Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/6/2024 στις 11:35 ΠΜ, Arkin είπε

Εδώ δουλεύουν όλα μια χαρά. Πήρε και το revanced αναβάθμιση χθες κομπλέ και αυτό. 

Ένα script του Tampermonkey ήταν τελικά η αιτία για τις δυσλειτουργίες στο YouTube.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, jcnstd100 είπε

Ένα script του Tampermonkey ήταν τελικά η αιτία για τις δυσλειτουργίες στο YouTube.

Ναι πηρε αναβαθμιση και αυτο. Μια χαρα δουλευουν ολα μηδεν κολλημα η αλλα θεματα και σε κινητο και σε υπολογιστη. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Arkin είπε

Ναι πηρε αναβαθμιση και αυτο. Μια χαρα δουλευουν ολα μηδεν κολλημα η αλλα θεματα και σε κινητο και σε υπολογιστη. 

Το script Remove Adblock Thing ήταν προβληματικό.

Από τη στιγμή που η τελευταία έκδοση του AdGuard για Chrome είναι Manifest v3 compliant δε χρειάζομαι επιπλέον πρόσθετα scripts για το Tampermonkey.

Δημοσ.

Μέχρι τώρα δεν έχω χρησιμοποίησει ποτέ κάποιο adblock και δεν μπορώ να πω ότι έχω φτάσει σε σημείο να ενοχληθώ τόσο που να μη θέλω να δω κάτι. Θεωρώ τις διαφημίσεις κάτι φυσιολογικό, όπως στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, zio10 είπε

Μέχρι τώρα δεν έχω χρησιμοποίησει ποτέ κάποιο adblock και δεν μπορώ να πω ότι έχω φτάσει σε σημείο να ενοχληθώ τόσο που να μη θέλω να δω κάτι. Θεωρώ τις διαφημίσεις κάτι φυσιολογικό, όπως στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο. 

Εάν χρησιμοποιείς το youtube ελάχιστα έως μηδαμινά και χωρίς συνδρομή, τότε λογικά δεν θα σε πειράζουν 2 ή περισσότερες διαφημίσεις απανωτές στο ίδιο βίντεο, εάν το χρησιμοποιείς συχνά τότε είναι πραγματική τρέλα η συχνότητα ραπίσματος των διαφημίσεων που δέχεσαι, οπότε είτε τους πληρώνεις για να μην σε βασανίζουν ή βάζεις κάποιο adblock.

image.jpeg.1a9f20a2eabc37e46ff790c8957417c5.jpeg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/6/2024 στις 5:46 ΜΜ, zio10 είπε

Η διαφορά είναι οι "στοχευμένες" διαφημίσεις, δηλαδή εγώ κι εσύ δεν βλέπουμε τις ίδιες.

Η κυρία Google καταγράφει τη δραστηριότητα σου on-line αλλά (κι εδώ είναι το πολύ ανησυχητικό) και offline, πχ που πας συνήθως για ψώνια, διακοπές κλπ και σου παρουσιάζει ανάλογες διαφημίσεις. Επίσης πασάρει αυτά τα δεδομένα (υποθέτω με το αζημίωτο) σε άλλες πλατφόρμες πχ meta (Facebook Instagram etc) για να σου παρουσιάσουν επίσης εξατομικευμένες διαφημίσεις.

Κι ο απλός αλλά όχι απλοϊκός χρήστης σκέφτεται και πολύ ορθά.. όχι κύριοι, αν θέλετε να βγάλετε χρήματα να πάτε να δουλέψετε μεροκάματο. Εφόσον δεν έχουμε κάποια σύμβαση για να σας παραχωρώ δεδομένα της δραστηριότητας μου έναντι τιμήματος, να πάτε να γ.......

Adblockers και ξερό ψωμί.

(για τις εξατομικευμένες διαφημίσεις δείτε το προφητικό minority report)

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 5/6/2024 στις 8:06 ΠΜ, jcnstd100 είπε

Εδώ και 3 ημέρες τέθηκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο Manifest 3 και ήδη υπάρχουν αναφορές από δεκάδες χρήστες για εκτεταμένα προβλήματα στο YouTube λόγω αυτής της αλλαγής (κενή οθόνη στην αναπαραγωγή και προεπισκόπηση των βίντεο, σπασμένες επεκτάσεις στο chrome). 

Δεν χρειάζονται το v3 για το YouTube.

Βασικά αν κάνουν πράξη το παρακάτω experiment τότε YouTube χωρίς διαφημίσεις και χωρίς συνδρομή.. δύσκολο.

Προσθήκη της διαφήμισης μέσα στο video.. μάλιστα. Στην ουσία δεν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψει κάποιος αυτό, η διαφήμιση είναι στο video stream καθαυτό.

Δεν είναι κάτι ξεχωριστό για να μπορεί να ανιχνευτεί και να αφαιρεθεί.

Δεν ξέρω αν το experiment θα πάει για καθολική χρήση, αλλά αν πάει... Δύσκολο να πάει γιατί το κόστος για κάτι τέτοιο θα τους είναι πολύ μεγάλο. Πάντως τη τεχνολογία για κάτι τέτοιο (το να στέλνουν "προσωπικό" video στον κάθε χρήστη) την έχουν από το Stadia.

Επεξ/σία από aypnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...