EnergosPolitis Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 3 hours ago, vaggos88 said: Αυτά θα οδηγούμε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Στα παπακια μας. ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΑ! SYM 125 εχω.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Σκοτώστρες...και αυτό γιατί δεν υπάρχει η υποδομή 4 ώρες πριν, Voodooman είπε Ας ελπίσουμε τα ζώα που τα πετούσαν στη θάλασσα να έχουν αγοράσει όλα φτιαγμένες μπέμπες και μεσερντέ τριακονταετίας και να μην ασχολούνται πλέον με αυτά. Μη βρίζεις τα ζώα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazaros32 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Όποιος οδηγεί πατίνι θα έπρεπε να έχει δίπλωμα ώστε να μπορεί να αποδεικνύει ότι γνωρίζει τον ΚΟΚ. Επίσης όλα τα πατίνια θα έπρεπε να έχουν πινακίδα κυκλοφορίας ώστε εάν συμβεί κάτι να μπορείς να δεις προς έκανε τι. Φυσικά θα έπεσε να έχουν καθρέφτες , να κυκλοφορούν μόνο σε ποδηλατόδρομους και να ασχολείστε και η τροχαία μαζί τους. Τέλος θα έπρεπε να είναι ασφαλισμένα για τροχαία γιατί εάν πέσει πάνω σου ή σου κάνει ζημία ποιος θα σε πληρώσει? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Σε ολες τις χωρες υπαρχουν διποδα ΖΩΑ που προκαλουν φθορες στα πατινια, δεν ειναι μονο στην Ελλαδα. Δεν υπαρχουν στατιστικα για να εξαγουμε συμπερασματα εαν εχουμε πιο πολλα ζωα εδω απο τις αλλες χωρες. Μας φαινονται εμας πιο πολλα γιατι τα βλεπουμε καθε μερα διπλα μας, στο Παρισι θα πας μια φορα για 5-10 ημερες δεν θα κοιτας τα ζωα γειτονες... Ειχα παει για να φορτιζω πατινια στους γελοιους καραγκιοζηδες που ειχαν βαλει για την Ελλαδα οι οποιοι ξεχασαν να αναφερουν οτι ηθελαν να κανουν πληρωμη με μπλοκακι, οποτε πηγαμε 20 ατομα οι 10 δεν ειχαμε μπλοκακι και ουτε συμφερει να ανοιξεις για αυτο μονο, αλλα μας πηγαν βολτα απο το κεντρο για να μας πουνε της χαζομαρες τους. Ερασιτεχνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
compubile Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Όσοι κάνουν "όνειρα" καλύτερα να το ξεχάσουν. Τα νέα "πατίνια" , απ ότι άκουσα, θα είναι τύπου Hovercraft 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iosifise Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, MetroStar είπε Θα την βάλει κάποιος να πληρώσει για την κατάληψη και εκμετάλλευση του δημόσιου χώρου ή είμαστε εντελώς μπανανία; Πως τους πετσοκοψες ετσι. Τα σκαμπό μου, τα πατίνια και τα @@ μου. Επεξ/σία 29 Μαϊου από iosifise 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiosdimitriadis Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 1 hour ago, compubile said: Όσοι κάνουν "όνειρα" καλύτερα να το ξεχάσουν. Τα νέα "πατίνια" , απ ότι άκουσα, θα είναι τύπου Hovercraft Το πιο πιθανό είναι εσύ να χρειαστεί να βρεις άλλο θέμα για να βγάζεις χολή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Ερε γλέντια που θα κάνουν οι Θεσσαλονικοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dts_Dimensions Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Θα πρασινίσει ο Θερμαϊκός από το πολύ το Lime! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου ΚΑΛΑ ΕΙΔα το βιντεο απο το θερμαικο και με επιασε περιεργια .. οι ρωμαιοι πολιτεσ πωσ και δεν κανανε καμια καταδυση για να παρουν ολο αυτο το σκραπ ?πωσ τουσ ξεφυγαν ? και οι limarides ηρθαν ξανα εδω ? μα καλα ηλιθιοι ειναι ? ρε εδω εχει ρωμαικες λεγεωνες απαλωτριοσης. δεν ειναι παιξε γελασε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 7 ώρες πριν, BlueBlade είπε Εμένα βέβαια το βασικό που με ανησυχεί είναι ότι θα γεμίσουν οι δρόμοι ηλίθιους. Δεν ξέρω ποιο είναι το (εγκεφαλικό) πρόβλημα με τους περισσότερους που οδηγούν πατίνια, αλλά ακόμα και οι κάγκουρες με παπάκια μπροστά τους πιο προσεκτικοί/σοβαροί είναι...Για τόσο χάλια κατάσταση μιλάμε. Το βλεπω συνεχεια αυτο το σχολιο. Στην Αθηνα/Αττικη, δεν εχετε πατινια? Παρολο που Θεσσαλονικη δεν ειχε τα lime, εχει της freenow (πρωην taxibeat πρωην beat) και hop. Εκτος αν τα ειχαν μαζεψει επειδη εβγαιναν σε ταχειας κυκλοφοριας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου εκτος απο εναν φιλο που μιλησε για σωστες προυποθεσεις συμφωνα με κοκ κ.λ.π. θα μιλησει καποιος για ενα κρανος να φορανε? οχι μονο στο πατινι αλλα και στα ποδηλατα..ειναι που μιλουσαμε σημερα για δανια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Δεν εχω δει ποτε καποιον με πατινι και να φοραει κρανος. Και ειδικα μικρες ηλικιες πανε οπως να ναι μεσα στο δρομο χωρις να προσεχουν καθολου. Καλο ειναι να μην τα ξανα φερουν και αν τα φερουν να απαιτουν διπλωμα δεν γινεται να οδηγανε πατινια 12χρονα παιδια μεσα στη μεση του δρομου γεματοι αμαξια. Καπου πρεπει να μπει ενα οριο. Για την ασφαλεια πρωτα απο ολα και μετα για ολα τα υπολοιπα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radical239 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 8 ώρες πριν, vste είπε Στα παπακια μας. ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΑ! SYM 125 εχω.. Κι εγώ! Τι να μας πει το κάθε πατίνι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα