BlueBlade Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Θυμήθηκα ένα επικό τον πρώτο καιρό που είχαν έρθει και έπαιρνα που και που για χαβαλέ και πολύ μικρές αποστάσεις, να πηγαίνω στο κοντινότερο πατίνι του χάρτη (κέντρο Αθήνα), να φτάνω έξω από μια πολυκατοικία, να πατάω από την εφαρμογή την επιλογή να κάνει θόρυβο και να το ακουώ ελάχιστα μέσα από ένα υπόγειο όπου παρκαρισμένο από έξω ήταν ένα τρίκυκλο με παλιοσίδερα. Καλά θα πάει λοιπόν αυτό και πάλι. Εμένα βέβαια το βασικό που με ανησυχεί είναι ότι θα γεμίσουν οι δρόμοι ηλίθιους. Δεν ξέρω ποιο είναι το (εγκεφαλικό) πρόβλημα με τους περισσότερους που οδηγούν πατίνια, αλλά ακόμα και οι κάγκουρες με παπάκια μπροστά τους πιο προσεκτικοί/σοβαροί είναι...Για τόσο χάλια κατάσταση μιλάμε. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chef_Alexander Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου -Μαμά μαμά δες ενα περίεργο ψάρι -Δεν είναι ψάρι παιδί μου πατίνι της Lime είναι 🤣🤣🤣 1 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ea6gka Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού . 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillT Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 35 minutes ago, MetroStar said: Θα την βάλει κάποιος να πληρώσει για την κατάληψη και εκμετάλλευση του δημόσιου χώρου ή είμαστε εντελώς μπανανία; Στην πόλη μου πριν κάνα μήνα εν μία νυκτί έσκασε μύτη η Hoppy και γέμισε η παραλία και κάποια κεντρικά σημεία με πατίνια. Σε λίγες μέρες βγήκε είδηση σε τοπικά site ότι ο Δήμος δεν είχε ιδέα για όλα αυτά και την επόμενη μέρα είχαν μαζευτεί όλα. Τώρα τι ακριβώς έγινε, δεν ασχολήθηκα περισσότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) Υπάρχει ήδη άλλη εταιρεία που έχει επικρατήσει στην Θεσσαλονίκη εδώ και καιρό (νομίζω η hop). Αλλά και αυτή τα ίδια προβλήματα έχει. Τα παρατάνε όπου θέλουν... σε στενά πεζοδρόμια, μέσα στον δρόμο ή δίπλα σε αυτοκίνητα. Επεξ/σία 29 Μαϊου από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) 50 πατίνια έβγαλαν απ' τη θάλασσα την τελευταία φορά οι υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης Επεξ/σία 29 Μαϊου από ethereum 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosk78 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 40 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Εμένα βέβαια το βασικό που με ανησυχεί είναι ότι θα γεμίσουν οι δρόμοι ηλίθιους. Δεν ξέρω ποιο είναι το (εγκεφαλικό) πρόβλημα με τους περισσότερους που οδηγούν πατίνια, αλλά ακόμα και οι κάγκουρες με παπάκια μπροστά τους πιο προσεκτικοί/σοβαροί είναι...Για τόσο χάλια κατάσταση μιλάμε. Το χειρότερο όλων, είναι ότι έχεις απόλυτο δίκαιο... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 1 ώρα πριν, BlueBlade είπε Εμένα βέβαια το βασικό που με ανησυχεί είναι ότι θα γεμίσουν οι δρόμοι ηλίθιους. Δεν ξέρω ποιο είναι το (εγκεφαλικό) πρόβλημα με τους περισσότερους που οδηγούν πατίνια, αλλά ακόμα και οι κάγκουρες με παπάκια μπροστά τους πιο προσεκτικοί/σοβαροί είναι...Για τόσο χάλια κατάσταση μιλάμε. Οι "κάγκουρες" είναι πιο προσεκτικοί γιατί πολύ απλά έχουν δουλέψει και πλήρωσαν ένα μέρος της περουσίας τους / τους ανήκει το παπάκι. Αν πάθει ζημιά θα κλάψουν οπότε το προσέχουν. Ενώ το πατίνι δεν τους ανήκει οπότε δεν τους νοιάζει το παραμικρό και το κακομεταχειρίζουν όσο θέλουν. Κανονικά βαρύ πρόστιμο στους νεαρντερταλ που τα πετάνε στην θάλασσα γιατί τα πατίνια φέρουν μπαταρία και μολύνουν. Κρίμα τα ψάρια. 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxoths73 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 27 λεπτά πριν, ethereum είπε 50 πατίνια έβγαλαν απ' τη θάλασσα την τελευταία φορά οι υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης Τώρα θα ήμαστε κακοί αν πούμε ότι μετά την κλοτσιά στο πατίνι έπρεπε ο φωτογράφος να ρίξει ένα σουτάρισμα τον τυπάκο και να τον στείλει μέχρι τον τιτανικό και εκείνοι να μη του πετάν και σωσίβιο? 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosd Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 1 ώρα πριν, BillT είπε Στην πόλη μου πριν κάνα μήνα εν μία νυκτί έσκασε μύτη η Hoppy και γέμισε η παραλία και κάποια κεντρικά σημεία με πατίνια. Σε λίγες μέρες βγήκε είδηση σε τοπικά site ότι ο Δήμος δεν είχε ιδέα για όλα αυτά και την επόμενη μέρα είχαν μαζευτεί όλα. Τώρα τι ακριβώς έγινε, δεν ασχολήθηκα περισσότερο... Μάλλον δεν έπεσε μίζα στο νταβατζή… Οι μεγάλες εταιρίες έχουν πλάνο δεν αλλάζουν από μόνες τους αποφάσεις σε μια μέρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Alexaras1991 είπε Ενώ το πατίνι δεν τους ανήκει οπότε δεν τους νοιάζει το παραμικρό και το κακομεταχειρίζουν όσο θέλουν. Βρε το πατίνι είναι τ λιγότερο. Η ζωή τους είναι το θέμα και οπως οδηγούν οι περισσότεροι θα σκοτωθούν... Έχω δει ρε σεις πατίνι το βρ'αδυ να κόβει κάθε την Πατησίων χωρίς καν να σταματήσει/κόψει ταχύτητα. Για να μην πω ότι κανείς, μα κανένας από αυτούς δεν σταματάει σε Stop, φανάρια κτλ. Μιλάμε για εντελώς βλαμμένους ή για παιδάκια που δεν θα έπρεπε να τους επιτρέπεται η χρήση. Επεξ/σία 29 Μαϊου από BlueBlade 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου ωωω Αντε, καλά μπάνια. Έρχεται και καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ea6gka Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου τα πατινια στην αθηνα ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα. Ταριφες, ντελιβεραδες και οπαδοι της ρόμα κινουνται λες και εχουν προγραμματιστει εγκεφαλικα σε επιπεδο EEPROM να μην αναγνωριζουν κανεα σημα του ΚΟΚ. Επισης καμμια λογικη μολις πιασουν το τιμονι. Και δεν πανε με 30 χλμ/ω αλλα 80 και βαλε. Το βραδυ ΦΟΒΑΜΑΙ να βγω σε κεντρικο δρομο πλεον. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Θερμαϊκός dislike this post 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis11 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Επικίνδυνα πατίνια και χρήστες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα