Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε

Θέλετε να βλέπετε τους αγαπημένους σας Youtubers, θέλετε και να συνεχίζουν να βγάζουν περιεχόμενο, το θέλετε και χωρίς διαφημίσεις, το θέλετε και δωρεάν. 

8.49. 

Μπα , όσοι δεν αγοράζουν συνδρομή απλά δεν τους νοιάζει αν πχ αύριο έκλεινε . Τα ίδια με νετφλιξ και λοιπές “ανάγκες” …. 
Προσωπικά θα έδινα 2-3€ ανα έτος ,μαξ , αλλιώς κλάιν 

• Like 19
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια χαρά λειτουργούσε και στις αρχές χωρίς διαφημίσεις. κι όπως έχει ξανά-αναφερθεί, άλλο 1 διαφήμιση σε μπανερακι κοντά στον player και στην θέση ενός βίντεο στις λίστες κι άλλο το πως έχει καταλήξει η κατάσταση με όλους που και στο πριμιουμ σου βγάζει διαφήμιση....

Αν ήταν σε λογικά πλαίσια , δεν θα μας ενοχλούσε και δεν θα βάζαμε και adblocker..

Με μια μέση λύση του στυλ 1-2 μπανερακια - τετράγωνα διαφημίσεων και μια συνδρομή από τους creators θα έβγαινε μια χαρά πιστεύω η κατάσταση.

Θα μπορούσε σε κάθε βίντεο να βγαίνει ο creator με ένα σήμα του σπόνσορα στην αρχή πίσω του και να λέει πχ σήμερα θα σας πω και για τον τάδε προϊόν / παροχή υπηρεσιών και να το παρουσίαζε οπουδήποτε μέσα στο βίντεο....

Οπότε και χρήματα από τους σπονσορες ο δημιουργός - και χρήματα από τους σπονσορες το YT.....

Αλλά και την πίτα και τον σκύλο αυτοί = και την πίτα και τον σκύλο κι εμείς....

Επεξ/σία από SoullessRider
  • Like 17
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολύ φοβάμαι ότι δεν αργούν τα embeded ads στο βίντεο. Εκεί θα αχρηστευτούν τα πάντα και απορώ γιατί δεν το κάνουν.

όσο μπορούμε ποτέ χωρίς adblock. είναι ιδεολογικό το θέμα.

καλά μόλις κοίταξα τις τιμές για το premium και έκανα 45 δευτερόλεπτα να συνέλθω από το γέλιο. 8.49e/month χαχαχαχαχαχαχα με το καλημέρα ρε. Τουλάχιστον το νετφλιξ και αυτά στις αρχές τους ήταν φθηνά. Άρα ξέρετε τι σας περιμένει σε 3-4 χρόνια. το 8.49 θα γίνει 8.49 με 'καποια' ads και το επόμενο πακέτο θα είναι στα 16,99ευρω φαση χωρίς ads. ε και κάποια στιγμή τα 8.49 με ads θα γίνουν 12,99ε και το 16,99 θα γίνει 24,99ε.

Μια πολύ σοβαρή ερώτηση: Γιατί σαν Έλληνες πληρώνουμε το ίδιο με τους Γερμανούς, Αμερικανούς κλπ που έχουν βασικό μισθό 10 φορές πάνω από μας? Δλδ σε γειτονική χώρα γιατί το έχουν πχ 10 φορές κάτω ενώ είναι /2 σε σχεση με μας.

Τα καλά του να είσαι στην ΕΕ?

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Like 9
  • Thanks 3
Δημοσ.

Ευτυχώς Σταματησα να βλεπω TV δεν αντεχα το περιεχομενο και τις διαφημισεις ....

Πλεον Βλεπω μονο Youtube που εχει το περιεχομενο της TV με περισσοτερες διαφημισεις  και εξτρα bonus Να πληρωνω αν θελω ... και εννοειται οτι θελω !!!

Νιώθω τοσο εξυπνος !!!  

Υπαρχει κατι αλλο  εξυπνο να κανω ? πχ να αγοραζω παιχνιδια αλλα να μην μου ανοικουν να μην μπορω να το δωσω στο φιλο μου να παιξει ? Κατι που για να παιξω να πληρωνω συνδρομή ακομα και με παιχνιδια που δεν μου αρεσουν ? 

Η ας πουμε να μην εχω ταινιες DVD , Blu-ray που θα εχω επιλεξει να αγορασω εγω και να μπορω να τα δωσω και σε φιλους να ανταλασουμε ταινιες , να βγαλουν κατι που να πρεπει να πληρωνω συνδρομη για ταινιες που δεν θελω να δω και να μην μπορω να της μοιραζομαι με φιλους μου . 

Και για μουσικη θα πρεπει να το κανουν , πχ να εχεις αγορασει το Δισκο... αλλα να μην τον εχεις το Δισκο ... να πληρωνεις και εκει μια συνδρομη ...

Και στο τελος οταν παω 60 θα λεω στα παιδια μου ... καλα ε αυτες  οι ταινιες ηταν  φοβερες ... κατσε να τις δουμε μαζι ... Απλα να πρεπει να κανω Συνδρομη σε 10 συνδρομιτικα καναλια για τα καταφερουμε !!!  Και που να δουν το συλεκτικο Μαριο που εχω στο Cloud !!! 

• Like 13
  • Thanks 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, N3M3SiS είπε

Θέλετε να βλέπετε τους αγαπημένους σας Youtubers, θέλετε και να συνεχίζουν να βγάζουν περιεχόμενο, το θέλετε και χωρίς διαφημίσεις, το θέλετε και δωρεάν. 

