spykapo21 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου καποτε παιζαμε , cod4mw ,cod5 , Mw2 , Black Ops 1-2 , προσπαθησαν λιγο επι κοβιντ με το warzone μετα το καταστρεψαν και αυτο απο τότε κυλησαν οι τιτλοι του cod , η φαση εγινε microtransactions και πηγε προς fortnite , τι Snoop Dog και Neymar skins γαμω ???!!!
Errik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Ρε παιδιά έχω game pass, πρέπει να το κάνω και pre-order για να το παίξω; Πότε είναι η open beta; Δεν έχω καταφέρει να το ανοιξω.
Arkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Errik είπε Ρε παιδιά έχω game pass, πρέπει να το κάνω και pre-order για να το παίξω; Πότε είναι η open beta; Δεν έχω καταφέρει να το ανοιξω. 25 Οκτωβριου νομιζω ανοιγει στο game pass επισημα που ειναι και το επισημο release του. Τωρα ειναι σε early access.
Errik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δεν έχει ούτε οπεν μπετα; Πολύ πολύπλοκα τα έχουν κάνει ρε παιδι μου. Νοιώθω γέρος.
Arkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Errik είπε Δεν έχει ούτε οπεν μπετα; Πολύ πολύπλοκα τα έχουν κάνει ρε παιδι μου. Νοιώθω γέρος. Το παρακατω για οσους εχουν κανει preorder μπορουν να το παιξουν απο τις 30 Αυγουστου μεχρι 4 Σεπτεμβριου πρωτα και απο τις 5 και μετα λενε οτι ανοιγει και για game pass owners η early beta μεχρι το επισημο release στις 25. Οποτε σε 3 μερες πρεπει να σου ανοιξει εφοσον εχεις game pass η early access beta. If you pre-ordered through the Microsoft Store, PlayStation Store, Battle.net, Steam Store, or are an active subscriber of a qualifying Game Pass Plan (Game Pass Ultimate, Game Pass PC, Game Pass Console) you are automatically validated to participate in Early Access for the Call of Duty: Black Ops 6 Open Beta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα