Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος, η κάρτα μου είναι από το 2018 και το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν την αναγνωρίζει κανένα μηχάνημα για να τη φορτίσω.
Έχει τύχει σε κάποιον άλλον; Είχα υπόλοιπο ενός μήνα και για αυτό δεν παίρνω καινούρια, δυστυχώς ο κοντινός σταθμός μου δεν έχει προσωπικό που να εκδίδει κάρτες και να του πω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Έχει τύχει σε κάποιον άλλον/η;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Όπως λέει και ο τίτλος, η κάρτα μου είναι από το 2018 και το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν την αναγνωρίζει κανένα μηχάνημα για να τη φορτίσω.
Έχει τύχει σε κάποιον άλλον; Είχα υπόλοιπο ενός μήνα και για αυτό δεν παίρνω καινούρια, δυστυχώς ο κοντινός σταθμός μου δεν έχει προσωπικό που να εκδίδει κάρτες και να του πω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Η κάρτα λειτουργεί ακόμα στις μπάρες κανονικά; Απλά δεν φορτίζει τους αυτόματους πωλητές;

Αν ναι δοκίμασε να τη φορτίσεις με την εφαρμογή ATH.ENA (τουλάχιστον εγώ εκεί τη φορτίζω για να μη περιμένω στην ουρά)

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, Gatoskylo8 said:

οταν την βαζεις αφορτιστη σε μηχανημα στην αναγνωριζουν;

εαν ναι, ισως φταιει το απιστευτα προβληματικο λογισμικο τους. τοσα χρονια και ακομα να το φτιαξουν. εδω σκεψου φορτισα την δικη μου επιτυχως και μετα τα μηχανηματα εβγαζαν μηνυμα λαθους οτι ειναι αφορτιστη!!!

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν θυμάσαι το πιν, μπορείς να δηλώεις απώλεια και να βγάλεις καινούργια με όποιο προιόν είχες μέσα ήδη χωρίς επιπλέον κόστος

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τις προσωποποιημένες σίγουρα μπορείς να τις αντικαταστήσεις διατηρώντας το προϊόν που είχε η παλιά. 

Επίσης, όπως είπα και στην ξερόλα υπάλληλο της τράπεζας που έκανε την έξυπνη για το πως χάλασε η κάρτα μου, αν οι κάρτες ήταν μαγνητισμένες θα κολλούσαν στο ψυγείο δίπλα στο I❤Santorini

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, konc είπε

Επίσης, όπως είπα και στην ξερόλα υπάλληλο της τράπεζας που έκανε την έξυπνη για το πως χάλασε η κάρτα μου, αν οι κάρτες ήταν μαγνητισμένες θα κολλούσαν στο ψυγείο δίπλα στο I❤Santorini

οι τραπεζικές κάρτες είναι και μαγνητικές αλλά δεν νομίζω ότι χρησιμοποιούνται πια μαγνητικοί αναγνώστες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, giwrgostr είπε

Αν θυμάσαι το πιν, μπορείς να δηλώεις απώλεια και να βγάλεις καινούργια με όποιο προιόν είχες μέσα ήδη χωρίς επιπλέον κόστος

Ευχαριστώ πολύ εσένα και τα υπόλοιπα παιδιά, αυτό θα κάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...