Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Pad 5 11' 6/128 -> 249,90€ @ Mi Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, HatTrick said:

δεν αντιλεγω σε αυτά που λες,απλα για μενα παιζει ρολο ποσο καιρο μπορει η συσκευη να λειτουργει smooth με την χρήση για την οποία το θελεις.Πχ εγω θα εδινα τα 80 ευρω παραπάνω γνωρίζοντας οτι θα έχω κάτι που τα επόμενα 3-5 χρονια θα εχει την απόδοση της πρωτης μερα.Εχω ελθει απο περιβαλλον android και το πρωτο μου ταμπελ το αγόρασα το 2010,οπότε εχω εικόνα της εξέλιξης των κινέζικων εταιρίων και της εμπειρίας χρήσης των προιόντων τους.

Φυσικά ο καθενας έχει τα δικά του κριτήρια,απλά εγω έδωσα μια πληροφορια. 

ολα αυτα τα χρονια το android εχει βελτιωθει αρκετα.. και οι συσκευες ρολαρουν καλυτερα σε τετοιες κατηγοριες τιμης
νομιζω δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα πλεον, αλλα οπως και να εχει ανετα βγαζουν τα 3-5 χρονια και στο android

επισης, αν δεν κανω λαθος το iPad δεν θα εχει και φορτιστη μεσα στη συσκευασια, οποτε ενα εξτρα κοστος

το προηγουμενο μου ταμπλετ, Asus με 1 GB Ram, με εβγαλε 7 χρονια! Νετφλιξ, Youtube, browsing
Το αλλαξα πριν εναμιση χρονο με αυτο του θεματος.
Φυσικα τα 2 τελευταια χρονια δυσκολευοταν αρκετα, και ειδικα στην εναλλαγη των app λογω μνημης, αλλα αφαιρεσα τις περισσοτερες Google εφαρμογες και πηρε τα πανω του!

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.

Από την στιγμή που μπαίνει στην μέση ο παράγοντας εγγύηση λόγω απουσίας αντιπροσωπείας(ειδικά σε tablets που ο κόσμος τα κρατάει για καιρό), μια χαρά νόημα έχει, παρόλο που όντως το Xiaomi Pad 6 είναι ξεκάθαρα καλύτερο.

Αυτό ειναι δυστηχώς το μεγάλο κουσούρι σε Xiaomi μεριά μέχρι και σήμερα, αλλιώς δεν θα ασχολούμασταν με τιμές μεγάλων αλυσίδων όπως σε άλλες εταιρείες.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Από την στιγμή που μπαίνει στην μέση ο παράγοντας εγγύηση λόγω απουσίας αντιπροσωπείας(ειδικά σε tablets που ο κόσμος τα κρατάει για καιρό), μια χαρά νόημα έχει, παρόλο που όντως το Xiaomi Pad 6 είναι ξεκάθαρα καλύτερο.

Αυτό ειναι δυστηχώς το μεγάλο κουσούρι σε Xiaomi μεριά μέχρι και σήμερα, αλλιώς δεν θα ασχολούμασταν με τιμές μεγάλων αλυσίδων όπως σε άλλες εταιρείες.

Επειδή τα έχουμε συζητήσει γι'αυτό το ζήτημα της Xiaomi και σε άλλο νήμα. Οι διάφορες τιμής είναι αρκετά μεγάλες και ίσως αξίζει να πάρεις το ρίσκο. Στην περίπτωση του Pad 6 είναι 100 ευρώ λιγότερα. 270 με 370 ευρώ. Σχεδόν 30% κάτω στο Ali από την τιμή της αντιπροσωπείας και των μεγάλων αλυσίδων.

Άλλωστε από την στιγμή που όντως τα τάμπλετ ο κόσμος τα κρατάει καιρό, το ρίσκο έτσι και αλλιώς είναι μόνο για τα δύο πρώτα χρόνια που ισχύει η εγγύηση. 

Δημοσ.

Επειδή ακριβώς τα έχουμε συζητήσει και σε άλλο νήμα που αρχικά ο κόσμος έλεγε άλλα περί εγγύησης και άλλα τελικά ισχύουν, αναφέρω το παραπάνω.

Και προφανώς και από Ali η τιμή θα ήταν πολύ πιο κάτω, αλλιώς δεν θα ψώνιζε κανείς από εκεί, ότι ισχύει και με skroutz/bestprice καταστήματα.

Εμείς απλά αναφέρουμε τι παίζει σε κάθε περιπτωση επειδή πολλοί το ρωτάνε/δεν γνωρίζουν και από εκεί και πέρα ο καθένας αγοράζει από όπου θέλει φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.
On 30/05/2024 at 20:03, black66.gr said:

Επειδή τα έχουμε συζητήσει γι'αυτό το ζήτημα της Xiaomi και σε άλλο νήμα. Οι διάφορες τιμής είναι αρκετά μεγάλες και ίσως αξίζει να πάρεις το ρίσκο. Στην περίπτωση του Pad 6 είναι 100 ευρώ λιγότερα. 270 με 370 ευρώ. Σχεδόν 30% κάτω στο Ali από την τιμή της αντιπροσωπείας και των μεγάλων αλυσίδων.

Άλλωστε από την στιγμή που όντως τα τάμπλετ ο κόσμος τα κρατάει καιρό, το ρίσκο έτσι και αλλιώς είναι μόνο για τα δύο πρώτα χρόνια που ισχύει η εγγύηση. 

και επισης εμπειρικα βλεπουμε οτι σπανια βγαζουν προβληματα, οποτε δεν ειναι μεγαλο το ρισκο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...