Nimooc Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας φιλοι μου, οπως ανέφερα και στον τίτλο, το ερωτημα μου αφορά μια αποστολή μου απο Κίνα. Eκανα order περίπου στις 24 Απριλίου καποια καλώδια και μετατροπείς απο Κίνα, απο ενα Site που ηταν trusted στο Reddit. Το πακετο ωστόσο εχει φτασει στην πατρα απο τις 8 Μαιου (βασιζόμενος στο tracking) κι έλαβε ξανα το ιδιο update (arrival at processing center) ξανα τις 22. Φοβαμαι οτι δεν θα το λάβω ποτε. Εχετε μηπως καποια βοηθεια πανω σε αυτο? Επεξ/σία 29 Μαϊου από Nimooc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Nimooc είπε Καλησπερα σας φιλοι μου, οπως ανέφερα και στον τίτλο, το ερωτημα μου αφορά μια αποστολή μου απο Κίνα. Eκανα order περίπου στις 24 Απριλίου καποια καλώδια και μετατροπείς απο Κίνα, απο ενα Site που ηταν trusted στο Reddit. Το πακετο ωστόσο εχει φτασει στην πατρα απο τις 8 Μαιου (βασιζόμενος στο tracking) κι έλαβε ξανα το ιδιο update (arrival at processing center) ξανα τις 22. Φοβαμαι οτι δεν θα το λάβω ποτε. Εχετε μηπως καποια βοηθεια πανω σε αυτο? Καλησπέρα, Η China Post συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ που σημαίνει καθυστέρηση. Βάλε μια το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/ να δεις αν σου βγάζει κάτι διαφορετικό η next tracking number. Αλλιώς αν θες στείλε σε pm το tracking number να δω αν καταλάβω κάτι παραπάνω από αυτά που γράφεις. Επεξ/σία 29 Μαϊου από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα