Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα δείχνουν πως η Google βρίσκεται ένα βήμα πριν τον μαζικό τερματισμό χιλιάδων λογαριασμών που χρησιμοποιούν επεκτάσεις και λογισμικά φραγής διαφημίσεων.

image.jpeg.00065f6c054d0a874f471032507cd15e.jpeg

Επεξ/σία από jcnstd100
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, jcnstd100 είπε

Όλα δείχνουν πως η Google βρίσκεται ένα βήμα πριν τον μαζικό τερματισμό χιλιάδων λογαριασμών που χρησιμοποιούν επεκτάσεις και λογισμικά φραγής διαφημίσεων.

θα γελάσω με την κωλοτούμπα που θα κάνει στο τέλος αλλά για να δούμε το τσίρκο τι θα μας δείξει στη συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jcnstd100 είπε

Μόνο που εγώ πχ δεν είμαι logged in όταν βλέπω YouTube (και πολύ καλά κάνω)

*Δεν καταλαβαίνω τη σκοπιμότητα και την πηγή του σχολίου με τα bold και το επιμελώς τοποθετημένο εικονίδιο.

• Like 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Silverage είπε

Ας παλεύει όσο θέλει. Εγώ προσωπικά πάντα θα ψάχνω να βρω τρόπο να το αποφύγω, όσο πολύπλοκος και αν είναι αυτός.

Είναι πραγματρικά βασανιστήριο να βλέπεις youtube χωρίς adblock. Καμιά φορά βλέπω λίγο στη smart tv που δεν παίρνει adblock και ξεκινάει 1η διαφήμιση του youtube, 2η διαφήμιση και μετά ξεκινάει και ο τύπος στο βίντεο να μιλάει 30s για τον σπονσορά του....

Ε άντε γειά!

SmartTube για andoird TV

Δημοσ.
17 ώρες πριν, N3M3SiS είπε

Θέλετε να βλέπετε τους αγαπημένους σας Youtubers, θέλετε και να συνεχίζουν να βγάζουν περιεχόμενο, το θέλετε και χωρίς διαφημίσεις, το θέλετε και δωρεάν. 

8.49. 

Παρόλο που οι youtubers παίρνουν ψίχουλα από τις διαφημίσεις, το θέμα μου δεν είανι εκεί. Ας πούμε ότι θέλω να τους πληρώσω. Αγοράζω youtube premium, πληρώνω και η Google με παρακολουθεί καλύτερα. Μπαίνω μέσω λογαριασμού, που τώρα δεν το κάνω και έτσι η Google έχει πλέον αναλυτικό ιστορικό μου. 

"και κερατάς και δαρμένος"...

Όχι, ευχαριστώ. Μέχρι να μου προσφέρει μία κανόνική επιλογή θα βάζω adblock. Δεν με πειράζει αν το βίντεο πάει στο τέλος, πατάω και πάει πάλι στην αρχή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερωτηση εχω να κανω. Ποσοι απο αυτους που διαμαρτυρονται πληρωνουν 8 ευρω για Spotify premium και λενε και ευχαριστω, χωρις να γκρινιαζουν? Η εστω και 5 ευρω για την duo συνδρομη?

Με 8.5 ευρω παιρνεις yt premium και yt music και κοβεις το spotify. Ναι οκ ειναι ανωτερο, προς το παρον, απο το yt music αλλα τιθεται θεμα value for money.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
19 ώρες πριν, N3M3SiS είπε

Θέλετε να βλέπετε τους αγαπημένους σας Youtubers, θέλετε και να συνεχίζουν να βγάζουν περιεχόμενο, το θέλετε και χωρίς διαφημίσεις, το θέλετε και δωρεάν. 

8.49. 

Εγώ που θέλω να κλείσουν όλα τα κανάλια τους που πληρώνω;

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν πληρώνω ούτε spotify. Εχουμε γεμίσει συνδρομές των 6-7-8-10 ευρώ που ροκανίζουν το εισόδημά μας λίγο-λίγο. Φτάνει.

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Μια ερωτηση εχω να κανω. Ποσοι απο αυτους που διαμαρτυρονται πληρωνουν 8 ευρω για Spotify premium και λενε και ευχαριστω, χωρις να γκρινιαζουν? Η εστω και 5 ευρω για την duo συνδρομη?

Με 8.5 ευρω παιρνεις yt premium και yt music και κοβεις το spotify. Ναι οκ ειναι ανωτερο, προς το παρον, απο το yt music αλλα τιθεται θεμα value for money.

σπασμένο spotify ΚΑΙ ublock για youtube άμα δε μαρέσουν οι λίστες και το βραδάκι stremio n chill

μηδενικά έξοδα και φουλ ηδονή στη σκέψη ότι τόσα διοικητικά συμβούλια δεν έχουν ψωμί να φάνε εξ' αιτίας μου

• Like 4
  • Haha 5
Δημοσ.

Θα πλήρωνα ευχαρίστως 8.90 το μήνα στο unlock origin, για να κόβει της διαφημίσεις, παρά στην google για να μη δείχνει διαφημίσεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Silverage said:

Είναι samsung.

TizenTube λέγεται για Samsung.

https://github.com/reisxd/TizenBrew/blob/main/docs/README.md

Θέλει μερικές ρυθμίσεις αλλά αξίζει τον κόπο. Αρχικά βάζεις το TizenBrew από τον browser της τηλεόρασης, αλλά πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσεις developer mode για να μπορεί να εγκατασταθεί εφαρμογή μέσω browser.

Επεξ/σία από Usahh
  • Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Lucifer είπε

σπασμένο spotify ΚΑΙ ublock για youtube άμα δε μαρέσουν οι λίστες και το βραδάκι stremio n chill

μηδενικά έξοδα και φουλ ηδονή στη σκέψη ότι τόσα διοικητικά συμβούλια δεν έχουν ψωμί να φάνε εξ' αιτίας μου

Σπασμενο spotify πως?

Streamio ?? Πρωτη φορα το ακουω.. Λιγο φως;;

Δημοσ.

Βάλτε uBlock Origin και σταματήστε να χρησιμοποιείτε επιτέλους chromium-based browsers. Σε όλους βλέπω αρέσει το internet αλλά κανείς δεν ψήνεται να πάει κόντρα στην Google. Βάλτε Firefox ή κάποιο fork του ρε παιδιά, όσο κάθεστε στην Google τόσο της δίνετε πάτημα να επεκτείνει το (οριακά) μονοπώλιό της.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...