Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, N3M3SiS είπε

Θέλετε να βλέπετε τους αγαπημένους σας Youtubers, θέλετε και να συνεχίζουν να βγάζουν περιεχόμενο, το θέλετε και χωρίς διαφημίσεις, το θέλετε και δωρεάν. 

8.49. 

Μάλλον αυτό που βλέπουμε εδώ και καιρό είναι διαφημίσεις με μερικά διαλείμματα για περιεχόμενο.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ το premium είναι τραγωδία για τους δημιουργούς. Μοιράζει λέει τα μισά λεφτά σχεδόν σε όσα βίντεο δω. Αν εγώ δω 50 βίντεο τον μήνα (εξαιρετικά χαμηλό και απίθανο σενάριο, αλλά το βάζω σαν υπερβολή), θα δώσει ας πούμε μπακαλίστικα 5€/50=0.10€ για κάθε βίντεο. Ούτε καν για την ίδια την πλατφόρμα μου μοιάζει συμφέρον να παίρνουν 4€/μήνα από κάθε χρήστη, όταν τα ίδια χρήματα μπορούν να τα βγάλουν πολλαπλάσια με διαφημίσεις. Χάνω κάτι;

• Like 1
Δημοσ.

Έχει παραγίνει η κατασταση. Υπάρχουν νομίζω και θα το δοκιμάσουμε εναλλακτικοί πλοηγοί που έχουν επίπεδο πλήρους αποκλεισμού διαφημίσεων. Όπως το brave. Δουλεύει σε iOS τέλεια 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Stamer είπε

image.png.01b200fe1e443ad9704715b6da499315.png
Με μία γρήγορη αναζήτηση, νομίζω ούτε το youtube θα το πείραζε αν σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε, όλα καλά 👍

Αν το yt δεν το νοιάζει να χάσει τους απλούς επισκέπτες, γιατί ξοδεύει χρόνο, χρήμα και εργατοώρες για να πολεμήσει - όχι μόνο στα λόγια - τους adblockers ?
Θα έβγαζε κατευθείαν μια συνδρομητική είσοδο και χωρίς αυτήν δεν θα έβλεπες τίποτα...

Δεν το κάνει γιατί
Αν "premium" = users χωρίς διαφημίσεις
και "no premium" = users που βλέπουν διαφημίσεις
Τότε
no "no premium" users = δεν υπάρχει λόγος για να διαφημιστεί κάποιος στο YT = χάνει όλες τις εταιρίες που αγοράζουν "χρόνο" / βήμα για διαφημίσεις = μένει μόνο με τα 100 m των subscribers...

και το επόμενο βήμα στην απληστία - συγγνώμη, στην ανάγκη εξυπηρέτησης του αυξανόμενου κόστους συντήρησης και επέκτασης εξοπλισμού πρέπει να το πω - στην περίπτωση του no "no premium" users είναι ένα : δαφημίσεις στους premium  και δημιουργία premium pro / platinum / kaitamialastakagela για μη διαφημίσεις.......
Η ανάγκη θα τους οδηγήσει σε αυτό και να δείξουμε κατανόηση...

Επεξ/σία από SoullessRider
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά και ο σκύλος ολόκληρος και η πίτα χορτάτη δεν γίνεται. Εγώ σκέφτομαι είτε να βάλω διαφημίσεις όταν θέλει η google να έχει τσάμπα πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα μου ή να μου πληρώνει συνδρομή...

Επεξ/σία από Eloy
  • Thanks 2
  • Haha 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ίσως είναι απο τις λίγες φορές που είμαι με τους ισχυρούς (youtube/Alphabet).

Στο τέλος κάποιοι θα κάνουν αυτό που έκανε η μισή Ελλάδα (θείοι, γείτονες κλπ) προ 20ετιας που είχαν συνδρομητική τηλεόραση χωρίς ήχο για να βλέπουν ποδόσφαιρο χωρίς να πληρώνουν συνδρομή 😂

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Stamer είπε

image.png.01b200fe1e443ad9704715b6da499315.png
Με μία γρήγορη αναζήτηση, νομίζω ούτε το youtube θα το πείραζε αν σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε, όλα καλά 👍

εντελώς λάθος και άκυρη η λογική σου.

ωραία έχει 100m συνδρομητές, ας μείνει με αυτούς τότε και ας το κόψει εντελώς από τους άλλους να δούμε κάτι στα έσοδα σε παρακαλώ....🤣

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Βάλτε banner με διαφημίσεις όπως παλιά,το να θέλω να δω περιεχόμενο 30 λεπτών και να μου πετάτε 60 διαφημίσεις έχει καταντήσει αηδία , το ublock δείχνει κάτι τρελά νούμερα, 200-300 διαφημίσεις κομμένες σε μία ώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιος που γνωρίζει να μας πει με σιγουριά. 

Οι ad blockers κατέχουν το password του Google account μας?

Όποιος απαντήσει να εξηγήσει και γιατί αν γίνεται.  

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Όσοι υποστηρίζετε το premium για δείτε το ωραίο βιντεάκι του Louis Rossmann για το τι εστί premium. Κοροϊδία με τρέλα!

• Like 3
Δημοσ.

Για ublock origin premium θα πληρωνα και 50€ το μηνα αν γινοταν.
Στους κλεφτοκοταδες της google ουτε σεντ

• Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.

Για τους αξιόλογους creators βάζω τα βίντεά τους να παίζουν σε άλλο browser σε sandbox χωρίς ublock origin και χωρίς ήχο.
Εγώ κανονικά με ublock origin σε άλλο browser.
Η απληστία σκοτώνει.

Δημοσ.

Μπορείτε να βάλετε στον browser και το addon του nordvpn αν έχετε συνδρομή εκεί και να βάζετε χώρα Αλβανία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...