camel555 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Καλησπέρα, έχω ένα Samsung Galaxy Tab S6 SM-T860 και θέλω να συνδέσω ένα πληκτρολόγιο, προκειμένου να κάνω χρήση Word (και μόνο). Θα με ενδιέφερε να είναι σε θήκη το πληκτρολόγιο, ώστε να στηρίζω το tablet σε διαφορετικές γωνίες και να γράφω, σαν να είχα laptop, σαν αίσθηση... Έχει δοκιμάσει κάποιος κάποια λύση να μου προτείνει? Ευχαριστώ.
camel555 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Αυτή η λύση θα με κάλυπτε; https://www.skroutz.gr/s/21768639/Smartcase-Bluetooth-Flip-Cover-Dermatinis-me-Pliktrologio-Mayro-Galaxy-Tab-S6-10-5.html Είναι μια απλή θήκη με keyboard και έχει χώρο για να μπει στην θήκη τόσο το τάμπλετ (να στηρίζεται σε γωνία), όσο και το keyboard, το οποίο είναι ξεχωριστό (απλά χωρά στην θήκη;) Ρωτάω γιατί έχω ακριβώς ένα ίδιο keyboard... Οπότε μήπως να έψαχνα για μια θήκη-βάση μόνο, χωρίς το keyboard; Δεν προσφέρει κάτι άλλο το πακέτο αυτό, σωστά;
Λύση madnifestah Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Λύση Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 23 hours ago, camel555 said: το keyboard, το οποίο είναι ξεχωριστό (απλά χωρά στην θήκη;) αυτό ακριβός.. ένα universal bluetooth πληκρολόγιο είναι που απλά έρχεται και χωράει μέσα στην θήκη. δεν έχει κάτι άλλο.. η σταθερή βάση γραφείου πάντως είναι ποιο σωστή επιλογή αν γράφεις αρκετά, κάτι σαν αυτό πχ Ugreen Aluminum Adjustable Tablet Stand | UGREEN EU Επεξ/σία 31 Μαΐου 2024 από madnifestah 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα