jcnstd100 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Lucifer είπε Το αποφασίζει η ελεύθερη αγορά. Αυτό λέγεται καπιταλισμός της απληστίας των cartels όπου όλα λειτουργούν ανεξέλεγκτα υπό καθεστώς πλήρους ασυδοσίας και χωρίς τους στοιχειώδεις κανόνες διαφάνειας. Επεξ/σία 30 Μαϊου από jcnstd100 1 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Μαϊου Moderators Δημοσ. 30 Μαϊου 14 λεπτά πριν, cumulus είπε Σκεψου καποια στιγμη να σου πει το ιδιο πραγμα και ο εργοδοτης σου,τι πλακα θα εχει. Αν μου έδινε για δεκαετίες πρόσβαση σε ευαίσθητα στοιχεία της εταιρείας τα οποία θα μπορούσα να πουλήσω σε κάθε ενδιαφερόμενο, δε νομίζω να με πολυένοιαζε tbh. Αν δεν τους βγαίνει το επιχειρηματικό μοντέλο να το αλλάξουν. Ούτε στο Twitch έβγαινε, γι' αυτό έχει γίνει cam site τώρα.
cumulus Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Kercyn said: Αν μου έδινε για δεκαετίες πρόσβαση σε ευαίσθητα στοιχεία της εταιρείας τα οποία θα μπορούσα να πουλήσω σε κάθε ενδιαφερόμενο, δε νομίζω να με πολυένοιαζε tbh. Αν δεν τους βγαίνει το επιχειρηματικό μοντέλο να το αλλάξουν. Ούτε στο Twitch έβγαινε, γι' αυτό έχει γίνει cam site τώρα. Το πιστεψα .. Και σε εσενα αν δεν σου αρεσει το μοντελο μην το ακολουθεις.Οπως εγραψα δεν ειναι υποχρεωτικο να βλεπεις youtube. Επεξ/σία 30 Μαϊου από cumulus
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Μαϊου Moderators Δημοσ. 30 Μαϊου 11 λεπτά πριν, cumulus είπε Το πιστεψα .. Και σε εσενα αν δεν σου αρεσει το μοντελο μην το ακολουθεις.Οπως εγραψα δεν ειναι υποχρεωτικο να βλεπεις youtube. Μα δεν έχω εγώ το πρόβλημα ούτε κάνω κάτι κακό. Στο πισί μου κατεβάζω πράγματα που θέλω εγώ, όχι ό,τι θέλει ο κάθε spammer. 1
Arkin Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 1 ώρα πριν, nzeppos είπε Τελικά πέφτουν τερματισμοί λογαριασμών για adblocking ή όχι; Όχι πουθενά για την ώρα. Και ούτε πρόκειται. Το πολύ πολύ να μην σε αφήνει να δεις το βίντεο μαύρες οθόνες η να σε πηγαίνει στο τέλος όπως γράφει το άρθρο. 2
jcnstd100 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 8 ώρες πριν, Arkin είπε Όχι πουθενά για την ώρα. Και ούτε πρόκειται. Δεν ισχύει όμως το ίδιο στη περίπτωση του Spotify το οποίο τερματίζει τους λογαριασμούς όσων χρηστών χρησιμοποιούν φραγείς διαφημίσεων στους υπολογιστές τους. Μένει να φανεί αν η Google πράξει το ίδιο ως μια έσχατη λύση ή αν θα προχωρήσει σε εναλλακτικές επιλογές για να πείσει τους χρήστες των υπηρεσιών της να εγγραφούν ως συνδρομητές στη Premium πλατφορμα. 9 ώρες πριν, nzeppos είπε Τελικά πέφτουν τερματισμοί λογαριασμών για adblocking ή όχι; Προς το παρόν όχι αλλά αν τελικά η Google τραβήξει κι άλλο το σχοινί θα πρόκειται ουσιαστικά για έσχατη λύση στη περίπτωση που τα ήδη υφιστάμενα αντίμετρα δεν αποδώσουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Necrogenisis Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 19 ώρες πριν, jcnstd100 είπε Δεν ισχύει όμως το ίδιο στη περίπτωση του Spotify το οποίο τερματίζει τους λογαριασμούς όσων χρηστών χρησιμοποιούν φραγείς διαφημίσεων στους υπολογιστές τους. Πηγή; Θα ήθελα να ξέρω τι και πως, δεν με νοιάζει αν θα μου κλείσουν τον λογαριασμό. Το BlockTheSpot δουλεύει μια χαρά ως τώρα. 1
jcnstd100 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 2 ώρες πριν, Necrogenisis είπε Πηγή; Θα ήθελα να ξέρω τι και πως, δεν με νοιάζει αν θα μου κλείσουν τον λογαριασμό. Το BlockTheSpot δουλεύει μια χαρά ως τώρα. https://techcrunch.com/2019/02/08/spotify-will-now-suspend-or-terminate-accounts-it-finds-are-using-ad-blockers/ 1
Necrogenisis Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 15 λεπτά πριν, jcnstd100 είπε https://techcrunch.com/2019/02/08/spotify-will-now-suspend-or-terminate-accounts-it-finds-are-using-ad-blockers/ Α, καλά, είναι του '19 το άρθρο. Νόμιζα πως υπήρχε κάποια νεότερη εξέλιξη. Σιγά μην φοβηθώ 😂 2
Lanike71 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Στις 29/5/2024 στις 9:06 ΜΜ, Lucifer είπε γνώση από Youtube μόνο για να δεις πως να αλλάξεις μόνος σου λάμπα στο όπελ αυτή η "γνώση" από εκεί μέσα είναι που έχει ρίξει τον παγκόσμιο μέσο όρο iq Χμ, δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά, αλλά εγώ έχω πάρει αρκετή γνώση από εκεί. Από το να δω απλά tutorials για γλώσσες προγραμματισμού, μέχρι να παρακολουθήσω μαθήματα γραμμικής άλγεβρας του ΜΙΤ. Η πρότασή μου: Στοχευμένες διαφημίσεις ανάλογα με τη θέαση του χρήστη. Δε μπορεί εγώ που θα δω 5 τραγούδια το μήνα, να έχω το ίδιο ποσοστό διαφημίσεων, με αυτόν που βλέπει ώρες ολόκληρες καθημερινά. Πιθανό αυτός που είναι καθημερινός "βαρύς" χρήστης, να γίνει και μέλος premium. Δεν ξέρω αν κατά πόσο είναι εφικτό αυτό, αλλά ίσως είναι και το δικαιότερο. 1
jcnstd100 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Εδώ και 3 ημέρες τέθηκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο Manifest 3 και ήδη υπάρχουν αναφορές από δεκάδες χρήστες για εκτεταμένα προβλήματα στο YouTube λόγω αυτής της αλλαγής (κενή οθόνη στην αναπαραγωγή και προεπισκόπηση των βίντεο, σπασμένες επεκτάσεις στο chrome).
Lanike71 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 2 ώρες πριν, jcnstd100 είπε Εδώ και 3 ημέρες τέθηκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο Manifest 3 και ήδη υπάρχουν αναφορές από δεκάδες χρήστες για εκτεταμένα προβλήματα στο YouTube λόγω αυτής της αλλαγής (κενή οθόνη στην αναπαραγωγή και προεπισκόπηση των βίντεο, σπασμένες επεκτάσεις στο chrome). Σε μένα με ublock origin, πάρα πολλά βίντεο δεν ξεκινούν. Απλά μένουν στην αρχή. Θα πάει το downloading σύννεφο, σε όποια βίντεο χρειάζομαι, όπως tutorials. Και θα τα βλέπω offline.
Arkin Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Εδώ δουλεύουν όλα μια χαρά. Πήρε και το revanced αναβάθμιση χθες κομπλέ και αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα