Panoskotsi Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Καλησπέρα, ίσως να μην είμαι στη σωστή ενότητα αλλά είμαι άσχετος γενικά με το θέμα ήχου…. Εχω κάτι ηχεία soundblaster kratos, τα οποία έχουν εδώ και χρόνια χαλάσει. Υποθέτω κάποιο θέμα πλακέτας. Σκεφτόμουν λοιπόν τώρα που τα ξαναβρήκα πως να τα αξιοποιήσω, και σκεφτόμουν αν είναι δυνατό με ένα ενισχυτή να τα επαναφέρω στη ζωή. Να καταργήσω δηλαδή όλο το υπάρχων σύστημα και να κρατήσω τα ηχεία και το subwoofer, όπου θα συνδεθούν σε κάποιον ενισχυτή εξωτερικό. ειναι κάτι που θα λειτουργήσει; Εάν ναι τι είδους ενισχυτή χρειάζομαι;
Chris2756 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Φιλε τα ηχεια αυτα ειναι ενεργα, που σημαινει οτι εχουν καποια πλακετα με τα τσιπ ενισχυσης, κροσοβερ κτλ. Ειτε εχει χαλασει η πλακετα ειτε καποιο μεγαφωνο, δεν συμφερει η επισκευη τους. Για να τα μεταρτεψεις απο ενεργα σε παθητικα για συνδεση με ενισχυτη, παλι θα πρεπει να αφαιρεσεις πλακετες να αλλαξεις καλωδια να βαλεις βυσματα συνδεσης κτλ. Να ηταν καποια ηχεια κοστους 500+Ε ισως να αξιζε ο κοπος και τα εξοδα. Τωρα για ηχεια των 60Ε? Μονο στην περιπτωση που σου αρεσουν τα μαστορεματα για χομπυ. Γνωμη μου, δωσε 35-40Ε και παρε ενα σετακι edifier M 1360, για να κανεις την δουλεια σου. Την ιδια ποιοτητα ηχου, μη σου πω και καλυτερη, θα παρεις
Panoskotsi Δημοσ. 31 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 31 Μαϊου Σε ευχαριστω πολυ και το ξερω πως ειναι ενεργα. Ειχα την εντυπωση πως η ενισχυση γινεται ολη μεσα απο σαμπ που εχει τη πλακετα, οποτε απλα με εναν ενισχυτη θα εκανα δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα