμπλήρωση του Ε1.

Στον πίνακα 1 (στοιχεία φορολογούμενου) τα στοιχεία του είναι σωστά οτι μένει στο χωριό του (στο σπίτι του πατέρα). Τα στοιχεία στον πίνακα 1 το συστημα τα αντλεί από το Μητρώο;

Αν κάνει αίτηση για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα το σύστημα τα στοιχία διαμονής θα αντληθόυν από τα στοιχεία από τον πίνακα 1 ή  από τον πίνακα 5.1.α) Την ετήσια αντικειμενική δαπάνη για ιδιοκατοικούμενη ή μισθωμένη ή δωρεάν παραχωρημένη κύρια κατοικία ;

Περσι η λογιστρια είχε αλλά στοιχεία στον πίνακα 1 και άλλα στον πίνακα 5.1.α). Στον 5.1.α) έβαλε ένα διαμέρισμα στην πολη, στο οποίο είναι συνιδικτητης με την αδελφή του και έμενε πριν αρκετά έτη εκεί. Αρα το έγραψε λάθος; Να το σβήσω; Εγώ πού δηλώνω οτι φιλοξενείται στον πατέρα του στο σπίτι στο χωριό, στον πίνακα 5.1.α) ή στον 6.10;

Επεξ/σία από Krusty
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά όταν τίκαρα στην φορολογική δήλωση του πατέρα του οτι φιλοξενεί άτομο και ποιον φιλοξενεί, μετα στην φορολογική δήλωση του γιού, στο πεδίο 6.10 εμφανίστηκε σχεδόν αυτόματα οτι φιλοξενείται από τον πατέρα του μόλις κλίκαρα.

Μάλλον θα πάω στο taxheaven για τις υπόλοιπες απορίες μου.

Επεξ/σία από Krusty

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...