Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. 

Έχω πάρει το s24 ultra από τα πρώτα που ήρθαν τον Ιανουάριο.

Πιο πριν είχα το s21 fe 5g και για λίγο διάστημα πέρασε από τα χέρια μου και ένα s23 ultra. 

Έχω να πω ότι σε προσωπικό επίπεδο τοψεχω μετανιώσει. Η κάμερα είναι απαράδεκτη.Δεν το χρησιμοποιω για να βγάλω φωτό με παρέες η τοπία η γενικά τύπου social.Το χρησιμοποιώ για την δουλειά μου και κυρίως να βγάζω φωτό από labels πχ ρούτερ καταγραφικα συσκευές πλακέτες γενικές εικόνες όχι micro.

Όταν κάνεις ζουμ και αλλάζει  κάμερα μετά το 10χ αν θυμάμαι καλά το απόλυτο χάος καμιά αρμονία μα καμία τελείως. 

Η φωτογραφίες έχουν σκιές και πολλές φορές δεν είναι καλά εστιασμένες. 

Γενικά είναι κάτι το οποίο η ποιότητα της κάμερας για μένα ανοίκει στην κατηγορία τον 500 ευρώ. 

Το s23 ήταν μακράν καλύτερο σε φωτό. 

Το s21 τίμιο για τα λεφτά του με αρκετά καλές φωτό. 

Περίμενα το s24 ultra με όλα αυτά τα ai και την υποτιθέμενη τεχνολογία να ήταν κάτι σε φάση άνοιξα την κάμερα έκανα ζουμ έβγαλα φωτό και τέλος. 

Εδώ πρέπει να προσέχω μην ξεπεράσω το ζουμ και αλλάξει κάμερα και δεν φαίνεται τπτ. 

Λυπάμαι που το λέω αλλά μάλλον λάθος αγορά. 

Ο σκοπός του θέματος είναι αν κάποιοι έχετε το s24 ultra πως είναι σε εσάς ? 

Είναι όλα οκ  στης δικές σας συσκευές ? Να πάω να το δω για εγγύηση σε θέμα hardware?

Διάβασα πολλά θέματα σε forum στο εξωτερικό αλλά δεν τα εμπιστεύομαι πάντως όλοι κάνουν παράπονα.

Δημοσ.

Η γυναίκα μου είχε το s22 ultra. Το δούλεψα αρκετά. Εγώ είχα και έχω ακόμα το S21 FE 5G και σε πολλές φωτογραφίες ήταν το αποτέλεσμα πιο ικανοποιητικό από το ultra εκτός από ζουμ. Γενικά το έχω πει πολλές φορές exynos και samsung μακριά. Πολλά θέματα.

Δεν μου φαίνεται περίεργο αυτό που λες για το S24 ultra.

Δημοσ.

S22 ultra με Snapdragon οι φωτογραφίες του είναι εξαιρετικές, πόσο διαφορά να έχουν με αυτές του exynos ; Επίσης ο exynos  που λες τι σχέση έχει με το s24 ultra; 

Δημοσ.

Δεν έγραψα ότι ο S24 έχει σχέση με τον exynos. Που το είδες? Το ότι "δεν μου φαίνεται περίεργο" που γράφω είναι γενικό δεν αφορά τον επεξεργαστή.

Εγω έχω χρησιμοποιήσει το S22 ultra και: τα κολλήματα που έτρωγε πχ όταν απλά άνοιγες το άλμπουμ με φωτογραφίες, το shutter lag πολλές φορές, η θερμοκρασία που ανέβαζε χωρίς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο ήταν πολλά από τα χαζά που έχω ξανά συναντήσει σε κινητά με Exynos οπότε και πλέον τα αποφεύγω. 

Οι φωτογραφίες εκτός του ζουμ και κάποιων νυχτερινών περιπτώσεων για κινητό τέτοιας τιμης ήταν απογοήτευση. Το S21 FE σε πολλές περιπτώσεις ήταν το ίδιο καλο η καλύτερο.

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία περίπου 2 χρόνια με το S22 ultra.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Payne83 είπε

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία περίπου 2 χρόνια με το S22 ultra.

Να γράψω και εγώ την εμπειρία μου με το iphone 15 pro τότε. Για το s24 θέλει πληροφορίες ο άνθρωπος

Δημοσ.
Στις 29/5/2024 στις 12:50 ΠΜ, petros_tdm είπε

Έχω να πω ότι σε προσωπικό επίπεδο τοψεχω μετανιώσει. Η κάμερα είναι απαράδεκτη.Δεν το χρησιμοποιω για να βγάλω φωτό με παρέες η τοπία η γενικά τύπου social.Το χρησιμοποιώ για την δουλειά μου και κυρίως να βγάζω φωτό από labels πχ ρούτερ καταγραφικα συσκευές πλακέτες γενικές εικόνες όχι micro.

Όταν κάνεις ζουμ και αλλάζει  κάμερα μετά το 10χ αν θυμάμαι καλά το απόλυτο χάος καμιά αρμονία μα καμία τελείως

Κρατησε τοτε την πλακετα πιο κοντα για να μη χρειαζετε να κανεις 10x. 

Πανω κατω για τον ιδιο λογο το εχω και εγω και δεν εχω δει κατι ωστε να πω απαραδεκτο. Πριν ειχα το s21u και το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν ειναι καμια ουαου αναβαθμιση περα απο την επιπεδη οθονη και την αντανακλαση. 

Δεν εχει παρει και καμια αναβάθμιση ακομα για τις καμερες. 

Δημοσ.

Balivar 

Κάπως έτσι βγάζω φωτογραφίες προκειμένου να μην αλλάξει το κινητό φακό και μετά δεν βλέπεις τπτ. 

Απλά δεν το περίμενα αυτό από ένα τέτοιο κινητό. Κανονικά θα έπρεπε να καταλαβαίνει ότι θες να κάνεις ζουμ σε κάτι που έχεις στα 30-40 εκατοστά και να μην αφήνει να γυρίσει στον άλλο φακό. 

Γνώμη μου πάντα. 

Πάντως πχ σε iphone 15,xiaomi 14 που επίτηδες τα είδα δεν έχουν τέτοια προβλήματα όλα πάνε ομαλά σαν να έχεις μια κάμερα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...