theoritikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Εδώ και δο μέρες δεν μπορώ να μπώ στον λογαριασμό μου με otenet. Συγκεκριμένα, κάθε φορά που πάω να συνδεθώ μετά την επιβαιβέωση του username και του password, με πετά λέγοντας μου οτι αποσυνδέθικα εξαιτίας ενος αγνώστου σφάλματος. Πρόβλημα Modem δεν είναι γιατί δυο άλλες free συνδέσεις που έχω μπαίνουν κανονικά (είναι μέσω ΕΠΑΚ, οπότε ούτε εκεί είναι το πρόβλημα). Τι λετε να φταίει? Είμαι έτοιμος να παω και να τους βρίσω!
theoritikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Το ακριβές σφάλμα είναι σφάλμα 619: παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα. Αμα επιμένω καταφέρνει να συνδεθεί, αλλά δεν μπορώ να δώ καμιά σελίδα γιατί ο explorer νομίζει πως είμαι off-line!
RaNd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα πρωτοκολων... Κοιτα τις ρυθμισεις TCP/IP σε ολες και βεβαιωσου οτι ειναι οι ιδιες και οτι δεν εχουν αλλαχτει απο κανενα dialer :!: :!: Η αλλη λυση ειναι να παρεις στο Help Desk (αυτη ειναι η δουλεια τους), απο εκει θα δουν ακριβως αν ειναι δικο τους η δικο σου το προβλημα!
theoritikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μετά απο ψάξιμο και μερικά τηλέφωνα στο support center, ανακάληψα οτι τελικά φταίγαν οι drivers του modem. Ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα άλλο πιο σοβαρό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.