gtsekegal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα τηλεόρασης,ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η χωρητικότητα που πιάνει το capture που κάνουμε από την τηλεόραση. Δηλαδή μια ώρα capture από την tv χωρίς συμπίεση πόσο χώρο πιάνει περίπου? Χωράει μετά να εγγραφή σε DVD? Θέλω να γράψω την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων τι θα ήταν προτιμότερο να αγοράσω μια κάρτα tv tuner για τον υπολογιστή ή να αγοράσω ένα video.(κόστος tv tuner περίπου 90ευρώ ,κόστος απλού video 69 ευρώ)? Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων.
RaNd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 # Για 1.5 ωρα video 2 GB περιπου, αναλογα κ την καρτα....
MY80- Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Exartatai apo thn analysh kai ta fps. Se ypshlh analysh boreis na xeperaseis kai ta 6.5giga thn wra.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Exartatai apo thn analysh kai ta fps. Se ypshlh analysh boreis na xeperaseis kai ta 6.5giga thn wra. Τοσο πολυ ????? Σε τι μορφη αρχειο???? :?: :?:
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 # Για 1.5 ωρα video 2 GB περιπου, αναλογα κ την καρτα.... Ετσι!!!! Η δικια μου aver tv θελει σε HQ 1.8GB την ωρα.
RaNd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Γιατι να μην κανεις μετα και μια μικρη συμπιεση να εισαι μια χαρα ??? Στα σημερινα συστηματα ο χρονος που χρειαζεται ειναι γελοιος
gtsekegal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Ποιά είναι η μέγιστη ανάλυση στην οποιά να μπορεί να κάνει εγγραφή μια καρτά τηλεόρασης? 640x480 ή μπορεί να πάει και παραπάνω;
WizeMan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Νομίζω σε συνδιασμό με το DR Divx που κάνει on the fly συμπίεση δεν θα νοιάζεσαι για το μέγεθος. εκτός αν θέλεις ποιότητα DVD
jeankoyg Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Xωρίς συμπίεση Δηλαδή 1. Σύλληψη εικόνας σε μορφή Avi (UYVY (packed 4:2:2) 2. Σύλληψη ήχου PCM Audio Frames ανά δευτερόλεπτο (FPS)= 25.000 Στη μέγιστη δυνατή ανάλυση της κάρτας μου (720Χ576) έχω περισσότερα από 70 GigaBytes ανά ώρα. (δεν κάνω τον ακριβή υπολογισμό, τόσο μου δείχνει το iuvcr και το Virtualdub) Αν θέλεις Xωρίς συμπίεση κάνε Σύλληψη σε ανάλυση 384x288. Αν δεν έχεις το χώρο και τον γρήγορο δίσκο που χρειάζεται κάνε σύλληψη απευθείας σε mpeg, DVD ανάλυση και ποιότητα όσο μεγαλύτερη μπορεί να κάνει ο επεξεργαστής σου (περίπου 4,5 GB/ώρα_.
spybol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Λοιπον αν θες χωρις συμπιεση θα σου προτεινα να συμπιεσεις με εναν codec DV.Παιρνει 13 Gb την ωρα σε εκπληκτικη ποιοτητα.Επειδη ομως αποτι καταλαβα θελεις να το κανεις DVD μπορεις να χρεισιμοποιησεισ καποιο απο τα προγραμματα που κανουν συμπιεση mpeg2 σε πραγματικο χρονο.Σου προτεινω το windvr 3 της cyberlink με παρα πολυ καλη ποιοτητα εικονας ετοιμη για authoring σε DVD.Σε σουπερ ποιοτητα θα σου παρει σχεδον 4GB η ωρα πληρως συμβατο φορμα με DVD.Θελει ομως cpu απο athlon 1.4Ghz και ανω.
gtsekegal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δηλαδή μιας και εγώ έχω και αργό επεξεργαστή ( ΡΙΙΙ 550ΜΗΖ , RAM 312MB , δύο σκληρούς δίσκους 20GB) θα ήταν καλύτερη λύση να αγοράσω ένα video για να γράφω απο την tv; Και κατι άλλο,αν αργότερα θελήσω να περάσω τις κασσέτες στον υπολογιστή θα είναι πιο εύκολο; Θα μπορέσω στο μέλλον με την αλλαγη του υπολογιστή μου και με μια καλή κάρτα τηλεόρασης να περάσω τις εγγραφές με καλύτερη ανάλυση (π.χ. 640x480 ή μεγαλύτερη); Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη εάν άνοιξα κάποιο θέμα που ίσως να έχει ξανασυζήτηθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.