PaNtErAz Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου To Tablet του τίτλου, σε τιμή 249,90€ εδώ. Η χαμηλότερη ever τιμή στο Skroutz ήταν στα 288€ ενώ τώρα είναι στα 356€ (https://www.skroutz.gr/s/31193314/Xiaomi-Pad-5-11-Tablet-me-WiFi-6GB-128GB-Cosmic-Gray.html). Παρότι έχει βγει το 6, παραμένει ένα πάρα πολύ δυνατό Tablet με πολύ καλή οθόνη, μέγεθος και χαρακτηριστικά, ενώ έχει και πάρα πολύ καλές κριτικές. Νομίζω σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι ανάλογο. Βασικά χαρακτηριστικά: Οθόνη 11" IPS 2560x1600 Επεξεργαστής Snapdragon 860 Χωρητικότητα μπαταρίας 8720mAh 16+ ώρες αναπαραγωγής βίντεο Βάρος 511 gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου Μια σημείωση :με περίπου 70-80 παραπάνω αγοράζεις ipad 2021 edition που οποιος εχει χρησιμοποιησει ξερει οτι βγαζει πενταετια ανετα και χωρις κανένα κόλλημα. καλά τα specs που βαζουν οι κατασκευαστές αλλά το ipad τα κανει ολα καλυτερα σε αυτο το price range. 1 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου Καλά Specs για την Τιμή. Πριν κανα χρόνο + πήρα ένα blackview tab 11 στα ίδια χρήματα αλλά είναι 8/256gb. Aπό την άλλη καλύτερο επεξεργαστή και ανάλυση αυτό εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) το εχω εναμιση χρονο τωρα..6/128 Χρηση Νετφλιξ, Youtube, browsing .. και ελαχιστα social media, games ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. οθονη μια χαρα, ηχος με 4 ηχεια επισης καλος, μπαταρια και φορτιση καλη με φορτιστη στο πακετο του. Ανετα θα μου βγαλει και αυτο μια πενταετια Προχτες πηρε αναβαθμιση σε HyperOS αλλα παρεμεινε Android 13.. μεγεθος update 1.6gb Διαφανη θηκη με 6ε απο Αλι μια χαρα το συστηνω Επεξ/σία 28 Μαϊου από MasterX 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου Pen?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 1 ώρα πριν, HatTrick είπε Μια σημείωση :με περίπου 70-80 παραπάνω αγοράζεις ipad 2021 edition που οποιος εχει χρησιμοποιησει ξερει οτι βγαζει πενταετια ανετα και χωρις κανένα κόλλημα. καλά τα specs που βαζουν οι κατασκευαστές αλλά το ipad τα κανει ολα καλυτερα σε αυτο το price range. skroutz το ipad ξεκινάει από τα 330+ευρώ, άρα μιλάμε για χρηματική διαφορά στα 80+ευρώ, δηλαδή σχεδόν το 1/3 της αξιας του Xiaomi pad 5. Καθόλου μικρό σαν ποσό. Και αν έπαιζε σε αυτά τα χρήματα το Ipad 2022, εκεί θα συμφωνούσα με 100 σε αυτό. Οχι το ipad 2021 και όχι σε αυτή την τιμή. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 37 minutes ago, st2 said: Pen?? Pen. 2 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 2 hours ago, HatTrick said: Μια σημείωση :με περίπου 70-80 παραπάνω αγοράζεις ipad 2021 edition που οποιος εχει χρησιμοποιησει ξερει οτι βγαζει πενταετια ανετα και χωρις κανένα κόλλημα. καλά τα specs που βαζουν οι κατασκευαστές αλλά το ipad τα κανει ολα καλυτερα σε αυτο το price range. "Can it run Stremio? No, it can't". Οπότε και 300€++ και δυνατούς περιορισμούς στο λογισμικό, no thanx but thanx. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrolavosg Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 6 ώρες πριν, st2 είπε Pen?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 29 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαϊου 14 ώρες πριν, st2 είπε Pen?? Παίρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 14 ώρες πριν, seithan είπε "Can it run Stremio? No, it can't". Οπότε και 300€++ και δυνατούς περιορισμούς στο λογισμικό, no thanx but thanx. δεν αντιλεγω σε αυτά που λες,απλα για μενα παιζει ρολο ποσο καιρο μπορει η συσκευη να λειτουργει smooth με την χρήση για την οποία το θελεις.Πχ εγω θα εδινα τα 80 ευρω παραπάνω γνωρίζοντας οτι θα έχω κάτι που τα επόμενα 3-5 χρονια θα εχει την απόδοση της πρωτης μερα.Εχω ελθει απο περιβαλλον android και το πρωτο μου ταμπελ το αγόρασα το 2010,οπότε εχω εικόνα της εξέλιξης των κινέζικων εταιρίων και της εμπειρίας χρήσης των προιόντων τους. Φυσικά ο καθενας έχει τα δικά του κριτήρια,απλά εγω έδωσα μια πληροφορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαϊου Moderators Share Δημοσ. 29 Μαϊου 22 ώρες πριν, PaNtErAz είπε To Tablet του τίτλου, σε τιμή 249,90€ εδώ. Η χαμηλότερη ever τιμή στο Skroutz ήταν στα 288€ ενώ τώρα είναι στα 356€ Καλο ειναι να προσθεσουμε 2 πληροφοριες που δεν βλεπω στο τοπικ: οτι προκειται για μοντελο 2021 και οτι ειχε 290-320 επι 6+ μηνες πριν 2 χρονια (πιο πριν δεν παει το ιστορικο τιμων σκρουτζ για να δουμε). 19 ώρες πριν, seithan είπε "Can it run Stremio? No, it can't". Οπότε και 300€++ και δυνατούς περιορισμούς στο λογισμικό, no thanx but thanx. Mια παραμετρος ειναι αυτη σιγουρα για πιθανες "ειδικες χρησεις", αλλα, χωρις να εχω ιδεα απο προιοντα μηλου (ποτε δεν ειχα ουτε σκεφτομαι να αποκτησω καποιο), βλεπω οτι εχει περιπου διπλο cpu benchmark απο του θεματος που ειναι μια διαφορα που ενδιαφερει ολους και οχι επιλεκτικα καποιους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, matrixxx said: Καλο ειναι να προσθεσουμε 2 πληροφοριες που δεν βλεπω στο τοπικ: οτι προκειται για μοντελο 2021 και οτι ειχε 290-320 επι 6+ μηνες πριν 2 χρονια (πιο πριν δεν παει το ιστορικο τιμων σκρουτζ για να δουμε). Mια παραμετρος ειναι αυτη σιγουρα για πιθανες "ειδικες χρησεις", αλλα, χωρις να εχω ιδεα απο προιοντα μηλου (ποτε δεν ειχα ουτε σκεφτομαι να αποκτησω καποιο), βλεπω οτι εχει περιπου διπλο cpu benchmark απο του θεματος που ειναι μια διαφορα που ενδιαφερει ολους και οχι επιλεκτικα καποιους. Ναι, συμφωνώ. Επεξ/σία 29 Μαϊου από seithan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) Συγκριτικο review με το iPad 2021 για το pen & drawing αλλά και για οθόνη /specs από τον Κινέζο sketch artist "ειδικό" στα συγκεκριμένα tablet reviews . Πάντως άνετα θα μπορούσε να πουληθεί και φτηνότερα το συγκεκριμένο ( και νομίζω κάποτε το είχα πετύχει χαμηλότερα σε κάποιο ξεστοκαρισμα Γερμανού Ή Κωτσόβολου , απ' αυτα που μπαίνουν για λίγες ώρες και εξαφανίζονται ) https://www.parkablogs.com/content/artist-review-xiaomi-pad-5-2021 Το όψιν το tablet είναι πλέον EOL όσον αφορά τα updates , και αυτό το τελευταίο που πήρε τώρα δε το περίμεναν οι χρήστες. Επεξ/σία 29 Μαϊου από ipal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) 8 hours ago, matrixxx said: Mια παραμετρος ειναι αυτη σιγουρα για πιθανες "ειδικες χρησεις", αλλα, χωρις να εχω ιδεα απο προιοντα μηλου (ποτε δεν ειχα ουτε σκεφτομαι να αποκτησω καποιο), βλεπω οτι εχει περιπου διπλο cpu benchmark απο του θεματος που ειναι μια διαφορα που ενδιαφερει ολους και οχι επιλεκτικα καποιους. Εγώ πιστεύω ότι το 3/64 ipad (μόνο αυτό βρήκα με διαφορά λιγότερη των 100 ευρώ από του θέματος) είναι πολύ κακή αγορά. Ούτε η μνήμη είναι αρκετή ούτε ο αποθηκευτικός χώρος. Πέρα από τα specs μόλις ένα προϊόν Apple παλιώσει το πετάς, δεν γίνονται καν install τα updates. Σε ένα xiaomi κάνεις unlock τον bootloader και βάζεις ότι θέλεις. Το αναφέρω γιατί κάποιοι έγραψαν ότι με το Apple "βγαζει πενταετια ανετα και χωρις κανένα κόλλημα", δηλαδή ότι η Apple θα παρέχει support όταν το προϊόν κλείσει 8 χρόνια (3 ως τώρα + 5 ακόμα) από την κυκλοφορία του. Συγκεκριμένα εγώ πιστεύω ότι ενώ το Apple έχει τις προδιαγραφές (CPU) να παλιώσει πιο αργά, στην πραγματικότητα η έλλειψη RAM και η πολιτική της Apple θα το κάνει να πάει πιο γρήγορα σκουπίδια. Σχετικά με το Stremio δεν το θεωρώ «ειδική χρήση», είμαστε στην Ελλάδα που η συνδρομητική τηλεόραση πάσχει και η δημόσια είναι τραγική. Προσωπικά ενώ πληρώνω κάθε διαθέσιμη συνδρομή χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο προγράμματα σαν το streamio. Επειδή όλοι όσοι γνωρίζω έχουν τα tablet για media consumption θα έλεγα ότι για πολλούς έχει ιδιαίτερη σημασία. Προσωπικά αγοράζω μόνο xiaomi tablets σε προσφορές από Κίνα με κινέζικο firmware και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν δεν είχα το χρόνο να αλλάζω firmware για να γλιτώσω 50 ευρώ τότε θα αγοράζα πάλι μόνο xiaomi tablets από την Κίνα, απλά με global firmware. Π.χ. τώρα έχει το Xiaomi Pad 6 8/256 με 300 ευρώ και το 6/128 με 266 ευρώ (με ένα μόνο χρόνο εγγύηση + μεταφορικά αν δεν είναι free). Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει κάποιος το παλιό από το Ελληνικό store αν δεν βιάζεται. Επεξ/σία 29 Μαϊου από elpenor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα