Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,πόσα ένσημα χρειάζονται για να βγει κάποιος ταμείο για πρώτη φορά ? Πόσο διαρκεί και πόσα χρήματα ειναι? Συμψηφιζονται τα ένσημα εποχιακά και μη ? 

Δημοσ.
6 hours ago, LabrakisG1992 said:

Αυτό φίλε είναι απο το 2013 δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμη αυτες οι προϋποθέσεις μπορεί να έχουν αλλάξει.. Εγώ ποιο πολύ θέλω να μάθω αν συμψηφιζονται όλα τα ένσημα εποχιακά και μη για να συμπληρώσεις για ταμείο?

Δημοσ.
Στις 29/5/2024 στις 5:26 ΜΜ, Brashida είπε

Αυτό φίλε είναι απο το 2013 δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμη αυτες οι προϋποθέσεις μπορεί να έχουν αλλάξει.. Εγώ ποιο πολύ θέλω να μάθω αν συμψηφιζονται όλα τα ένσημα εποχιακά και μη για να συμπληρώσεις για ταμείο?

Τα εποχιακά, προφανώς όχι.

Για ΑΥΤΑ δεν πήρες ταμείο ανεργίας?

2' φορά θα σου δώσουν τα ίδια ένσημα?

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ταμείο ανεργίας
Δημοσ.
14 hours ago, GREGORYMO said:

Τα εποχιακά, προφανώς όχι.

Για ΑΥΤΑ δεν πήρες ταμείο ανεργίας?

2' φορά θα σου δώσουν τα ίδια ένσημα?

Όχι δεν έχω πάρει από εποχιακά ταμείο πρώτη φορά βγαίνω γι'αυτό ρωτάω αν συμψηφιζονται για να βγω τακτικό?

16 hours ago, piccolino said:

Ξέρεις Τα ένσημα συμψηφιζονται εποχιακά και μη για να βγω ταμείο πρώτη φορά ?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Brashida είπε

Όχι δεν έχω πάρει από εποχιακά ταμείο πρώτη φορά βγαίνω γι'αυτό ρωτάω αν συμψηφιζονται για να βγω τακτικό?

Την 1' χρόνια ΔΕΝ δίνουν ταμείο τα εποχιακά αλλά υπολογίζονται την δεύτερη χρονιά 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Brashida είπε

Μήπως να ρωτήσεις στη ΔΥΠΑ που ξέρουν σίγουρα;

Δημοσ.
On 31/05/2024 at 17:54, piccolino said:

Μήπως να ρωτήσεις στη ΔΥΠΑ που ξέρουν σίγουρα;

Μπορώ να επικοινωνήσω και μέσω ίντερνετ online κάπως γιατί έχω πάρει στην υπηρέσια ΟΑΕΔ της περιοχής μου αλλά δεν βγάζεις άκρη δεν εξυπηρετούν σωστά 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Brashida είπε

Μπορώ να επικοινωνήσω και μέσω ίντερνετ online κάπως γιατί έχω πάρει στην υπηρέσια ΟΑΕΔ της περιοχής μου αλλά δεν βγάζεις άκρη δεν εξυπηρετούν σωστά 

Εδώ έχει τα e mail https://www.dypa.gov.gr/epikoinonia/mail?&ΚΠΑ2 όλων των ΚΠΑ2. Βρες σε ποιο ανήκεις και στείλε ένα e-mail. Έχε το νου σου στο τηλέφωνο σου, γιατί κάποιες φορές που είχα στείλει μήνυμα, με είχαν καλέσει για να μου απαντήσουν. Αν σε 2-3 μέρες δε πάρεις απάντηση στείλε και σε άλλα ΚΠΑ2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...