Προς το περιεχόμενο

Poco x6 pro vs Nord 3 vs Samsung s23fe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 κινητά(η αγορά θα γίνει από Ελλάδα γιατί υπάρχει δυνατότητα για αποφορολογοση).

Το Poco x6 pro έχει πολύ καλα specs, αλλά έχω ξενερώσει λίγο με το x3 pro που μου έβγαλε κάποια θέματα(τώρα εδώ και κανένα δίμηνο έχει στρώσει).

Το Nord 3 λόγο OnePlus και "βατης" τιμής.

Το Samsung s23fe τώρα κοστίζει ~100+ ευρώ παραπάνω αλλά έχει dex που υποθέτω πως ίσως μου φανεί χρήσιμο(usb-c-> HDMI και έχω "pc" όπου και εάν βρίσκομαι ακόμα και σε ξενοδοχείο -με έξτρα ποντίκι/πληκτρολογιο-).

Επίσης μια ερώτηση προς τους κατόχους.

Εάν κάνεις hotspot 5g πόση ταχύτητα διαμοιραζει?

(Την πάτησα με ένα realme 8 5g που αυτό πιάνει 400-500mbps αλλά εάν γίνει hotspot δεν μπορεί να δώσει πάνω από ~50mbps λόγο κάρτας wifi)

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Το Samsung δεν θα το πρότεινα λόγω άθλιας μπαταρίας. Το Poco είναι πολύ δυνατή συσκευή, επίσης μπορείς να κοιτάξεις και σε Motorola.

Δημοσ.
17 hours ago, chios said:

Το Samsung δεν θα το πρότεινα λόγω άθλιας μπαταρίας. Το Poco είναι πολύ δυνατή συσκευή, επίσης μπορείς να κοιτάξεις και σε Motorola.

Ok, το Samsung έχει κακή μπαταρία και νομίζω πως δεν θέλω να ανέβω στην έκδοση 256 άρα και ~+200 ευρώ παραπάνω από τα->

Το Poco x6 pro 8gb 256gb είναι ο βασιλιάς του vfm στα 299 από Ελλάδα.

Το OnePlus Nord 3 όμως δεν είναι εφαμμιλο με το Poco με +70ευρω και 16gb ram?

Δημοσ.

Το nord 3 ειναι ενα καπως "nerfarismeno" OP12R και OP11 (αμα δεις εχουν ακριβως ιδιο camera sensors πισω) το κινητο πεταει βεβαια εχω διαβασει καποια κακα για την διαρκεια της μπαταριας στο Oxy 14 αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eβαλα λιγο σε pause την αγορα γιαιτι απο οτι διαβαζω στις 18 του μηνα θα παρουσιαστει το oneplus nord 4 (με 5500 μπαταρια και snap 7+ 3 ) και στις 20 το realme 6gt.

Υποθετω βεβαια πως και τα 2 θα πρωτοεμαφανιστουν στα 400+ ευρω εδω στην αρχη -που καπου εκει εχω βαλει το οριο στο budget-

Γνωριζει κανεις ποσο καιρο παιρνει συνηθως απο την πρωτη παρουσιαση μεχρι να κυκλοφορησουν στην Ελληνικη αγορα (εχω ενα poco x3 pro που απο την μια δεν με πολυβιαζει, απο την αλλη το flip.gr μου το "αγοραζει" στα 131 ευρω που δεν ειναι καθολου κακα)

Υ.Γ Ξερω οτι το poco x6 pro ειναι η πιο vfm αγορα αλλα εχω xiaomi/poco(με καποια χαζοθεματα στα 2 τελευταια poco) τα τελευταια ~15χρονια και θα θελα να δοκιμασω κατι αλλο

Y.Γ2 Ριχνω και κλεφτες ματιας και στα google pixel αλλα τα 128gb μνημη και οι μικροτερη αυτονομια μαλλον δεν βολευουν..

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.
Στις 28/5/2024 στις 6:40 ΜΜ, @topos είπε

Εάν κάνεις hotspot 5g πόση ταχύτητα διαμοιραζει

Δεν ειμαι κατοχος, δεν ξερω για τα συγκεκριμενα τηλεφωνα αλλα επειδη πλεον παιζω με hotspot και στο σπιτι και παρολο που οι 3 συσκευες που εχω μοιραζουν 5Ghz δεν λαμβανει καμια συσκευη (router, extender κτλ), εκτος απο ενα λαπτοπ (απο τα δυο που προσπαθησα). Το εψαξα και βρηκα πως στην Ε.Ε. απαγορευεται  οι συσκευες να λειτουργουν απο το 149 καναλι και επανω, οπου δηλαδη εκπεμπουν τα κινητα 5Ghz. Η μονη λυση που βρηκα ειναι οτι σε ενα παλιο ρουτερ περασα firmware US, επελεξα χωρα US και ετσι το εκανα να δεχθει το καναλι 149 και να μοιραζω  5Ghz στο σπιτι μου.

Δημοσ.
Στις 29/5/2024 στις 2:07 ΜΜ, @topos είπε

Ok, το Samsung έχει κακή μπαταρία και νομίζω πως δεν θέλω να ανέβω στην έκδοση 256 άρα και ~+200 ευρώ παραπάνω από τα->

Το Poco x6 pro 8gb 256gb είναι ο βασιλιάς του vfm στα 299 από Ελλάδα.

Το OnePlus Nord 3 όμως δεν είναι εφαμμιλο με το Poco με +70ευρω και 16gb ram?

το poco x6 pro το θεωρεις καλυτερο και απο xiaomi redmi note 13 pro plus 8/256 που εχει πιο γρηγορη φορτιση μπαταρια καλυτερη καμερα και μειονεκτει μονο σε επεξεργαστη…

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στις 15/6/2024 στις 10:56 ΜΜ, kp1 είπε

το poco x6 pro το θεωρεις καλυτερο και απο xiaomi redmi note 13 pro plus 8/256 που εχει πιο γρηγορη φορτιση μπαταρια καλυτερη καμερα και μειονεκτει μονο σε επεξεργαστη…

Παρότι κάτοχος του Pro+

Η διαφορά χρόνου στη φόρτιση και μπαταρίας γενικά μεταξύ αυτού και του Poco είναι αμελητέα

Είναι καθαρά αν θέλει κάποιος κάμερα ή επεξεργαστή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...