8.49. 

Το πρόβλημα δεν είναι οτι "το θελουμε δωρεάν", το πρόβλημα είναι ότι οι διαφημίσεις μετά το 2010 (αν θυμάμε καλά) που έγιναν βίντεο, κατάντησαν ενοχλητικές. Έβαλα το πρώτο μου adblock (ADBLOCK πριν γίνει μια από τα ίδια) από το 2010 επειδή οι διαφημίσεις παίζανε με τέρμα τη φωνή τότε.

Αν θέλει η GOOGLE να βάλει διαφημίσεις, ας επιστρέψει στο παλιό σύστημα με τα banner και τις λεζάντες κάτω από τα βίντεο που ήταν αθόρυβα, δεν σου πεταγόντουσαν κάθε 30 δεύτερα σε ένα βίντεο, ναι υπάρχουν βίντεο 10 λεπτων με διαφημίσεις κάθε 30 δεύτερα, και πάνω από όλα, οι διαφημίσεις να είναι διαχωρισμένες από τα βίντεο που προτείνει το YOUTUBE, επειδή εκεί τα χρεισιμοποιούν για να εξαπατήσουν κόσμο και η GOOGLE σφηρίζει αδιάφορα από τη στιγμή που πέρνει το μεριδιό της.

Επεξ/σία από Nio9345
  • Like 9
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

πολύ φοβάμαι ότι δεν αργούν τα embeded ads στο βίντεο. Εκεί θα αχρηστευτούν τα πάντα και απορώ γιατί δεν το κάνουν.

Φαντάζομαι λόγω τεχνικών θεμάτων.

Επειδή είναι personalized ads απο το google , τεχνικά δεν θα μπορούσε να μπει σφήνα μέσα στο video

Εκτός αν χώριζε ο δημιουργός τα video σε 3ή 4 ας πούμε για να μπει σφήνα η διαφήμιση

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Επειδή είναι personalized ads απο το google , τεχνικά δεν θα μπορούσε να μπει σφήνα μέσα στο video

Εκτός αν χώριζε ο δημιουργός τα video σε 3ή 4 ας πούμε για να μπει σφήνα η διαφήμιση

Δεν θα μπορούσε να γίνει streaming και να έχει ένα αόρατο overlay/layer και όταν αποφασίσει τι διαφήμιση θα παίξει να την εμφανίσει στο overlay. Βέβαια εκεί δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει interaction και έτσι πάει περίπατο το CallToAction.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bomberb17 είπε

Εμένα πάντως το vanced παίζει κανονικά.

και ευελπιστώ πως θα συνεχίζει να παίζει με καθε νεο update. Ομοίως το newpipe κλπ

1 ώρα πριν, korakios είπε

Μπα , όσοι δεν αγοράζουν συνδρομή απλά δεν τους νοιάζει αν πχ αύριο έκλεινε . Τα ίδια με νετφλιξ και λοιπές “ανάγκες” …. 
Προσωπικά θα έδινα 2-3€ ανα έτος ,μαξ , αλλιώς κλάιν 

και 10€ μαξ. Μεχρι εκει

Δημοσ.

image.png.01b200fe1e443ad9704715b6da499315.png
Με μία γρήγορη αναζήτηση, νομίζω ούτε το youtube θα το πείραζε αν σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε, όλα καλά 👍

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

...ήδη με τα  Freedom24, CarVertical και Temu μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου οι "content creators"

Επεξ/σία από TechnoState
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, atypicalcoder είπε

Δεν θα μπορούσε να γίνει streaming και να έχει ένα αόρατο overlay/layer και όταν αποφασίσει τι διαφήμιση θα παίξει να την εμφανίσει στο overlay. Βέβαια εκεί δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει interaction και έτσι πάει περίπατο το CallToAction.

Για να μην το έχουν κάνει ήδη , φαντάζομαι κάποιο limitation θα έχουν , δεν έχω ασχοληθεί και ποτέ προγραμματιστικά με το παραπάνω οπότε δεν γνωρίζω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, N3M3SiS said:

8.49. 

Ρε φύγε από δω ρε μπρο που πας να δεις ένα 10λέπτο βίντεο και διαρκεί μισή ώρα λόγω διαφημίσεων!!

Α, και μην ξεχάσεις να δώσεις και μία <<ενίσχυση>> στην φτωχό-google ή οποία πουλά τα δεδομένα σου χωρίς καν να σε ρωτήσει. Χαχαχααχα

Επεξ/σία από Usahh
  • Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας παλεύει όσο θέλει. Εγώ προσωπικά πάντα θα ψάχνω να βρω τρόπο να το αποφύγω, όσο πολύπλοκος και αν είναι αυτός.

Είναι πραγματρικά βασανιστήριο να βλέπεις youtube χωρίς adblock. Καμιά φορά βλέπω λίγο στη smart tv που δεν παίρνει adblock και ξεκινάει 1η διαφήμιση του youtube, 2η διαφήμιση και μετά ξεκινάει και ο τύπος στο βίντεο να μιλάει 30s για τον σπονσορά του....

Ε άντε γειά!

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 9
Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε το yt και να βρούμε κάτι εναλλακτικό,έχω κάνει αποκλεισμό διαφήμισης τουλάχιστον 30 φορές διότι μου είναι αδιάφορη, όμως συνεχώς μου ξαναβγάζει την ίδια, δλδ ακόμα και αν χαλάσει η βάση του κινητού μου δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω βάση από αυτή την εταιρεία.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...