Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποτε παιζαμε , cod4mw ,cod5 ,  Mw2 , Black Ops 1-2 , προσπαθησαν λιγο επι κοβιντ με το warzone μετα το καταστρεψαν και αυτο

απο τότε κυλησαν οι τιτλοι του cod , η φαση εγινε microtransactions και πηγε προς fortnite , τι Snoop Dog και Neymar skins γαμω ???!!!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω game pass, πρέπει να το κάνω και pre-order για να το παίξω; Πότε είναι η open beta; 

Δεν έχω καταφέρει να το ανοιξω. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Errik είπε

Ρε παιδιά έχω game pass, πρέπει να το κάνω και pre-order για να το παίξω; Πότε είναι η open beta; 

Δεν έχω καταφέρει να το ανοιξω. 

25 Οκτωβριου νομιζω ανοιγει στο game pass επισημα που ειναι και το επισημο release του. Τωρα ειναι σε early access. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Errik είπε

Δεν έχει ούτε οπεν μπετα; 

Πολύ πολύπλοκα τα έχουν κάνει ρε παιδι μου. Νοιώθω γέρος. 

Το παρακατω για οσους εχουν κανει preorder μπορουν να το παιξουν απο τις 30 Αυγουστου μεχρι 4 Σεπτεμβριου πρωτα και απο τις 5 και μετα λενε οτι ανοιγει και για game pass owners η early beta μεχρι το επισημο release στις 25. Οποτε σε 3 μερες πρεπει να σου ανοιξει εφοσον εχεις game pass η early access beta. 

If you pre-ordered through the Microsoft Store, PlayStation Store, Battle.net, Steam Store, or are an active subscriber of a qualifying Game Pass Plan (Game Pass Ultimate, Game Pass PC, Game Pass Console) you are automatically validated to participate in Early Access for the Call of Duty: Black Ops 6 Open Beta.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...